selam kızlar,
ah bu sidal ne kadar bilmiş böyle! demek t-shirtlerimi koklarsın hee!
valla site genelde açık ama ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum..bu hafta doktora mülakatları falan vardı..doktoraya kabul edildim bakalım dersler emirle nasıl olacak..önümüzdeki hafta tezimi son haline getirmek için sürekli okulda olmam gerekecek ayın 15 indede sunum yapıcam..noluuur dua edin benim için..bitsin artık bu çile...!
bu gün emire buharda patates ve havuç pişirdim içinede yoğurt koydum biraz..daha yumuşak bir kıvam alsın diye..önce suratını falan ekşitti ama bi taraftanda istedi..bi kaç kaşık verdim fazlasına cesaret edemedim açıkçası ama sevdi..
kızlar benim sormak isteğim bir şey var; bebekleriniz gözlerini sık kırpıyorlarmı? emir sabit bir noktaya gözlerini hiç kırpmadan çok uzun süre bakalbiliyor..babasıda bende denedik gözümüzün içine hiç gözlerini kırpmadan bakıyor biz dayanamıyoruz gözlerimiz sulanıyor..buna dikkat ettiniz mi hiç?yani var mı sizde de böyle bir şey?belki ne saçma bişeye takılmış diyeceksiniz ama ışıklı şeyler ve dahası ampuller çok dikkatini çekiyor ve aynı şekilde florasan, ampul vs.. bakıyor..gözleri bozulacak diye korkuyorum.