• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

canım madem meme istiyor neden bir anda bu kadar mamaya başladın..anne sütüyle devam edip sadece meyve sebze püresi versen yetmez mi ki...yanlış anlama dr. mu söledi...ben cocuğumu ac ı bırakıyom paronayasındayım da ben de mi başlasam bu sekilde diye soruyom..ay karıştı ama sen anladın sanırsam :sinifsinif:

sütüm azaldı doymuyor hele gece saat başı uyanıyor çok sık emince göğüslerimin emmese bile sızlıyor.hele son 1 haftadır faranjit bronşit derken bende pil bitti.doktor meyve pürelerine yoğurda flan başla dedi.ama ben yinede sık sık emziriyorum emmezse hepten gider allah korusun

valla yiyo şuan 9 kilo iyide hayatım mamaların arkasını bile okusan 4. aydan sonra 210 cc yazıo bizimki 180 yiyo yinede ama 50 ccc çok az. 210 cc ufak bi su bardağını dolduruyo ancak. ayrıca diyorum ya bu çocuk doymuyo diye ben mamayı kısarak kilo verişini durdurdum mama acaip kilo aldırıyo sebze meyve yoğurt derken kilo alımı durdu.

maşallah maşallah demir daha 7.015 gr :)
sen neden emzirmiyodun
ben kaçırmışım orayı :)

,
hayatım meme veriosunuz siz zaten bizimki kadar ek gıdaya gerek yok bizimki hiç emmiyo asla emmiyo 1 aydır. bizimki kadar abartmasanda 120 yada 150 cc verebilirsin mama

haklısın arkadaş pzt. kadın en azından öğlenden sonra versin benim okuldan gelişim bazen uzuyor..bilgilendirdiin için sağol canım..

çiçekcim hani sabun reklamlarına çıkanlara benziyosun valla fotoda sper görünüyo hani özellikle güzel ve doğal olanları seçerler ya

eheheh sabun mu oley :) magnum reklemı olmaz mıydı ki.P

valla müge hiç konuşma cnm 11 de kalkıyosa ya erken yatacak erken kalkacaksınız ailecek zaten 1 de yatmasa 11 de kalkar mı hiç :)) bizimki 6 dedin mi ayakta ama 8-9 arası uyuyo..
çiçek ne renk adı ne yani rengin?bu arada can ın yedikleri içimi rahatlatmadı değil yani :D
yaa eşim face de can ın fotosunu gördü normalde ela dan başka çocuk ilgisini çekmez ama adam birden bitti can ben bakarken gördü hemde ben göstermedim monitörü sevdi resmen

hahahaha siz e bi can yapın ilerde biz de ela yaparız :P

canım b oyanın renginin adı nı bilmiom ama naz elmasın saç rengini buldum dergiden götürdüm bunu istom dedim onu yaptı

oo gayet güzel olmuş yalnız her fotoda ayrı bi güzel çıkıyosun var ya... gözler maşallahı varşakkıdı

sağol canım çocuk gibi çıkmışım ama neyse.)

eşi maç izleyen burda sanırım benim gibi

valla müge hiç konuşma cnm 11 de kalkıyosa ya erken yatacak erken kalkacaksınız ailecek zaten 1 de yatmasa 11 de kalkar mı hiç :)) bizimki 6 dedin mi ayakta ama 8-9 arası uyuyo..
çiçek ne renk adı ne yani rengin?bu arada can ın yedikleri içimi rahatlatmadı değil yani :D
yaa eşim face de can ın fotosunu gördü normalde ela dan başka çocuk ilgisini çekmez ama adam birden bitti can ben bakarken gördü hemde ben göstermedim monitörü sevdi resmen

iyide bu seferde ben ölüyorum uykusuzluktan
bide ben gecede kalkıyorum süt sağmaya şöyle daha erken yatıp 9 gibi kalksa ne gzl olur

selam kızlar.ben sabahları cicibebe veriyorum adaçayı ile içine bazen peynirde koyuyorum ama haftada 3 gün falan.siz vermiyomusunuz.biz hiç mama kullanmadık sadece anne sütü ve ek gıda veriyorum.programımız. sabah bisküvili kahvaltı içerse çay, öğle sebze çorbası bazen tarhana bazende domates çorbası tavuk çorbasını daha az veriyorum şimdilik. akşam üzeri meyve suyu kendim sıkıyorum.akşamlarıda çorba.yada yoğurt.

maşallah maşallah demir daha 7.015 gr :)
sen neden emzirmiyodun
ben kaçırmışım orayı :)

kaçırman doğal olay sezeryandan sonra başladı:)

sezeryanda eşşek öyle bi sonda takmış ki bana idrfar yollarımı kanırta kanırta ameliyattan eve bi geldim idrar yollarım enfeksiyon kapmış çişimi yapabilmek için yarım saat ağlıyodum tuvalette. ateşim 2 hafta 40 sularında gezdi 41 lere bile çıktı dr antibiyotik ve bi ilaç daha verdi bayaa onları kullandım bu sürede az emzirdim çünkü diğer ilacın yan etkisi olabilir demişti o sırada ilaçlar sütümü kesti. geçen aya kadar emzirdim belki düzelir diye ama olmadı çocuk isyan etti artık zorla da emmiyo zaten

selam kızlar.ben sabahları cicibebe veriyorum adaçayı ile içine bazen peynirde koyuyorum ama haftada 3 gün falan.siz vermiyomusunuz.biz hiç mama kullanmadık sadece anne sütü ve ek gıda veriyorum.programımız. sabah bisküvili kahvaltı içerse çay, öğle sebze çorbası bazen tarhana bazende domates çorbası tavuk çorbasını daha az veriyorum şimdilik. akşam üzeri meyve suyu kendim sıkıyorum.akşamlarıda çorba.yada yoğurt.

güzelmiş menün canım

anadolu yakasında doktor soran biri vardı alıntı yapmıştım gitti
ben hisar hospital da emin ünüvara gidiyorum. gerçi daha 1 kere gittim çok fazla doktor değiştirdiğim için ama bu adamı beğendim devam etmeyi düşünüyorum

sezeryanda eşşek öyle bi sonda takmış ki bana idrfar yollarımı kanırta kanırta ameliyattan eve bi geldim idrar yollarım enfeksiyon kapmış çişimi yapabilmek için yarım saat ağlıyodum tuvalette. ateşim 2 hafta 40 sularında gezdi 41 lere bile çıktı dr antibiyotik ve bi ilaç daha verdi bayaa onları kullandım bu sürede az emzirdim çünkü diğer ilacın yan etkisi olabilir demişti o sırada ilaçlar sütümü kesti. geçen aya kadar emzirdim belki düzelir diye ama olmadı çocuk isyan etti artık zorla da emmiyo zaten

çiçekçim senin sezeryande benimki gibi sorunlu olmuş.ama benimki dikişlerden kaynaklandı kırkım çıkana kadar dikişlerimden kan geldi iyi dikememişler damarın birinin ucu açık kalmış.çok zorlandım bende.ama maşallah oğluşuna nazar değmesin iyi kilo almış ama dediğin gibi mama şişiriyo çocukları.benim sudecim 7500gr dı iki hafta önce.iyi sayılır.:ecrin_bebek:

aayyyy bi dr.un hatası neler mal olmuş geçmiş olsun cnm kısmet böyleymiş sağlığı yerinde ya maşallah en önemliside bu
aaaa ben şimdi düşündüm de bana sonda takılmadı ...???allah allah

nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
naptın onca saat

valla takılmadı kızlar ya bu sonda ameliyattan çıkıncada duruyo di mi bi süre??ben hiç ööle bişiile çıkmadım ameliyattan ama neden takılmadı demek o zamanda aklıma gelmemiş kontrole gidip de doğuma girince heyecandan :)

aaaa ben şimdi düşündüm de bana sonda takılmadı ...???allah allah

niye takılmadı ki:)

kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dalga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun

Back
X