• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Ay evet ben de almıştım o çıngıraklı patiklerden Kraftın,ama kızım onları ağzına sokup yediği için üzerindeki çıngırağın dikişlerini kopartmış,bir daha verirsem herhalde çıngırağı da yer.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sinehas, atospatos, ceyo16, cicina, dilekruzgar, namem, roseberry, Ruveydax, sekiznisanikibindokuz

süpersiniz bebeler uyumuş heralde :P

kızlar ben kaçtım bebiş uyuyoken gezmeye gideyim biraz
gerçi bu saatte sapık gibi görünebilirim ama burası kalabalık olduğu için takılıyos saat fark etmiyo pek
gece çayı ;)
öpüyorum herkesi görüşürüz

ii akşamlar kızlarr biraz geçmişe baktımda hasta bebişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun tez zamanda iileşsin kuzucuklar.sanırım havalardan kayra da hasta teyzeleri bu aralar bize nazar mı değdi ne gece hiç uyumadı öksürüğüne uyandı yavrum sabah doktora gittik üşütmüş canım yavrum.2 tane şurup verdi bide burun speriyine devam o öküsürdükçe benim içim gidiyo.

canım kayrada nazar mı var sürekli bişeyler oluyor kuzucuğa bence sadaka ver kıyamam ben ona

heyyyy! kimse kullanmadı yaw parafinli korse? kullanan kimseyide mi tanımıyorsunuz?
canım ben termal şort aldım ama giyemiyorum giyince çok güzel terletiyor ama benim kilolar korseyle falan gitmez umudum 6, aydan sonra diyetisyene gidip program alıp uygulamak...

arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız
2 li egzersiz oyuncağı tiny love dan yumuşak oyuncaklar dişlikler emekleme arkadaşı aldım playskool tırtıl birde bol miktarda çıngırak

ya arkadaşlar şu mesajların altındaki bebeklerin ayını gösteren çizelgey bir türlü koyamıyorum deliricemmm

canım senin stickerında bebişinin ayı çıkıyor zaten.

oyuncaktan konu açılmışken benimkinin dikkatini biraz çekiyor sonra bitti maymun iştahlı.

daha çok benimle oynamayı seviyor birde ayaklarını yemeyi........

bizim kide çok meraklı bide yaramaz hep oyun istiyor buda beni çok yoruyor o sebebten fikirlerinizden yardım alıp hangi oyuncağı alacağımı planlıyorum benim ki gündüzde hiç uyumaz zaten

canım kayrada nazar mı var sürekli bişeyler oluyor kuzucuğa bence sadaka ver kıyamam ben ona

canım ben termal şort aldım ama giyemiyorum giyince çok güzel terletiyor ama benim kilolar korseyle falan gitmez umudum 6, aydan sonra diyetisyene gidip program alıp uygulamak...

2 li egzersiz oyuncağı tiny love dan yumuşak oyuncaklar dişlikler emekleme arkadaşı aldım playskool tırtıl birde bol miktarda çıngırak

canım senin stickerında bebişinin ayı çıkıyor zaten.

Emekleme arkadaşım ben de istiyorum almak Şirin Kanatlar ı.Ama bir yorumda okumuştum halının üstünde gitmiyor diye,sen denedin mi çalışıyor mu halının üstünde de?

bizim kurabiye bugün nasıl olduysa erken uyudu
sütüme uyku ilacı katıım kaydirigubbakcemile3
bende hemen atladım yatağa
şimdi kalktım süt sağıyorum
geçmişi pek okuyamadım

gecmıs epey uzamıs yarısını okumadım valla
zor geldı ve uykum geldı

kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....

cnm gecmıs olsun bişi yoktur umarım. morarma flan oldumu

slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma :D
herkesınkını allah bagıslasın

h.g dilasu allah bagıslasın bebısını

arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız

playskoll 2 lı egzersız arkadasım.bol dıslık ve cıngırak. markalı bısı dııl esım almıs 50 cm boyunda bı fare sarkı soyluo ve hızlı hızlı yuruyo :))
peluş oyuncaklar 2 tane buyuk ayı bı tanede at :))

çıngırak almıştım ama kafasına vuruyor diye artık vermiyorum ,yumuşak çıngırak bulamadım ben de playskoolun neşeli patikleriini aldım birisi çıngıraklı birisi de basınca viyk viyk ötüyo ,, bu aralar ayaklarıyla çok oynadığı için işe yarıyo hem de çıngırak olarak kullanıyoruz
bunun dışında sulu dişlikleri var

su cıngıraklı patıklerden bende alıcam da nette yorumları okumstum alan bayan kullanamadık dıyordu
ayagına kucuk gelmıs bebısın cıngırak nıyetıne kullanmıslar . ebatları nasıl kucuk mu
bzmkı de bugun ayaklarını yalamaya basladı kaydirigubbakcemile3 patıklar ıyı olurdu

playskoll ve kraftın patıklerı arasında ne fark var
cıkardıgı sesler vs

aman tek sorsun...
suratına bakıp an-ne an-ne dıyorum beklıyorum tekrarlasın dıye..
saf saf bana bakıyo ne dıyo bu salak karı der gıbı:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimde oyle oluo kesın delı dıyorlardır

bu arada çizelgeme bakın koskoca 5 ay yazıyor :nazar:

maşşşşalllaahhhhhh cnm nıce uzunn 50 senelere bebısıne

Kızlar şu sıralar en büyük hobim,yemek tarifleri bölümüne girip yemeklerin resimlerine bakmak,Ramazan ın da etkisi var mıdır acep bundasositososito

benimde büyük hobim oldu bu olay...hatta çoğu zaman kendime gelip delimisin sen durduk yere canının çekeceği şeyler yapıyorsun diyorum ama kendimide alamıyorum...Allah aklı fikir versin bize ne diyim....

evet bizimkide herşeyi yiyor bizde oyun halısı almayı düşünüyoruz.

canım aslında 5.aydan sonra bence çok ilgilerini çekmiyor oyun halıları ama sen bilirsin en azından bizim kızda çok işe yaramıyor....evdeki gerçek objelere daha fazla takılıyorlar....

kızım bu akşam evde yok kızlar.....babaannesinden almaya gittik ama hava estiği için babannemiz hadi siz gidin kızım kalsın burda nasılsa erkenden gelcek telef olmasın şimdi dedi...yok yok dedim ama hadi git uyu birazcık iyi gelir diye diye geldik....sürekli anne durmazsa getirin bak beklicem dedim....zaten 9.30 ta geldik 10 da aradık uyumuş:)).....evde olsa diker beni 12 ye kadar....neyse kalsın babannede anlasın uyumadığı geceler benim halimi.....gündüz fazla uyutma bana zor oluyor geceleri diyordum sanırım tınlamıyordu ama bölesi nasıl olcak bakalım...gerçi bana uyumaz ama nenesine uyur:oklava:.......neyse bende sahurumu yaptım yatayımda şu 7 saatlik uykunun keyfine bakayım....pek özendirici oldu yavvvkusura bakmayın.....aman napim kızlar ya hasret kaldım ben aralıksız 3 saatlik uykuya çok görmeyin kardeşinize...herkesleri öptüm.....
bu arada ben kızıma eğitici köpek almayı istiyorum......

günaydıınn
tuğbişle gülşen gelmiş gece yine :) glşen ya bi gece uyucan açmışsın kk yine ben olsam sahura bile kalkmadan tutarım orucu daha çok uyumak için :)))
çook şükür ki bende 1 hafta sonunda güzelce uyudum bugün

slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma :D
herkesınkını allah bagıslasın
Günaydın güzel anneler.....

hoşgeldin cnm benimde 27 nisan doğumlu oğlişim var

Back
X