Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep bebeğe geçmiş olsun,
şirvan bana bilgilenini gönder hemen hazırlayım beğenirsen kullanırsın
samet sevgi hoşgeldin canım aynı gün doğum yapmışız bebeğinin adı ne tatlım
zeynep bebeğe geçmiş olsun,
şirvan bana bilgilenini gönder hemen hazırlayım beğenirsen kullanırsın
samet sevgi hoşgeldin canım aynı gün doğum yapmışız bebeğinin adı ne tatlım
sağol cnmmaşallah uzun boylu selene :)
bastırmak derken örümceğe falan binip yere basıyorlar o yasakmı aliyecim?
bende bugün ton balığını sordum banu verilmez demişti.veriliyor muymuuş?
sağol cnm. yukarıda anlttım cnm.masallah canım selene.
bastırmak yok derken neyi kastediyo canım.
valla zaten kerem de oyuncaklarından çok kumanda ,hesap makinesi,çanta sapları,hısırtılı sese çıkaran şeylerle daha oynuyo.bizim doktorumuzda demişti sen ona istediğin kadar oyuncak al o gider tencere tavayla oynar diye.
sağol cnm. aşısı 1 yaşınd zaten. artık kontrole gelmenize gerek yok hastlnmzsa. aşıya kdr 2 ayda 1 gelin dedimaşallah selene cnm bence selenin kilosu gayet yerinde
boyuda uzun maşallah
2 ay sonra neden gidiyosunuz ben onu anlamadım
bizde bugün gezdik gezdik gezdik hava güzeldi
oğluşuma bişeyler aldım yine duramadım :))))
iyi geldi yaaa ooohhh
başta hepsinde oluyo cnm. selenin hala bazen oluyo. alışır benceofff kayra taneli şeyler yemek istemiyor çorbayı illa blendırdan geçireceğim hoş onada miğdesini bulandırıyor ama ağzına tortu geldiğinde kusacak gibi oluyor erken mi acaba yoksa alıştırmak mı lazım??
cnm çok üzüldüm ya. çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona. selen bugün otururken geriye doğru düştü de nasıl ağldıkızlar dün akşama doğru kız kardeşimin üni arkadaşları yeni evli ve eşi iş seyahatinde olan bir arkadaşına yatılıya gittik neyse kız bakırköyde oturuyor kızları tanıyordum bende gittim oğlumla saat 19 da ordaydık arabayı park ettim kardeşim abla ben yusufu çıkarıyim sen çantaları al dedi ....
eve çıktık kızcağız zeynepin elinden yusufu aldı kızcağz ayakkabılarını çıkarmak istedi zeynep temiz dedi bende bu arad ayakkabılarımı çıkarıyorum kız oğluşumu ayakta bir bıraktı çocuk yüz üstü düştü aman bi çığlık şook oldum oğlumu uzun bolu ve üzeri mont ayaklarında kocaman ayakkabıları görünce yürüyor zannetmiş neyse yavrum kafasını sımsıkı göğsüme yasladı 10 dakiak ağladı kız fena oldu allahtan halının üstüne vurdu yüzünü ve yerler mermer allah korudu yavrumu böyle küçük bir kaza atlattık
ama bugün iyi gezdik yine kendime mukayet olamadım bişeyler aldım oğluma çok güzel bir bot aldım kadife mont aldım
bizdende merhaba....bugün iş yoğunluğu yetmezmiş gibi kayınvalide idilin ateşi 39 oldu doktora gidiyoruz diye aradı nasıl gittiğimi bilemedim...iğne vurdular bizede geldik şimdi uyudu ayaklarımda...doktor ateşi fitile rağmen düşmezse ve çok halsiz olursa gelin dedi onun dışında uğramayın bile dedi hasta değilse bile burda olur dedi....cidden çok kalabalıktı....offf bu hastalıklar...bu arada sizede geçmiş olsun nagihan
http://lb1f.lilypie.com/h0dGp2.png.... canım noktaları almadan kopyala profil düzenleden inşallah beğenirsin
şirvan baktınmı kopyaladım
yarın görüşürüz iyi geceler kayraya mama yedirmem lazım iyi geceler herkese gerçi 12 den önce yatmıyor bizim yaramaz ama bir deneyelim bayy
idile geçmiş olsun.. umarın hemencik atlatır..bizdende merhaba....bugün iş yoğunluğu yetmezmiş gibi kayınvalide idilin ateşi 39 oldu doktora gidiyoruz diye aradı nasıl gittiğimi bilemedim...iğne vurdular bizede geldik şimdi uyudu ayaklarımda...doktor ateşi fitile rağmen düşmezse ve çok halsiz olursa gelin dedi onun dışında uğramayın bile dedi hasta değilse bile burda olur dedi....cidden çok kalabalıktı....offf bu hastalıklar...bu arada sizede geçmiş olsun nagihan
beğenmezsen değiştirebiliriz seçenekler sen bak istersen sayfasından beğendiğini söyle değiştirebiliriz iyi geceler kızlarrr bebe büs. evde yapmayı düşünün bence çok da kolay yapımı 15 dk pişiyor