• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

denizcim neden kararlı değilsin ben daha hastanede doğumun ertesi günü karar verdim
gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeee demirle ela tanışır kaynaşırkaydirigubbakcemile3 hatta beşik kerterizkaydirigubbakcemile3
valla cnm bende doğumdan çok kolaymış diye çıktım yaparım 10 ane bile yaparım diyordum ama ilk 3 ay bebek bakımı çok zor geldi bana yaa.
valla demiride beğenmiyo değiliz yani bi geldiğimizde uğrasamda kertsekmi ki cidden :D
ya bende diorumki arayı fazla açmadan 2. bebeği mi yapsak
yaaa insan zor günlerini iyi günlere ulaşınca unutuyo işte kaç ay sonra bu son 10 gündür insan gibi uyuyorum ben ya bi daha saat başı kalkmalar hemde hergün :(( valla hamilelere acır oldum bu aralar 4-5. aydan sonra rahatlıyo insan ama ben ilk günleri daha unutmadımm..
sanada geçmiş olsun canım.fıtık beni rahatsız etmiyodu da geçenlerde kitlendi belim koltuktan sedyeye alamadılar 10 gün kadar oldu hala pek iyileşemedim tekerlekli sandalyeyle geziyordum 2-3 gündür Allah a şükür ayaklandım ama bebeğe bakacak kadar iyi değilim daha.olmazsa haftaya istanbula gideceğim buradaki en özel hastane bile istanbuldaki en dandik yapamaz....
çok geçmiş olsun cnm yaa ben bilmiyordum bi daha olmaz inşallah
bende 3 sene sonra istiyorum kısmetse 1 tane daha bebek

bu işin pazarlığı yok belki ikiz belki üçüz olur allah ne verirse artık lülülülülülü

Ii geceler benimde kicim yer gormuyor:))))
ya kizlar ben tazilaari bile okuyamiyom siz nasil bunca sey yaziyorsunuz::)))))
valla bravoooo
neyse mutlu geceler

son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştim :( o kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola

Selam kızlar

aa benım dogumuda annem yaptırcaktı az kalsın ben normal dogum yaptım.esım hadı gıdelım dedıkce dur daha kahvem bıtmedı .. acele etme.... bekle .....bırazdan gıderız hastaneye ..... dur daha... yoldada yaaa yavas gıt........ derken
hastaneye gıttıgımde 8 cm olmustu.
ya evde ya yolda doguracaktım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de 2. 3-4 sene sonra dusunuyorum ama bu sefer sezeryan ıstıyorum
bıde onun tadına bakımm kaydirigubbakcemile3

Ne güzel ir normal doğum hikayesi.Ne sezeryanı ya.Kolay kolay doğurmuşsun işte.Boşve sen normalden şaşma bence.

kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok

Biz kullanıyoruz mama sandalyesi.Doruk onda otumaya bayılıyor.Kaşıkla birşey yedirirken de çok rahat oluyor.Hatta bugün iftara gittik.Gittiğimiz kişilele aynı apartmandayız.Mama sandalyesini de götürdük.Kucakta zor olur diye düşündüm.Doruk biraz bizi seyretti sonra uyuyakaldı.Ben de sandalenin ırtını yatırdım.Güzel güzel uyudu bebiş.

merhaba güzel annişler geçmişi okumayı bitiremedim daha ama doğumlar konuşulmuş benimde baya komikti normal doğum yaptım 5'e kadar sancı çektim eşimi kaldırdım yok dr daha gelmedi yok 5 dk ara olmadı sancı banyo yaptım oyalana oyalana 8:30 yaptım dr a hstde bir poğaça yiyeyim girerken su mak.gördüm su içeyim doğuhaneye bir girdim sancınmı var dediler belim ağrıyo filan diyorum bi muayene ettiler bir panik bir panik herkes bende rahat epidural istiyorum filan diyorum kadında demezmi epidural yapılana kadar doğurursun az daha evde kalsam yolda doğuracakmışım 8 cm le hstye gittim tamamen normal oldu doğumum:-))

Ne güzel ya.Çabucak doğurmuşsun.Ben de normal istiyordum ama 39+3'te kontrole gittiğimizde kalp atışları yavaşlamış bugün alalım dedi şok oldum.Meğer bizim be kakasını yapmış:))

son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştim :( o kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola

Canım ya bak üzüldüm şimdi.Eşin de kıyamamış sana.

Selam kızlar

Ne güzel ya.Çabucak doğurmuşsun.Ben de normal istiyordum ama 39+3'te kontrole gittiğimizde kalp atışları yavaşlamış bugün alalım dedi şok oldum.Meğer bizim be kakasını yapmış:))

bizim doğumda çok komik oldu tam 21 gün kalmıştı izne ayrıldım ertesi gün dogdu kordonu dolamış yaramaz çok korkmuştum ama

doğru söylüyosun çiçekcim de ben biraz dik kafalıyımdır herşeyi ben yapıcam kimseden bişii istemem falan falan ama kendimi annemin ellerine teslim edince benim ela dan farkım kalmadı bu hafta.kendimi çocuk yetiştiren bi çocuk gibi hissettim resmen annem gidince ,hep çok olgun ve güçlü olmaya çalışmakta çok yoruyomuş insanı ne derdim varsa ööle olup da bişii oluyo sanki huy işte ama pis bi huy..

Back
X