ooo siz kocaman olmuşsunuz :)))) vardır onunda bir yolu bakıp bulalım bari :)))hayır teyzesi biz kocaman olduk 7 ay 6 günlük :)
ama günler çıkmıyordu sanırım ondan
a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo siz kocaman olmuşsunuz :)))) vardır onunda bir yolu bakıp bulalım bari :)))hayır teyzesi biz kocaman olduk 7 ay 6 günlük :)
ama günler çıkmıyordu sanırım ondan
benim kzım önceden çok gülerdi ama artık sadece bize gülüyor.yeni yeni yabancılamay başladı.bi de ben yanından gidince ağlıyo bana hiçbişey yaptırmıyo.eşime de gün doğdu.seni istiyo annsei diyip kurtuluyo.:sm_confused:
ay kıyamam çok zor olacak gelişmeleri yaz cnm benim daha var ama sayılı zaman çabuk geçiyor.....kızlar bende kurban bayramı sonrası işe başlıyorum
moralim sıfır sanki kızımı terk edyormuşum gibi bir his var içimde hiç kucağımdan indirmek istemiyorum of bir başlasam da şöle 1 ay falan geçse biran önce. alışırım herhalde sonra
ben de üst üste yazdım ama napayım çok nadir kızım böyle uzun uyuyor bende girmişken yazıp duruyorum.
yasemin ayrıca oynak bir kız olacak sanırım müzik duydumu sallanmaya başlıyor çok hoş. oturduğu yerde ellerini yere dayıyor bir sağ bir sol yapıyor
ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?
sakın gitme cnm mikrop sanırım 10-15 günde çıkıyormuş vücuttan riske atma bebişi bence yani...ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?
kızlar bakın ne buldun Dr Kadir Tuğcu nu cevabı
''Hiçbir ilaç veya ot, bağışıklık sistemini güçlendirmez. Eskiden dedeleriniz, nezle olduklarında "Konyak" içer ve kendilerini iyi hissederlerdi, şimdi aynı hissi, Umca (= etanol= etil alkol) içirerek sağlıyorlar. TV lerde reklamı yapılan "Immunofortis" reklamlarıda yalandır. İngiltere'de bu reklam yasaklanmıştır.. '''
kime inanacağımızı şaşırdım. eğer aptamil bile bunu yapıyorsa devam sütü ne vereceğiz biz???kızlar bakın ne buldun Dr Kadir Tuğcu nu cevabı
''Hiçbir ilaç veya ot, bağışıklık sistemini güçlendirmez. Eskiden dedeleriniz, nezle olduklarında "Konyak" içer ve kendilerini iyi hissederlerdi, şimdi aynı hissi, Umca (= etanol= etil alkol) içirerek sağlıyorlar. TV lerde reklamı yapılan "Immunofortis" reklamlarıda yalandır. İngiltere'de bu reklam yasaklanmıştır.. '''
benim kızımda babası akşam eve gelince benden yemek yemiyor illa babası verecek. bir iki denedik yok ben de ağzını açmıyor babası verince açıyor özlüyor herhalde. bir de sabah babası işe giderken kapıdan çıtığını görünce ağlamaya başlıyor. gezmeci kızım o da gitmek istiyor. hatta geçen gün sucu geldi. beraber açtık kapıyı arkasından ağladı gidicem diye. gezme söz konusu olunca herkese gider bizimki.
ben de üst üste yazdım ama napayım çok nadir kızım böyle uzun uyuyor bende girmişken yazıp duruyorum.
yasemin ayrıca oynak bir kız olacak sanırım müzik duydumu sallanmaya başlıyor çok hoş. oturduğu yerde ellerini yere dayıyor bir sağ bir sol yapıyor
ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?
kızlar bakın ne buldun Dr Kadir Tuğcu nu cevabı
kime inanacağımızı şaşırdım. eğer aptamil bile bunu yapıyorsa devam sütü ne vereceğiz biz???