ay ben geldim herkes gitti(
sultancım hoşgeldin nerelerdesin gözüm arıyor dünür :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben geldim herkes gitti(
jeandark
geçen yapmıştım ama bi türlü görüntülemiyorrr nası yapcam...
bugün yedi armut 3gün önce patates havuç çorbası içmişti sanırım o yaptıarmut falan işe yaramıyo mu sultan
ya puandan öle gösteriyo o puana gelen herkese o rütbe geliyo daha özel üye olamadık pro üyeolacaz inş. dimi sehersultan özel üye olmuşsun hayırlı olsun
kerem emmiyor mu artık
sultancım hoşgeldin nerelerdesin gözüm arıyor dünür :1hug:
seyidoğlu bool cevizli yaz helvası yiyorum emelcim hem çok lezzetli benim gibi tatlı canavarı için ideal hem bana çok süt yapıyor.inşallah sende de yapar.
saol canımmmdilekcim rüzgar la uyumunuz süper... diğer topiğin yorumu burda:)
sorma ya geçen arkadaşlar geldi iftara bizimkinden 10 gün büyük emekliyo bizimki hala popoüstü yatmış lambalara bakıyoo:mymeka:tembel bunlar
ben Öle dİyorum bİzİmkİne oo yan gel yat 2 kelİme Çıkarayım 2 emeklİyeyİm deme sen dİyorum..
annemde kızıyor ne yapcak Çocuk ÇalıŞcakmı dİyor:)
aynen kakayaparken sessizleşiyo boş boş bakıyo yalnız ben kokudan bayılıyorum sizinkilerin de kokuyo mu?akannehirçıkarıyo..
bide sesizleşiyor boş boş bakıyor..
kesin bişeyler karıştırıyor bu diyo annem..
allahtan hiç kabızlık problemi çekmedik biz.
bide çiş yaparken gülüyo
aventin değişken damlalısını aldım ben üzerinde çizgileri var tek çizgi yukardaysa az, 2veya 3 delikli ise daha yoğun akıyo biz herne kadar kullanamasakta tavsiye ederim,avent 3 delikli bende aldım o da fazla geldi
bu arada keremin çenesinde ufak bir siyah nokta var kendimi zor tututyorum töbe töbe yaa
selaaammmmmkızlar selaaaaaaaaaaam
saol tubacım.. kakaolusu nasıl... kakao ceviz?
kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....
kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....
kızlar selaaaaaaaaaaam