Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bir dahayeni mama denemeye korkuyorum,pekmezliyi sevmedikten sonra 2 gün birşey yediremedim,şimdi de oyun yaparak yediriyorum.O yüzden diğer gelenleri denemedim.
dur bende vereyim puan kontrol et cnm...allah sana güç versin cnm kimseye de muhtaç etmesin hiçbirimizi inşallah geçmez bebeğe de bir an önce atlatırsın
bu arada sultan yeni puan vermişsin bana daha da artması lazımdı alla alla :uhm:
Denizcim ben veremedim sana vermek için başka kullanıcılara vermen gerekiyor diyo...
merhaba canım.
geçmiş olsun canım. bozma sinirini. bazıları nezleyi hastalıktan saymıyor. nezle deyince sen anlatayım hemen, geçen gün kayınvalidemlere gittik iftara, 7 gibi gittik, bizi daha erken bekliyorlarmış, görümcemin küçük kızı da beklemiş beklemiş biz gelecegiz diye, sonra aglaya aglaya gitmiş,annesi almış. çok bekledi sizi yasemin i görecegim diye ama gelmediniz dedi kayınvalidem. napıyor iyi mi diye sordum, dedi ki iyi iyi napsın kosup duruyor işte,bu arada üşütmüş heralde havuzdan hapşurup duruyor dedi. dedim isabet olmuş gitmesi o zaman hastaysa. yok yok hasta değil de hapşuruyor üşütmüş dedi! hapşurmayı hastalıktan saymıyor yani, sayıyor da bulaşabilecegini düşünmüyor. üşütmekten hapşuruyormus gibi. halbuki üşütünce mikroplar buruna yerleşiyor onlar hapşurtuyor. sinir oldum sinir! çocugu hasta edeceklerdi! hastanın girip çıktıgı eve bile girmemesi lazım esasen bebegin...
Denizcim ben veremedim sana vermek için başka kullanıcılara vermen gerekiyor diyo...
sanada olmadı cnmcım senin bir sürü puanın var zaten kıskandımmmm :kedi:Mesela banaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
sanada olmadı cnmcım senin bir sürü puanın var zaten kıskandımmmm :kedi:
ya kızlar tekirdağda sele 7 kişi kapılmış aysun kız sen ordasın bişi yok dimi canım anam haberlerde berbat gözüküyo istanbul desen ordan kalır yanıyok