• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Ay ben bir dahayeni mama denemeye korkuyorum,pekmezliyi sevmedikten sonra 2 gün birşey yediremedim,şimdi de oyun yaparak yediriyorum.O yüzden diğer gelenleri denemedim.

valla ben peynirli pekmezliyi sevecegini hiç düşünmüyorum zaten de işte sütlü bisküvili muzlu,sütlü pirinçli muzlu, sütlü meyveli olanlarından denemek istiyorum.

allah sana güç versin cnm kimseye de muhtaç etmesin hiçbirimizi inşallah geçmez bebeğe de bir an önce atlatırsın
bu arada sultan yeni puan vermişsin bana daha da artması lazımdı alla alla :uhm:
dur bende vereyim puan kontrol et cnm...
Arzucum hayırlı olsun evin inş.bebişe geçirmeden atlatırsın nezleyi napıcaksın kvalide işte insan en azından bir çorba getirir kötükedihüso

hepinize merhaba geçmişi oku oku bitmedi epey konuşmuşsunuz bende bugün domatesleri kaynatıp kavanozladım malum kış geliyor asrın ım ek gıdaya geçtiğinde hormunsuz domated isteyecek tabii şimdiki domates ne kadar hormunsuzdur onu bilemem

ne çorbası yaa bi geçmiş olsun bile demedi neyse çokda önemli değil inşallah biran önce düzelirim de çocuğuma bakamıyorum yaa ona canım sıkılıyo

merhaba canım.

geçmiş olsun canım. bozma sinirini. bazıları nezleyi hastalıktan saymıyor. nezle deyince sen anlatayım hemen, geçen gün kayınvalidemlere gittik iftara, 7 gibi gittik, bizi daha erken bekliyorlarmış, görümcemin küçük kızı da beklemiş beklemiş biz gelecegiz diye, sonra aglaya aglaya gitmiş,annesi almış. çok bekledi sizi yasemin i görecegim diye ama gelmediniz dedi kayınvalidem. napıyor iyi mi diye sordum, dedi ki iyi iyi napsın kosup duruyor işte,bu arada üşütmüş heralde havuzdan hapşurup duruyor dedi. dedim isabet olmuş gitmesi o zaman hastaysa. yok yok hasta değil de hapşuruyor üşütmüş dedi! hapşurmayı hastalıktan saymıyor yani, sayıyor da bulaşabilecegini düşünmüyor. üşütmekten hapşuruyormus gibi. halbuki üşütünce mikroplar buruna yerleşiyor onlar hapşurtuyor. sinir oldum sinir! çocugu hasta edeceklerdi! hastanın girip çıktıgı eve bile girmemesi lazım esasen bebegin...

saol canım ben çıkıyorum daha fazla duramıcam öptümmm

ya kızlar tekirdağda sele 7 kişi kapılmış aysun kız sen ordasın bişi yok dimi canım anam haberlerde berbat gözüküyo istanbul desen ordan kalır yanıyok

ya kızlar tekirdağda sele 7 kişi kapılmış aysun kız sen ordasın bişi yok dimi canım anam haberlerde berbat gözüküyo istanbul desen ordan kalır yanıyok

Seher sizn orada yok mu yağmır,burada da çok yağıyor şimdi,gökgürültüsü falan da var.

en az 20 farklı kişiye oy vermeniz gerek canlarım ondan sonra gene aynı kışıye verebiliyosun

bende eve geldim şimdi ne kadar kötü olmuş trakya haberlerden seyrediyorum.....kızımı babaanesi getircek bugün yemekler dışardan ama tatlıyı dayanamayıp sütlaç koydum şimdi....inşallah diğer tarafa resimde eklicem....

Back
X