• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bugün işe başladım ilk defa bu karadr ayrı kaldım yani bazen denize giderken kayınvalideneme veriyordum sama gözüm arkada deiğildi. babasına bıraktım geldiğimde kuzumu çok özlemişim gün boyu oynaştık

kociş misafirleri bırakmaya gitti, ben de geldim hemen buraya :)) çok şükür sorunsuz agırladım misafirlerimi.. ama çok yoruldum ben yaa.. ayaklarımın agrısından ölüyorum şu an...

kızlar şimdiye kadar ek olarak ben meyve püresi verdim.. yarından ititbaren alıltırayım kaşık olayına diyorum.. ama ereden başlicamı bilemiyorum.. sebze çorbasından mı püresinden mi yoğurttan mı..ki yoğurt vermeye çalışmıştım hiç sevmedi sanki diliyle atıyor. ama meyveyi öyle atmıyor fazla onu yiyeniliyor.. akıl verin bana nerden başliim ben bide sebze çorbası verirken neyde yapıyosunuz o kadar az.. cezvede miii.. bende toz tarhanada var ondan da mı versem offfff. ek gıda iş de zor geldi :)) meme vermek ii di... ön

önerilerinizi bekliyorumm

cnm ben sebze çorbasıyla başladım sonra yoğurt sonra meyva
bzde de çok komik bi durum var herkesin bebeği hiçbişii almasa meyvayı alıyo ya benimkide sebze çorbasını afiyetle yiyo ama meyvaların suyunu içiyo bugün armut püresi verdim nasıl yüzünü ekşitiyo istemiyo ısrar etmedim bende arkasında armut suyu verdim içti şaşkın yaa

peki tarif edermisin tam olarak çorbayı hergün ayrı ayrı hazırlıyolarmış küçük tencerede mi yapıyosunuz cezvede felan mıı bzimki yoğurrtta öle oluyo ekşi surattt

gedacım halamıza sordum demir ilacını santafer için de tat olarak bir fark olacağını sanmıyorum dedi. daha lezzetli olan demir şurupları varmış ama araştırdı onların damla olanları yokmuş. istersen bir dene santaferi daha hoşuna giderse aralarında bir fark yokmuş. ben yakında ek gıdaya geçeceğimden arasına karıştırıp vermeyi düşünüyorum belki öyle çok sorun olmaz.

en küçük tencerede yapıyorum bazende küçük bi tefal tavada 1 bardak suya az yarım patates yarım kabak yarım domates az sıvı yağ az pirinç koyup hepsi yumuşayana kadar haşlıyorum bunları rendeleyip haşlıyorum sonra süzgeçte süzüp veriyorum bugün taze fasulyede ekledim onuda yedi çok şükür her hafta yeni bişii ekleyeyim diyorum ama ilk 3 hafta alışsın diye hiç bişii eklemedim ilk tarifi verdim hep alışıncaya kadar

ben küçücük br tencerem var onda yapıyorum çorbayı. Yarım patates, yarım havuç ve 1 tatlı kaşığı pirinci haşlıyorum.Sonra da mikserden geçiriyorum.

ay çok saolun kızlar tarif içinnn uyguladığım zaman yazarım

ceyo

yarın benimde okul var ne demeye gidiyorsak parayla sohbet etmeye gidiyoruzz:))) bizim senminer 9 da
ama ben 9,30 gibi gidecem valla
napiim bebek varr

okulları başlayan anneler Allah kolaylık ve bebişlerinden ayrıldıkları için sabır versin. benim de işe başlama zamanım yavaş yavaş yaklaşıyor ve düşündükçe içime hüzün çöküyor...

ilköğetimde çalışanlar sizi çok kıskandım.ilköğretimdekiler doğum sonrası 1 yıl,ortaöğretimdekiler 6 ay nöbet tutmuyorlarmış.Ne saçma ama.

ilayda ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
artık ilayda topiğimizin yalnız ve en güçlü annesi olacak. bebeğini en güzel şekilde yetiştirebilmeni isterim.

ilayda ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
artık ilayda topiğimizin yalnız ve en güçlü annesi olacak. bebeğini en güzel şekilde yetiştirebilmeni isterim.

benimde misafirim var kaynımla kız kardeşim yemekleri yaptım bitirdim 7 gibi sofrayı kurarım
bende çok yoruldum ama
NE İŞ KIZ KARDEŞ VE KAYIN:jeyyar::jeyyar:
sultannnnn bak bu mesajını buldum 7 nisanda yazmışsın ben doğurdum diye şirvanı aramıştım canım yaaaaaaaa
NERDEN BULDUN KIZANIM ONU YA EVET O GECE HEP AKLIMDAYDIN NE GÜNLERDİ BEE
ilk iftar davetimi başarıyla gerçekleştirdiim:lepi: yemeklerim özellikle de sinemcimden tarifini almış olduğum hasanpaşa köfteme bayıldılar.geç olmasa teşekkür mesajı atacaktım valla yarın msnden sölerim artık.

çiçeemize kırmızı pek yaraştı renksiz çiçek olmazdı zati
ELLERİNE SAĞLIK

en küçük tencerede yapıyorum bazende küçük bi tefal tavada 1 bardak suya az yarım patates yarım kabak yarım domates az sıvı yağ az pirinç koyup hepsi yumuşayana kadar haşlıyorum bunları rendeleyip haşlıyorum sonra süzgeçte süzüp veriyorum bugün taze fasulyede ekledim onuda yedi çok şükür her hafta yeni bişii ekleyeyim diyorum ama ilk 3 hafta alışsın diye hiç bişii eklemedim ilk tarifi verdim hep alışıncaya kadar

SIVI YAĞ KOYMA BENCE PİŞİRİP EZDİKTEN SONRA AZ ZEYTİNYAĞI DÖK DAHA SAĞLIKLI

Back
X