• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

vaay çiçek pro üye olmuşsun cnm hayırlı olsun :)
kızlar ela gündüzleri çok fena giremiyorum o yüden 3 tane yarım saat uyuyo gün boyu :(( bende o yarım saatlerde ne yapacağımı şaşırıyorum sözde b de annem var ama hiç işeye izin vermiyo kızım neyse biraz daha geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir

ilayda hoşgeldin cnm bende okudum üzüldüm ama allah yavrundan güldürsün inşallah seni çok mutlu bi hayatınız olsun inşallah bundan sonra
sultan cnm bende uyuyamıyorum bişii takınca kafaya ama o zamanda uyuma uyumada ela seni deli gibi yorunca kafanı vurursun duvarlara diyorum ama o zaman daha stres olup hiç uyuyamıyorum :)) ama bu ara çok uykum var çoook

kızlar nolur sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyoo bi yazın yaa beenn delircem kaç gündür max 40 dk kurulu saat gibi 40 dk olunca anında kalkıyo geride uyumuyo

selam kızlar....nasılsınız ben işe başladım okulda da internetimde problem var giremedim...ama size bakmadan da yatmak istemedim heryerlerim ağrıyor valla...

Öğlene kadar 1,5-2 saat,öğleden sonra da 2 saat kadar uyuyor Miray.

maşallah Miraya ...annesi poposunu kaşı nazar değmesin kaydirigubbakcemile3 benim cadı 4 tane yirmi dakikalık uyku uyuyor saatlerini de kendi belirliyor valla bugun bakıcısına kök söktürmüşCADIARZU

Kaşıdım ılknurcum,ben de bugün okula gittim,normalde 11 e kadar 1 kere uyuması gerekirdi,ama eve 11 de geldiğimde hala uyumamış,annem de zorlamamış uyuması için,bizde de düzen gidecek sanırım.

beım selende sabah 1 saat öğlenden sonra benım yatağımda yatıyosa 3 saatı buluyo uyanması ama kendi yatağıysa 1 saat maxımum bende oyuzden benım yatağa atıyorum döne döne uyuyo mevlana kılıklı kızım

beım selende sabah 1 saat öğlenden sonra benım yatağımda yatıyosa 3 saatı buluyo uyanması ama kendi yatağıysa 1 saat maxımum bende oyuzden benım yatağa atıyorum döne döne uyuyo mevlana kılıklı kızım

benimki de öyle yav.. bizim yataklarda mı bişi var acep , orda 3 saati buluyo uykusu

Ne çok konuşmuşsunuz kızlar maşallah oku oku bitmedi.

kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.

Geçmiş olsun canım.

3-6 Ay Arası
Meyve, Sebze Koklama Oyunu
Bebeğinizin doğumla gelen en gelişmiş duyusu koklama duyusudur. Bebeğinize doğal ürünleri koklatarak bu duyularını geliştirebilirsiniz. Nane, fesleğen, limon gibi kokuların zihin uyanıklığına yardımcı olduğu, gül, portakal, lavanta, sarı papatya gibi kokuların rahatlık verdiği düşünülmektedir.
Üfleme Oyunu
Bebeğinizi kucaklayın ve vücudunun bir bölümüne üfleyin. “Bu senin kolun” gibi bilgilendirmeler yapın.
Dokunma Oyunu
Bebeğinizin vücudu ile temas eden her şey bir uyarıcıdır. Farklı dokusu olan kumaşları ve değişik yüzeyleri olan materyalleri bebeğinize dokundurarak hakkında bilgi verebilirsiniz.

Denizcim teşekkürler ilgiler için.

ben dün okudum bir diyet gerçekten işe yarıyomuş basitte

3 litre suya 3 adet yeşil emyaı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyoruz
1 adet kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber ve 5-6 tane karanfil atıyoruz
ve düdüklüde kaynatıyoruz
kaynadıktan sonra 7dk. daha pişiriyoruz ve kapatıyoruz
mutfağa gidip geldikçe içiyoruz
bu karışım 2 günde kesinlikle içilip bitirilmeli

özellikle yağ yakıyormuş

hım denemekte fayda var.Sağol tatlım.

kızlar vaktim yok.sadece bişey yazmak için uğradım.inşallah hepiniz iysinizdir.hasta olan varsa tez zamanda rabbim şifa versin.

şimdi gelelim asıl konuya.hatırlarsanız bizim butterfly's arkadaşımız vardı.tüp bebekle hamile kalmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 22 haftalıkken bebeğini kaybetmişti.şimdi yeniden tedaviye başlamış.eylülde sonuç alacakmış.lütfen şu mübarek günlerde arkadaşımıza bol bol dua edelim.herşeyin başı dua ben buna inanıyorum.hergün arkadaşımızın güzel haberi alıp yavrusunu kucağına alması için 1 fatiha okuyalım çok bişey değil ne dersiniz?

İnşallah o da alır bebeğini kucağına.

merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s

Hoşgeldin...

hoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş :(((

Geçmş olsun Sinemcim.

İlayda'nınyazdıklarını merak ettim.Bir okuyayım bakalım.

ilk iftar davetimi başarıyla gerçekleştirdiim:lepi: yemeklerim özellikle de sinemcimden tarifini almış olduğum hasanpaşa köfteme bayıldılar.geç olmasa teşekkür mesajı atacaktım valla yarın msnden sölerim artık.

çiçeemize kırmızı pek yaraştı renksiz çiçek olmazdı zati

valla kızlar sizin bebişlerinde uyumamasına sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :D en azından bizimki normal oluyo herkes bööleyse onu öğrendim ama çok zor bööle ya yürüse emeklese ok ama sıkılıyo yatmaktan kucak kucak bu seferde :(

Back
X