canım sizin ki playskoll mu
patiklerden bahsediyosan kraft aldım,lcw den aldım bitane bitanede internetten almıştım markasını hatırlamıyorum.
ama kraft 2 renk aldım çok güzel memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizin ki playskoll mu
ii akşamlar kızlarr biraz geçmişe baktımda hasta bebişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun tez zamanda iileşsin kuzucuklar.sanırım havalardan kayra da hasta teyzeleri bu aralar bize nazar mı değdi ne gece hiç uyumadı öksürüğüne uyandı yavrum sabah doktora gittik üşütmüş canım yavrum.2 tane şurup verdi bide burun speriyine devam o öküsürdükçe benim içim gidiyo.
canım ben termal şort aldım ama giyemiyorum giyince çok güzel terletiyor ama benim kilolar korseyle falan gitmez umudum 6, aydan sonra diyetisyene gidip program alıp uygulamak...heyyyy! kimse kullanmadı yaw parafinli korse? kullanan kimseyide mi tanımıyorsunuz?
2 li egzersiz oyuncağı tiny love dan yumuşak oyuncaklar dişlikler emekleme arkadaşı aldım playskool tırtıl birde bol miktarda çıngırakarkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız
ya arkadaşlar şu mesajların altındaki bebeklerin ayını gösteren çizelgey bir türlü koyamıyorum deliricemmm
canım kayrada nazar mı var sürekli bişeyler oluyor kuzucuğa bence sadaka ver kıyamam ben ona
canım ben termal şort aldım ama giyemiyorum giyince çok güzel terletiyor ama benim kilolar korseyle falan gitmez umudum 6, aydan sonra diyetisyene gidip program alıp uygulamak...
2 li egzersiz oyuncağı tiny love dan yumuşak oyuncaklar dişlikler emekleme arkadaşı aldım playskool tırtıl birde bol miktarda çıngırak
canım senin stickerında bebişinin ayı çıkıyor zaten.
Emekleme arkadaşım ben de istiyorum almak Şirin Kanatlar ı.Ama bir yorumda okumuştum halının üstünde gitmiyor diye,sen denedin mi çalışıyor mu halının üstünde de?
kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....
slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma
herkesınkını allah bagıslasın
arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız
çıngırak almıştım ama kafasına vuruyor diye artık vermiyorum ,yumuşak çıngırak bulamadım ben de playskoolun neşeli patikleriini aldım birisi çıngıraklı birisi de basınca viyk viyk ötüyo ,, bu aralar ayaklarıyla çok oynadığı için işe yarıyo hem de çıngırak olarak kullanıyoruz
bunun dışında sulu dişlikleri var
aman tek sorsun...
suratına bakıp an-ne an-ne dıyorum beklıyorum tekrarlasın dıye..
saf saf bana bakıyo ne dıyo bu salak karı der gıbı:))
bu arada çizelgeme bakın koskoca 5 ay yazıyor![]()
Kızlar şu sıralar en büyük hobim,yemek tarifleri bölümüne girip yemeklerin resimlerine bakmak,Ramazan ın da etkisi var mıdır acep bundasositososito
evet bizimkide herşeyi yiyor bizde oyun halısı almayı düşünüyoruz.
Günaydın güzel anneler.....slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma
herkesınkını allah bagıslasın