• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar bugün dr.daydık
dişi için gittik
daha doğrusu ağzındaki o beyaz şeyin diş olup olmadığını sormak için
korktuğum başıma gelmedi çok şükür
daha çok erkendi
meğerse o yağ bezesiymiş
ağzına sürekli bişyler sokup çıkardığı için olabiliomuş
bide kontrol etti dr. teyzesi 15 günde 300 gr.almış 66 cm olmuşuz maşallahhhhh
:nazar:

dişi için gittik
daha çok erkendi
meğerse o yağ bezesiymiş

maşallah canım.
bizimki de demin kucagımdaydı bir kaptı basparmagımı nasıl çiğniyor bastıra bastıra. acıttı valla o kadar yani. yazık dedim kimbilir nasıl kasınıyor..

dişi için gittik
daha çok erkendi
meğerse o yağ bezesiymiş

maaşallah demir bebeğeeeee:nazar::nazar:

kızlar milupaya mesaj atmıştım adresinize gönderim yapılacaktır die cvp geldi
ve hero baby de attım oda aynı cvbı yolladı hadi bakalım

ipekcim bizimkide aynen öyle parmağım acayip acıtıyo
ama daha çok erken ben çıkmasını istemiyorum
bide emiyo sıpa bazen memeyi ısırıyyoookaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cnm allah 30 lu seneleri göstersin inşallah, bu arada demir bebeğede maşallah...

30 muuuuuuuuuuuuuu ohooooo biz daha 3 seneyi devirdik
o günleride görebilirmiyiz
ahhh o zmn küçük kurbağam 30 yaşında olur
evlenmiş olurmu acaba
kaç çocuğu olurkaydirigubbakcemile3

onu bilemicem cnm
bu arada elayı emziğe alıştırmaya çalışıyordum ya uyuturken 3 gündür emzikle uyuyoo yaşasın :)) alışmıştır artık di mi kızlar :))

AAA NASIL ALIŞTIRIYOPRSUN KESİNLİKLE ALMIYOR BİZİMKİ EVDE 5-6 TANE EMZİK VAR HİÇ BİRİNİ ALMADI HER YOLA BAŞVURDUM.. :uhm:

herkese merhabalar ,
geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okurum inş.yaramaz bir durum yoktur.
Dün dr gittik aylık kontrole sünnet yaptırmak istiyoruz dedik çocuk cerrahına yönlendirdiler oradaki dr anlattık bir sorunumu var enfeksiyonmu kaptı dedi yok dedik biz çabuk iyileşir diye yaptırmak istiyoruz dr.biz önermiyoruz sorunu yoksa 6 yaşından sonra öneriyoruz sünnet derisinin de bir işlevi var orada falan filan dedi aynı büyük insanlar gibi canları yanıyor eskiden yenidoğanda canı yanmıyo diyorlardı ancak yeni araştırmalara göre onlarında canları yanıyor iyileşme süreci aynı dedi sonuçta özel hst.para kazanmak için hemen yaptıralım demezmiydi ?? Kararsız kaldık sizlerin dr.lar ne diyor acaba sonuçta sünnet yaptıran arkd.var kusura bakmayın uzun yazdım.

ben de sünnet yaptırmak istiyorum ama bizimki yarı sünnetli .. Erken dönemde yapılsa daha ii olur diyolar.. Valla diğer doktorlar ve internetten yaptığım araştırmalarda ne kadar erken olursa o kadar ii olur çocuk korku biliç altına yerleşirmişşş.

evet sizin yediğiniz yoğurttan ver dedi danone mesela dedi.
tavuk suyunda sebze haşlama işine ne diyosunuz kızlaaar hadi sebze yapıcam kızıma heveslendim.tavuk suyunda haşlasam ağır gelirmi

evet bence de ağır gelir benim temizlikçi anlatmıştı bebeğine kemik suyuna çorba yapmış ufakken pişik olmuş. dikkat etmek lazım

Konuyla alakalı değil ama ,şu kadayıflı tarifi yapan oldu mu?Üzeri kuru oldu benim,öyle mi oluyor?Gerçi eşim ve annem beğendi de,benim çok içime yatmadı.

benim tahmin ettiğim tatlı ise öyle şekerler çıtır çıtır gelmeli zaten ağıza. muhallebili tatlıyı diyorsunuz dimi

bayanlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes ek gıdaya başlamış.. ek gıdaları veren ve aynı anda emziren arkadaşlara sorum. nasıl ayarladınız. yani bir öğün meme emiyor diğerinde ek gıda mı alıyor bebekleriniz??

emzik konusuna gelince benimki hala emzik almıyor. ne yapmamı önerirsiniz??

bir de uyku konusunda kızım hiç yalnız uyumuyor. ya sallamalıyım ya da arabasıyla dışarda olmalıyız. kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim. tavsiyeleriniz bekliyorum....

bu arada ben regl olmaya hemen lohusa kanamamdan yaklaşık 15 gün sonra başladım. sürekli emzirmeme rağmen regl oluyorum. sizler m. şanslısınız yoksa ben mi bahtsız bilmiyorum yerimseniben

VALLA BİZİMKİDE SALLAMAYLA UYUYODU ŞİMDİ YERE ALIŞTIRDIM.. İNCE SÜNGERLERİNDEN KOYUYORUM ORDA KENDİ KENDİNE OYNUYOR YANINA BİR İKİ OYUNCAK KOYUYORUM KUCAK DA İSTEMİYOR.. TAVSİYE EDERİM. SONRA YORULUP KENDİ UYUYOR..

BUGÜN OLUŞU OKULA GÖTÜRDÜM HERKES BAYILDI ÇOK SEVDİLER. BİZMKİ ŞAŞKIN TABİ ONU BUNU İZLİYOR AMA ENÇOK ATATÜRK BÜSTÜNÜ SEVDİ HAYERTLE VE İLGİYLE İZLEDİ.. HERKES 5-10 DK ALINCA BANA HİÇ DÜŞMEDİ SEMİNERDEN DE YIRTTIM SAYESİNDE :)))))))):lepi:

http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/3119.jpg
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/3142.jpg
bakın kızlar gözünüz şişko görsün yakında ela da bizimle kilo verme olayına girerse şaşmam :))
maşallah subhanallah.......
ya işde ben şöle daha tombik olsun istiyorum ama sonra kilo o kadar önemli değil diyorum ilk önce sağlıklı olsun yeter diyorum allah tüm bebişlerimize önce sağlık versin

bence çok güzel kilosu benim oğlan 7915 kg ama daha zayıf duruyor eve gitsem resim atacam bende

kızlar bebelaca kendi mail adresinden mi mail atacağız?

merhaba arkadaşlar

dr son kontrolde bize demir damlası verdi günde 7 damla verin dedi hau...nn fe..um damlanın ismi
siz kullanıyormusunuz bunu? 9 aya kadar kullanacakmışız

bir de rota aşısını yaptırmışmıydınız, yan etkisi oldumu hiç, yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

valla bendede var az 62 kiloya indim geri kaldı 2 kılo verdimmi tamamdır butun eskı pantolonlar kıyafetler oldu bana doğumdan sonra fazla zorluk çekmedim şükür
nasıl kilo verebildin yaa rejim mi spor mu?
benim kilolar yapıştı üstüme 18 kilo fazlam var gram veremedim daha

Back
X