Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende izlemek ıstıyorumm. face de bırı benı eklesın barı de ızlımm bendegünaydııın
bende az önce baktım da benim profilde tam 5 kişi paylaşmış sezeryanı :)
ya kızlar gece byunca demirin karnı sanki gök gürler gibi gurultuluydu
akşam yatmadan önce milupanın gece çayından da verdim ama
sanki dahada bi gazlandı
çocuğumun gözleri kapalı esniyo
bacaklarını havaaya kaldırıp indiriyo
napıcam ben
önerisi olan varmı
tünaydın kızlar........
yusuf gece uyumadı acaippppppp başım ağrıyor gözlerimden yaş akıyor başıma elektrik çarpıyor sanki.
günaydın kızlar.. dün kontrolumüz wardı..Umutcuk 7,600 gr boyuda 68 cm olmuş
patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş kuzular artık bu ay çorba veya püre olarak..artık aylık 500 gr. kilo artışı normalmiş büyüyo monnişlerimiz artıkkk
herkese merhaba arkadaşlar..
eşimin yüksek becerileri sayesinde ki o beni de suçluyor laptopumuz arıza yaptı.yapabilirler diye bi teknik servise verdik onlarda harddisk in canına okumuşlar..yani minik bebeğimin 5 aylık resimleri-videoları, benim hamilelik resimlerim hepsini yok etmişler sağolsunlar..hatta o kadar iş bilmezlermişki harddiski bile yanlış takmışlar..zonguldak da yapılacak hiç bişey yoktu ve ist a veri kurtarma merkezine gönderdik..akıllı biz..hiç bir resmi yedeklememişiz..sadece benim arkadaşlara mail attığım resimler var..işin kötüsü hamileliğe kadar bütün resimler yedekli..umarım bebeişim fotolarını kurtarabilirler...
ben size örnek olayım arkadaşlar muhakak bebeğinizin ve değerli şeylerinizin hatta her şeyinizin yedeklerini yapın..
gecmıs olsun cnm ıns kurtulur
bebeği kontrole götürdüm cuma günü ve rota aşısını yaptırdım.....yine çok az kilo almış..6,300 civarı.boyu da sadece 1 cm uzamış bu aya 63,5 olmuş..doktorumuz sağolsun ek gıdayı kesmemi söyledi..uyurken süt verme dedi..ben derdimi anlatamıyorum ki almıyo işte çocuk..kesin bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur diyor..of offf...
bu arada diğer kontrole giden bebişlerimize maşallah..büyüsünler kocaman olsular inşallah hihoyyyt
slm kimse yok derken dün akşam bayağı çoşmuşsunuz doğumumla ilgili bende size birşey anlatayım epidurel normal doğum yaptım 8 cm e kadar hiçbir şey hissetmedim oturp görümcemle dedikodu yaptık ben epey hareketli olduğum için bir anda epidureli yerinden çıkarmışım hastaneyi ayağıya kaldırdım anestezi uzmanlarına kadar bir daha bana epidurel vuruldu tabii o esnada zaman geçiyor 10 dk daha odada kalsaydım doğumumu annem yapacaktı
bende olmadım hala bebıs gelmesın bı tane dahaofff regli oldum bende karnım ağrıyo yatmak istom ama bebekle ne mümkn
:))) ben sonuna kdr izledim ve bayılıyodum az kalsın kendimi balkona attım çok kötü oldum ben 2. bebeği düşünüyorum o da mecburen sezeryan olcak neyse daha 4 sene var kaydirigubbakcemile3
yap çiçekcim yaapppp 3 yıl yeter 4. yıl kucağında olsun sonra çok zor oluyomuuuşşş
denizcim neden kararlı değilsin ben daha hastanede doğumun ertesi günü karar verdim
gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeee demirle ela tanışır kaynaşırkaydirigubbakcemile3 hatta beşik kerterizkaydirigubbakcemile3
ya bende diorumki arayı fazla açmadan 2. bebeği mi yapsak
merhaba kızlar başımın ağrısı biraz hafifledi ama oğlumda bende sersem gibiyiz yusuf 3 gündür uykusunda sürekli mızıklıyor havalardan mı acaba.
ben artık bu benim çocuğummu demeye başladım delirmek üzereyim ayrıca bel fıtığım var artık başedemiyorum..
annemden destek alıyorum oda baş edemiyor
acaba diş çıkarırkenmi böyle oluyor anlamadım...
Ayy,en korktuğum şey,inşallah kurtarabilirsiniz fotoları.herkese merhaba arkadaşlar..
eşimin yüksek becerileri sayesinde ki o beni de suçluyor laptopumuz arıza yaptı.yapabilirler diye bi teknik servise verdik onlarda harddisk in canına okumuşlar..yani minik bebeğimin 5 aylık resimleri-videoları, benim hamilelik resimlerim hepsini yok etmişler sağolsunlar..hatta o kadar iş bilmezlermişki harddiski bile yanlış takmışlar..zonguldak da yapılacak hiç bişey yoktu ve ist a veri kurtarma merkezine gönderdik..akıllı biz..hiç bir resmi yedeklememişiz..sadece benim arkadaşlara mail attığım resimler var..işin kötüsü hamileliğe kadar bütün resimler yedekli..umarım bebeişim fotolarını kurtarabilirler...
ben size örnek olayım arkadaşlar muhakak bebeğinizin ve değerli şeylerinizin hatta her şeyinizin yedeklerini yapın..
bebeği kontrole götürdüm cuma günü ve rota aşısını yaptırdım.....yine çok az kilo almış..6,300 civarı.boyu da sadece 1 cm uzamış bu aya 63,5 olmuş..doktorumuz sağolsun ek gıdayı kesmemi söyledi..uyurken süt verme dedi..ben derdimi anlatamıyorum ki almıyo işte çocuk..kesin bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur diyor..of offf...
bu arada diğer kontrole giden bebişlerimize maşallah..büyüsünler kocaman olsular inşallah hihoyyyt
canım bendede bel boyun fıtığı var birde dizlerimde menisküs eşim bide doktor olacak bana faydası yok gerçekten bu çocuklara ne oldu ya sürekli mırıldanıyor bende annemdeyim zaten sanki bekarmışımda yusuf piyangodan çıkmış evimi özledim ama annemd eçok rahatım evde hem yusufa bak birde ev sorumluluğu
annem hava değişimi çocukları etkiler diyo benimkinde daha diş belirtisi yok sadece dişlerini kaşımaya çalışıyor.
bir de atospatosumuz olmuş hihahahayyrytudqjfqefjh
mesaja bakın benim zeka yaşım 12![]()
ayy bende izlemek ıstıyorumm. face de bırı benı eklesın barı de ızlımm bende