• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar bana yazdıgınız mesajları okudum biraz geç olsada çünkü bugün misafirim var iftara çok yogunum hepinize teşekkürler

ne güzel ya bende 2. çocuk için bu kadar kararlı olmak isterdim ama nerdee..
mügecim bodruma gelmek istiyorum ama gözümde büyüyo evde de sıkıldım daha yakın bi yerlere gidelim bari :( zaten 40 dk sürüyo bizim cadı kıyameti koparır

denizcim neden kararlı değilsin ben daha hastanede doğumun ertesi günü karar verdim
gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeee demirle ela tanışır kaynaşırkaydirigubbakcemile3 hatta beşik kerterizkaydirigubbakcemile3

günaydııın

bende az önce baktım da benim profilde tam 5 kişi paylaşmış sezeryanı :)
ayy bende izlemek ıstıyorumm. face de bırı benı eklesın barı de ızlımm bende

ya kızlar gece byunca demirin karnı sanki gök gürler gibi gurultuluydu
akşam yatmadan önce milupanın gece çayından da verdim ama
sanki dahada bi gazlandı
çocuğumun gözleri kapalı esniyo
bacaklarını havaaya kaldırıp indiriyo
napıcam ben
önerisi olan varmı

cnm bizde yaıyoruz onu azaldı bıraz ama 1 hafta kadar cektık
ben karnını zeytınyagıyla ovup havlyla sardım. belden altınıda utuyle ısıttıgım havluyla sardım. üstüne bıde ıhlamur verdım azıcık rahatladı bıraz. bu arada da 5 dk emdı sıpa.
gozlerı kapalı ayaklarını kaldırıyodu. ıkınıyodu.ıkınarak aglıyodu.
cok kotu oluo yaa.
cabuk gecer ıns :Saruboceq:

tünaydın kızlar........

yusuf gece uyumadı acaippppppp başım ağrıyor gözlerimden yaş akıyor başıma elektrik çarpıyor sanki.

bzm sıpada sabah 9 a kadar uyumadı bu gece en uzuzn uykusu 30 dk surdu
günaydın kızlar.. dün kontrolumüz wardı..Umutcuk 7,600 gr boyuda 68 cm olmuş :nazar:
patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş kuzular artık bu ay çorba veya püre olarak..artık aylık 500 gr. kilo artışı normalmiş büyüyo monnişlerimiz artıkkk

maşallah umut bebıse

herkese merhaba arkadaşlar..
eşimin yüksek becerileri sayesinde ki o beni de suçluyor laptopumuz arıza yaptı.yapabilirler diye bi teknik servise verdik onlarda harddisk in canına okumuşlar..yani minik bebeğimin 5 aylık resimleri-videoları, benim hamilelik resimlerim hepsini yok etmişler sağolsunlar..hatta o kadar iş bilmezlermişki harddiski bile yanlış takmışlar..zonguldak da yapılacak hiç bişey yoktu ve ist a veri kurtarma merkezine gönderdik..akıllı biz..hiç bir resmi yedeklememişiz..sadece benim arkadaşlara mail attığım resimler var..işin kötüsü hamileliğe kadar bütün resimler yedekli..umarım bebeişim fotolarını kurtarabilirler...

ben size örnek olayım arkadaşlar muhakak bebeğinizin ve değerli şeylerinizin hatta her şeyinizin yedeklerini yapın..

gecmıs olsun cnm ıns kurtulur

bebeği kontrole götürdüm cuma günü ve rota aşısını yaptırdım.....yine çok az kilo almış..6,300 civarı.boyu da sadece 1 cm uzamış bu aya 63,5 olmuş..doktorumuz sağolsun ek gıdayı kesmemi söyledi..uyurken süt verme dedi..ben derdimi anlatamıyorum ki almıyo işte çocuk..kesin bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur diyor..of offf...

bu arada diğer kontrole giden bebişlerimize maşallah..büyüsünler kocaman olsular inşallah hihoyyyt

slm kimse yok derken dün akşam bayağı çoşmuşsunuz doğumumla ilgili bende size birşey anlatayım epidurel normal doğum yaptım 8 cm e kadar hiçbir şey hissetmedim oturp görümcemle dedikodu yaptık ben epey hareketli olduğum için bir anda epidureli yerinden çıkarmışım hastaneyi ayağıya kaldırdım anestezi uzmanlarına kadar bir daha bana epidurel vuruldu tabii o esnada zaman geçiyor 10 dk daha odada kalsaydım doğumumu annem yapacaktı

aa benım dogumuda annem yaptırcaktı az kalsın ben normal dogum yaptım.esım hadı gıdelım dedıkce dur daha kahvem bıtmedı .. acele etme.... bekle .....bırazdan gıderız hastaneye ..... dur daha... yoldada yaaa yavas gıt........ derken
hastaneye gıttıgımde 8 cm olmustu.
ya evde ya yolda doguracaktım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offf regli oldum bende karnım ağrıyo yatmak istom ama bebekle ne mümkn
bende olmadım hala bebıs gelmesın bı tane daha
ıkısı bır anammmm
bırı kucagımda bırı karnımda laelaelaelaelae

:))) ben sonuna kdr izledim ve bayılıyodum az kalsın kendimi balkona attım çok kötü oldum ben 2. bebeği düşünüyorum o da mecburen sezeryan olcak neyse daha 4 sene var kaydirigubbakcemile3

ben de 2. 3-4 sene sonra dusunuyorum ama bu sefer sezeryan ıstıyorum
bıde onun tadına bakımm kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar başımın ağrısı biraz hafifledi ama oğlumda bende sersem gibiyiz yusuf 3 gündür uykusunda sürekli mızıklıyor havalardan mı acaba.

denizcim neden kararlı değilsin ben daha hastanede doğumun ertesi günü karar verdim
gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeee demirle ela tanışır kaynaşırkaydirigubbakcemile3 hatta beşik kerterizkaydirigubbakcemile3

ya bende diorumki arayı fazla açmadan 2. bebeği mi yapsak

kıs çiçek hani istemiyodun :emir_bebek:

müge bende hemen istiyom ama öle 3-4 sene soora değil hemen seneye felan akannehir

merhaba kızlar başımın ağrısı biraz hafifledi ama oğlumda bende sersem gibiyiz yusuf 3 gündür uykusunda sürekli mızıklıyor havalardan mı acaba.

ben artık bu benim çocuğummu demeye başladım delirmek üzereyim ayrıca bel fıtığım var artık başedemiyorum..
annemden destek alıyorum oda baş edemiyor
acaba diş çıkarırkenmi böyle oluyor anlamadım...

ben artık bu benim çocuğummu demeye başladım delirmek üzereyim ayrıca bel fıtığım var artık başedemiyorum..
annemden destek alıyorum oda baş edemiyor
acaba diş çıkarırkenmi böyle oluyor anlamadım...

canım bendede bel boyun fıtığı var birde dizlerimde menisküs eşim bide doktor olacak bana faydası yok gerçekten bu çocuklara ne oldu ya sürekli mırıldanıyor bende annemdeyim zaten sanki bekarmışımda yusuf piyangodan çıkmış evimi özledim ama annemd eçok rahatım evde hem yusufa bak birde ev sorumluluğu

annem hava değişimi çocukları etkiler diyo benimkinde daha diş belirtisi yok sadece dişlerini kaşımaya çalışıyor.

herkese merhaba arkadaşlar..
eşimin yüksek becerileri sayesinde ki o beni de suçluyor laptopumuz arıza yaptı.yapabilirler diye bi teknik servise verdik onlarda harddisk in canına okumuşlar..yani minik bebeğimin 5 aylık resimleri-videoları, benim hamilelik resimlerim hepsini yok etmişler sağolsunlar..hatta o kadar iş bilmezlermişki harddiski bile yanlış takmışlar..zonguldak da yapılacak hiç bişey yoktu ve ist a veri kurtarma merkezine gönderdik..akıllı biz..hiç bir resmi yedeklememişiz..sadece benim arkadaşlara mail attığım resimler var..işin kötüsü hamileliğe kadar bütün resimler yedekli..umarım bebeişim fotolarını kurtarabilirler...

ben size örnek olayım arkadaşlar muhakak bebeğinizin ve değerli şeylerinizin hatta her şeyinizin yedeklerini yapın..

bebeği kontrole götürdüm cuma günü ve rota aşısını yaptırdım.....yine çok az kilo almış..6,300 civarı.boyu da sadece 1 cm uzamış bu aya 63,5 olmuş..doktorumuz sağolsun ek gıdayı kesmemi söyledi..uyurken süt verme dedi..ben derdimi anlatamıyorum ki almıyo işte çocuk..kesin bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur diyor..of offf...

bu arada diğer kontrole giden bebişlerimize maşallah..büyüsünler kocaman olsular inşallah hihoyyyt
Ayy,en korktuğum şey,inşallah kurtarabilirsiniz fotoları.

canım bendede bel boyun fıtığı var birde dizlerimde menisküs eşim bide doktor olacak bana faydası yok gerçekten bu çocuklara ne oldu ya sürekli mırıldanıyor bende annemdeyim zaten sanki bekarmışımda yusuf piyangodan çıkmış evimi özledim ama annemd eçok rahatım evde hem yusufa bak birde ev sorumluluğu

annem hava değişimi çocukları etkiler diyo benimkinde daha diş belirtisi yok sadece dişlerini kaşımaya çalışıyor.

sanada geçmiş olsun canım.fıtık beni rahatsız etmiyodu da geçenlerde kitlendi belim koltuktan sedyeye alamadılar 10 gün kadar oldu hala pek iyileşemedim tekerlekli sandalyeyle geziyordum 2-3 gündür Allah a şükür ayaklandım ama bebeğe bakacak kadar iyi değilim daha.olmazsa haftaya istanbula gideceğim buradaki en özel hastane bile istanbuldaki en dandik yapamaz....

bu arada yaşadığım yer istanbul yazıyo hala ama antalya dayım 4 aydır..
hala sevemedim alışamadım buraya herkes alıştığı yeri seviyo valla

sinehas eşim fizik tedavi uzmanı gelirsen yardımcı olurum çook geçmiş olsun..

kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok

merhaba güzel annişler geçmişi okumayı bitiremedim daha ama doğumlar konuşulmuş benimde baya komikti normal doğum yaptım 5'e kadar sancı çektim eşimi kaldırdım yok dr daha gelmedi yok 5 dk ara olmadı sancı banyo yaptım oyalana oyalana 8:30 yaptım dr a hstde bir poğaça yiyeyim girerken su mak.gördüm su içeyim doğuhaneye bir girdim sancınmı var dediler belim ağrıyo filan diyorum bi muayene ettiler bir panik bir panik herkes bende rahat epidural istiyorum filan diyorum kadında demezmi epidural yapılana kadar doğurursun az daha evde kalsam yolda doğuracakmışım 8 cm le hstye gittim tamamen normal oldu doğumum:-))

Back
X