• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

benim kzım önceden çok gülerdi ama artık sadece bize gülüyor.yeni yeni yabancılamay başladı.bi de ben yanından gidince ağlıyo bana hiçbişey yaptırmıyo.eşime de gün doğdu.seni istiyo annsei diyip kurtuluyo.:sm_confused:

benim kızımda babası akşam eve gelince benden yemek yemiyor illa babası verecek. bir iki denedik yok ben de ağzını açmıyor babası verince açıyor özlüyor herhalde. bir de sabah babası işe giderken kapıdan çıtığını görünce ağlamaya başlıyor. gezmeci kızım o da gitmek istiyor. hatta geçen gün sucu geldi. beraber açtık kapıyı arkasından ağladı gidicem diye. gezme söz konusu olunca herkese gider bizimki.

Gerçekten arkadaslar çalısan annelere allah sabır versın ...uyuyunca bıle özluyorum ...işe başlamak zor olsa gerek hem anne hemde bebek için..benım oğlumda babası gelınce çıldırıyor onu tum gun görmeyınce özluyor sanırım hareketler bır degısıyor ellerını ona uzatıyor al dıye..bütün bana yapmadıkalrını babası gelınce sergılıyor

ben de üst üste yazdım ama napayım çok nadir kızım böyle uzun uyuyor bende girmişken yazıp duruyorum.
yasemin ayrıca oynak bir kız olacak sanırım müzik duydumu sallanmaya başlıyor çok hoş. oturduğu yerde ellerini yere dayıyor bir sağ bir sol yapıyor

kızlar bende kurban bayramı sonrası işe başlıyorum
moralim sıfır sanki kızımı terk edyormuşum gibi bir his var içimde hiç kucağımdan indirmek istemiyorum of bir başlasam da şöle 1 ay falan geçse biran önce. alışırım herhalde sonra
ay kıyamam çok zor olacak gelişmeleri yaz cnm benim daha var ama sayılı zaman çabuk geçiyor.....

ben de üst üste yazdım ama napayım çok nadir kızım böyle uzun uyuyor bende girmişken yazıp duruyorum.
yasemin ayrıca oynak bir kız olacak sanırım müzik duydumu sallanmaya başlıyor çok hoş. oturduğu yerde ellerini yere dayıyor bir sağ bir sol yapıyor

oh oh yandan yandan aferim oynasın bol bol sositososito

ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?

ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?

ASLA GİTME bebeklerımız daha savunmasız aşıları tam degıl dıkkat etmen gerekır

kızlar bakın ne buldun Dr Kadir Tuğcu nu cevabı
''Hiçbir ilaç veya ot, bağışıklık sistemini güçlendirmez. Eskiden dedeleriniz, nezle olduklarında "Konyak" içer ve kendilerini iyi hissederlerdi, şimdi aynı hissi, Umca (= etanol= etil alkol) içirerek sağlıyorlar. TV lerde reklamı yapılan "Immunofortis" reklamlarıda yalandır. ıngiltere'de bu reklam yasaklanmıştır.. '''

sakın gitme cnm mikrop sanırım 10-15 günde çıkıyormuş vücuttan riske atma bebişi bence yani...

Selam arkadaşlar ..nasılsınız umarım iyisinizdir...bebişleriniz nasıl onları öpüyorum...

''Hiçbir ilaç veya ot, bağışıklık sistemini güçlendirmez. Eskiden dedeleriniz, nezle olduklarında "Konyak" içer ve kendilerini iyi hissederlerdi, şimdi aynı hissi, Umca (= etanol= etil alkol) içirerek sağlıyorlar. TV lerde reklamı yapılan "Immunofortis" reklamlarıda yalandır. İngiltere'de bu reklam yasaklanmıştır.. '''

Valla bizde de nezle grip olayı devam ediyor..Ben Umcayı duydum ve aldım yalnız bir yaşın ailtındaki bebekler kullanamıyor ve emziren anneler kullanamıyor diye eşim içiyordu...Bizim çevrede kullanan çok kişi vardı ama eftalya senin bu alıntından sonra ben de tedirgin oldum şimdi...:uhm:

''Hiçbir ilaç veya ot, bağışıklık sistemini güçlendirmez. Eskiden dedeleriniz, nezle olduklarında "Konyak" içer ve kendilerini iyi hissederlerdi, şimdi aynı hissi, Umca (= etanol= etil alkol) içirerek sağlıyorlar. TV lerde reklamı yapılan "Immunofortis" reklamlarıda yalandır. İngiltere'de bu reklam yasaklanmıştır.. '''
kime inanacağımızı şaşırdım. eğer aptamil bile bunu yapıyorsa devam sütü ne vereceğiz biz???

kızlar ben artık sadece okuldan girebiliyorum...son zamanlarda da acayip iş var nefes aldıramıyorlar ama aklım sizde ..bakıyorum yenia rakadaşlar gelmiş..onlara da toptan merhaba...

bebekler emmeyı bırakınca yada yetmıyorsa verdıgımız tek şey aptamıl bunada guvenemeyeceksek artık

benim kızımda babası akşam eve gelince benden yemek yemiyor illa babası verecek. bir iki denedik yok ben de ağzını açmıyor babası verince açıyor özlüyor herhalde. bir de sabah babası işe giderken kapıdan çıtığını görünce ağlamaya başlıyor. gezmeci kızım o da gitmek istiyor. hatta geçen gün sucu geldi. beraber açtık kapıyı arkasından ağladı gidicem diye. gezme söz konusu olunca herkese gider bizimki.

şanslısın valla ebru.iş konusunda ne diyebilirim ki aynı dert bende de var.gerçi benimki haziranda bitiyor ama günler su gibi geçiyor.şimdiden diyorum ne yapcam diye.seni çok iyi anlıyorum.

çok hoş bizim kız sadece dikatlice sesin geldiği yöne bakıyo.

GİTME SAKIN.

off kime inanacağımı şaşırdım.ibrahim saraçoğlu falan hep yalan mı oldu şimdi.hem ıhlamurun adaçayının gücünü kim inkar edebilir.benim zencefil+bal en büyük desteğimdir.tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle bitkiler bağışıklık sistemine büyük destek veriyo.

kime inanacağımızı şaşırdım. eğer aptamil bile bunu yapıyorsa devam sütü ne vereceğiz biz???

valla bugun ben de dr. sordum keçi sütünden falan yapılan mamalar var dedim kullanayım mı ..dr. : "o tür mamalar sadece avusturya'da yapılıyormuş nedeni sorguladığımızda oranın keçileri iyi falan diyorlar ama bu bana inandırıcı gelmedi bir de o kadar büyük mama firmaları şimdiye kadar neden bu keçi sütü olayını kullanmadı...o yüzden uzun süredir yaygın olarak kullanılan ve birkaç nesli yetiştirmiş olan aptamil yine daha mantıklı" dedi...

yine akşam oldu yine yemek yapmam lazım.hiç oturamıyorum ha.az önce ütütm bitti.çamaşır astım.şimdi yemek.hadi size iyi sohbetler.

selam kızlar
biz de bu gün dr.a gittik. selen 74 cm olmuş ama bu ay hiç kilo almamış 9400 gr. önemli de değil zaten almasa da olur.
dr. hala bastırmak yasak dedi.
pınarın sütünü sordum. 9. aydan sonra dedi.
her tülü yiyeceğe ceviz badem fındık ekleyebilirsin dedi.
buhsr mak. de kullandırmıyo.
ton balık yiyebilir
salçalı sofra yemeği yiyebilir.
grip aşısı olmasına gerek yok dedi.
bol bol gözüne bakarak konuşun,mıncıklayın sevin. dedi. oyuncaklrdn daha önemliymiş gelişimi için. evdeki eşyaları keşfedip oynasın dha iyi dedi.
son aşıyı da olduk. 2 ay sonra gidicez tekrar

maşallah uzun boylu selene :)
bastırmak derken örümceğe falan binip yere basıyorlar o yasakmı aliyecim?
bende bugün ton balığını sordum banu verilmez demişti.veriliyor muymuuş?

selam kızlar.....

dün aksam 7 gibi kerem kusmaya basladı.ama okadar cok öğürüyoduki yavrum benim çok zorlandı.ve çokkk kustu.hemen doktorunu aradık büyük ihtimalle 12 saat içinde ishalde baslar dedi.3 tene virüs adı söyledi 2 sini bilmiyorum ama 3. sölediği domuz gribiydi.bu aralar 3 de çok görülüyo ama korkulacak bişey yok yarın sabah erkenden getirin.15 dak da bir su verin dedi.

doktor korkulacak bişey yok dedi ama ben domuz gribini duydumya sabaha kadar uyuyamadım.bide kerem bi kackere daha kustu.sonrada halsizleşti.yuzunun rengi soldu.o kıpr kıpır yerinde durmayan çocuk gitti.basını koydu göğsüme 1 sate yakın öle hiç kıpırdaman durdu.arada bi gözleriyle bana bakıyodu.onu öyle görunce çok kötü oldum.sabahı sabah ettik yani.

sabah gittik doktora neyseki korkulacak bişey yok.kusması bitti.şimdi biraz ishali var.doktoru bi kaçgün sürer dedi.

doktora dedimki domuz gribi deyince çok kötü oldum dedim.o da dediki günde 7-8 domuz gribi vakası geliyo çoğuda evde ve ilacsız tedavi oluyolar.ölenler bağısıklık sisteminde sorun olanlar ve belli bi hastalıkları olanlar dedi.

neyseki oğlusum sabahtan beri iyi.yaramazlıklar yapıyo yine.aman yapsın yaramazlık dün onu öle halsiz bitkin görünce içim parcalandı.kudursun kuzucum ben pesinden kosmaya razıyım valla

Back
X