• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kolay gelsin, allah yardımcın olsun...bu işler bu yaramazlarla çok zor oluyo..kaydirigubbakcemile

saolasn canm
vallla bugn zeynebe fitil verdim 5.30 bi verdim 8.38 kalktı 10 eve geldik kardeşim ayagında salladı uyyuttu hala uyyo nazar degmesnn dee bugn kuzum benden yanaaaaaa zaten sahura kadar yatmıcamm yatarsamda sahurda kalkıp 6 kadar çalşrmm

saolasn canm
vallla bugn zeynebe fitil verdim 5.30 bi verdim 8.38 kalktı 10 eve geldik kardeşim ayagında salladı uyyuttu hala uyyo nazar degmesnn dee bugn kuzum benden yanaaaaaa zaten sahura kadar yatmıcamm yatarsamda sahurda kalkıp 6 kadar çalşrmm

bende çalışayım dedim ama hiiiç canım istemiyo..yapılacak bi kaç çizim var onları bari tamamlayayım dedim, ama yapmıcam galiba kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar

dr son kontrolde bize demir damlası verdi günde 7 damla verin dedi hau...nn fe..um damlanın ismi
siz kullanıyormusunuz bunu? 9 aya kadar kullanacakmışız

bir de rota aşısını yaptırmışmıydınız, yan etkisi oldumu hiç, yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
evet kullanıyoruz ve aşı yaptırdık.

ii akşamlar kızlarrr naslsnz evde yoktumm giremedm
kızlar yarın sınavm varrrr nolu dua edinn emeklerim zayi olmasnnnn gece sahurda bile yatmayıp ders çalşydmm umarım gecerrmmmmmmmm dualarını bekliyorummm

benm puan na nolmş öle tavan yapmşş puan veren ark t.ederimmmmmmm

canım basarılar. valla ben girmeyecegim yarın. çok dersim var kalan. saldım gitti bu sene. seneye uzatıyorum çaresiz..

valla öyle akşam gelip bir saat ilgilenmesi bile baya dinlendiriyo.
benim kızım da çok yardımcı oluyodu enazından kardeşini oyalıyodu
bu arada bende bi işimi hallediyodum. neyse bir hafta kaldı dönecek annesinin kuzusu.
bu arada bu sıpalar büyüyünce çok vefasız oluyolar.
kızıma gitme ben seni çok özlerim diyorum
annecim özlersen tişörtlerimi koklarsın dedi gitti sıpa.
ahh emeklerim ahhh

senin kız da fenaymıs yani hee.. yaz bu lafı bir kenara. seni özledim falan derse bir gün yapıştırıverirsin t shitlerimi kokla kızım diye :D

bzmkı ferro sanol acaba baska damlamı alıp versem
yaaaa

ferrum al canım ferro sanol igggreeennçç!

selam kızlar,

ah bu sidal ne kadar bilmiş böyle! demek t-shirtlerimi koklarsın hee!
valla site genelde açık ama ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum..bu hafta doktora mülakatları falan vardı..doktoraya kabul edildim bakalım dersler emirle nasıl olacak..önümüzdeki hafta tezimi son haline getirmek için sürekli okulda olmam gerekecek ayın 15 indede sunum yapıcam..noluuur dua edin benim için..bitsin artık bu çile...!

bu gün emire buharda patates ve havuç pişirdim içinede yoğurt koydum biraz..daha yumuşak bir kıvam alsın diye..önce suratını falan ekşitti ama bi taraftanda istedi..bi kaç kaşık verdim fazlasına cesaret edemedim açıkçası ama sevdi..
kızlar benim sormak isteğim bir şey var; bebekleriniz gözlerini sık kırpıyorlarmı? emir sabit bir noktaya gözlerini hiç kırpmadan çok uzun süre bakalbiliyor..babasıda bende denedik gözümüzün içine hiç gözlerini kırpmadan bakıyor biz dayanamıyoruz gözlerimiz sulanıyor..buna dikkat ettiniz mi hiç?yani var mı sizde de böyle bir şey?belki ne saçma bişeye takılmış diyeceksiniz ama ışıklı şeyler ve dahası ampuller çok dikkatini çekiyor ve aynı şekilde florasan, ampul vs.. bakıyor..gözleri bozulacak diye korkuyorum.

hadi bakalım hayırlı olsun. sıkı bir çalışma dönemi seni bekliyor...

bizimki de yapıyor özellikle uykusu geldigi zaman. sanki gözleri acık uyuyor gibi. ben bazen elimle kapatıyorum göz kapaklarını. ölülerin kapatırlar ya. tövbe tövbe.... ve ışık da çok dikkatini çekiyor evet..

bu arada sayfa sürekli açık dediğim gibi ama çok okuyamıyorum sadece gözüme takılanlardan bazıları;ilayda85 adında yeni bi arkadaş katılmış aramıza hoşgelmiş..ben hikayesini okuyamadım ama kızkardeşim 85 li o merak edip okumuş ve bana anlattı.çok üzüldüm.bundan sonrası için allah yardımcısı olsun..

bide emelcim pompa sormuş..ben elektrikli denedim kullanamadım..aventin manuelini kullanıyorum ve çok memnunum..üstelik emir hiç emmediğinden neredeyse 4 aydır sürekli sağıyorum.

bu arada sayfa sürekli açık dediğim gibi ama çok okuyamıyorum sadece gözüme takılanlardan bazıları;ilayda85 adında yeni bi arkadaş katılmış aramıza hoşgelmiş..ben hikayesini okuyamadım ama kızkardeşim 85 li o merak edip okumuş ve bana anlattı.çok üzüldüm.bundan sonrası için allah yardımcısı olsun..

bide emelcim pompa sormuş..ben elektrikli denedim kullanamadım..aventin manuelini kullanıyorum ve çok memnunum..üstelik emir hiç emmediğinden neredeyse 4 aydır sürekli sağıyorum.

ya bu arada şu ticker ını değiştirsen artık diyorum. emir bebek geldiiiiiiiiiiiiiii yap sen onu :))

ya ne bilim cnm bazı bebklerinki çıkmış galiba benim sıpanın dişleri çok kaşınıyo ama çıkmadı bi türlü
Benim arkadaşımın oğlu var,7 aylık,daha onun bile çıkmadı,6 aya kadar sadece anne sütü almış bebek,belki ondandır?
ewet cnm büyükler için olanlarda bende şaşırmıştım :))
valla kilosunu söylemeye utanıyorum artık 9.500 olmuş sanırım dün eşim tartmış hadi olsun hadi fazla tartsa olsun 9300 ama mamayıda bayaa azalttı artık ek gıdalardan yiyo yani eskiden 200 cc az yiyo mamayı eskiye göre aman ne bileyim yaa daha harekette yok elada bi hareketlense..
Maşallah Ela'ya,ele avuca sığmaz artık o :-))

bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzhihoyyyt
Nice mutlu senelere!

evet bence de ağır gelir benim temizlikçi anlatmıştı bebeğine kemik suyuna çorba yapmış ufakken pişik olmuş. dikkat etmek lazım

benim tahmin ettiğim tatlı ise öyle şekerler çıtır çıtır gelmeli zaten ağıza. muhallebili tatlıyı diyorsunuz dimi
evet,onu dedim,ben ilk anda yanlış yaptım sandım ama meğer tatlının özelliği oymuş.

milupa ve hero babyden mail geldii yollicaklarmış kaç günde gelirkiiiiiiiiiii
Ben Hero Baby e mail atalı 1 hafta olmamıştır,geldi.

Biz de bu akşam yemeğe davetliydik,orada bir tane yürüteç vardı,Miray ı ona koydum ama bir tekerleği kırıkmış,kuzucum süremedi,zaten pek de anlamadı ne yapacağını.

bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzhihoyyyt
nice seneleree

ben de sünnet yaptırmak istiyorum ama bizimki yarı sünnetli .. Erken dönemde yapılsa daha ii olur diyolar.. Valla diğer doktorlar ve internetten yaptığım araştırmalarda ne kadar erken olursa o kadar ii olur çocuk korku biliç altına yerleşirmişşş.
yarım sünnetli nasıl oluyo yaw

ii akşamlar kızlarrr naslsnz evde yoktumm giremedm
kızlar yarın sınavm varrrr nolu dua edinn emeklerim zayi olmasnnnn gece sahurda bile yatmayıp ders çalşydmm umarım gecerrmmmmmmmm dualarını bekliyorummm

benm puan na nolmş öle tavan yapmşş puan veren ark t.ederimmmmmmm
bol şans canımm

kızlar benimde doğumdan sonra göbeğimde kat oluştu nasıl düzleşir acaba artık oturmaktan utanıyorum kat kat duruyor
vallabi yolunu bulursan banada söle:D
kızlarr biz geldik babaneden oğluş uyudu ben duş aldım bi geçmişi okudum müge canım nice mutlu seneleree
babanesi bayram kıyafeti aldı kayra ya ama çok zprlandık biraz minik olduğumuz için beden konusunda sıkıntı yaşadık ama sonunda bulduk güzel bişey ..mızmızlanıp durdu evdeki neşeden eser yoktu.bide bizimkisi sesini keşfetmeye başladı sanırım çığlık atıyo .bu arada babymıx yoğurdun içine 1 çay kaşığı pekmez katıyorum severek yiyo oğlum.yarın sebzeye başlıcam bakalım nolcak.
kilo konuşulmuş ama ayıp olmazssa sölim ben 52 kiloyum 2 kilo fazlam var ama boyum kısa kızlar 1.58 im yani kilo vermek için hiçbişey yapmadım kendiliğinden gidiyo kayra saolsun bu aralar resmen boğuşmak istiyo çok hareketli.ayy amma yazdım hee
hay maşallah
valla öyle akşam gelip bir saat ilgilenmesi bile baya dinlendiriyo.
benim kızım da çok yardımcı oluyodu enazından kardeşini oyalıyodu
bu arada bende bi işimi hallediyodum. neyse bir hafta kaldı dönecek annesinin kuzusu.
bu arada bu sıpalar büyüyünce çok vefasız oluyolar.
kızıma gitme ben seni çok özlerim diyorum
annecim özlersen tişörtlerimi koklarsın dedi gitti sıpa.
ahh emeklerim ahhh
sidale bak sen nelerde bilirmiş:))

tuğbiş hemen cvp gelior

bizde bu akşam iftarda misafirlikteydik keremin düzeni bozuldu 12 de uyudu zırlaya zırlaya:(

Milupa nın numune yeri nerede yahu,ıletişim demeyin,iletişimden sonra nereye yazacağız,Milupa@milupa.com.tr ye mi

Biz de bu akşam yemeğe davetliydik,orada bir tane yürüteç vardı,Miray ı ona koydum ama bir tekerleği kırıkmış,kuzucum süremedi,zaten pek de anlamadı ne yapacağını.

anlamıyorlar zaten ben 5 dk koyuyorum anca önundekı oyuncaklarına bakıo

tuğbiş hemen cvp gelior

bizde bu akşam iftarda misafirlikteydik keremin düzeni bozuldu 12 de uyudu zırlaya zırlaya:(

misafır gıtmek ve mısafır agırlamak zor ıs sıpalarla
ayıptır soylemesı mısafır gelmesını bıle ıstemıorum galıba :kedi:

bebek bezi firmalarından da bez istesek fazlamı olurki:))

onuda yaparızz nolcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama 2-3 tane yolluyorlarmıs

Milupa nın numune yeri nerede yahu,İletişim
demeyin,iletişimden sonra nereye yazacağız,Milupa@milupa.com.tr ye mi
ewet cnm

Back
X