• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

sultancım geçmiş olsun yaaa... hangi semtteydi annenler...
sehercim hayırlı olsun.....
offff... benim sorunum zaman ayıramamak değil muhatab bulamamak... dışarı çıkmak gibi bi planı lügatından çıkrmış bi eşimin olması................. amannnnn... ben de serap gibi hayatımı pın dan ibaret
mi saysam ki............ yoksa kendime ediyom.... başım hala ağrıyo... gözlerim de çok çirkin oldu.....

teşekkür ederim denızcım bende aysunun dediği gibiyim evde pazartesi ve cuma genel temizlik hafta arası toz alıyorum üstten cuma çamaşır gunum selen uyudukça gun içinde yemek yapıyorum işten gelince alır selenı oynaşır sonra beraber yemek yeriz sonrada ben selen uyuyuncaya kadar onla ilgilinerim eşimde yardım eder selen uyuduktan sonrada onla ilgilenirim tabi onun gözünde herşey böyle olması gerek ma benım yorulduğumun farkında değil gunde 2 kez arar eve gelir pek dışarı çıkmaz bi yere gıdıceeksek bearber yatakta bıle tek uyumaz gecen gece uyuyamadım salon kaçtım bi baktım 1 saat sonra yanımda buda çok sıkıcı oluyo bu işin orta yolu yok gaiba

nolmuş bea 2010larla.....
bakın gene merak ederim heeeeee:):):) pazara gitmem gerek pazardan etmeyin beniiii:):):) zaten üsgünüm.... bi de ben bakiim

yaw onlar kendi aralarında gergin ortamdalar sankim... pek okumadım analamadım yanicim olayı:):):) ayyy.....kendimi aptiş hissettim....

seher hayırlı olsun cnm sana da kırmızı çok yakışmış :)
bence aysunun dediği çalışmaya göre değil çocuğuna göre değişir kızlar dün uykumu aldım elada çok yormadı tam melektim adam da çok huzurluydu dolayısıyla ama uykusuz tüm gün kucakta çocuk taşımış kol bacaklar berbat halde tek kolla iş yapmış ve çocuk ağlaması hiç bitmemişse evde olan çalışandan zor zaman geçirmiş oluyoo,yani bence iyi günümüzde çok iyi davranalım ki diğer günlere teminat olsun :))

haklısın cnm .. çalışan anneler kızıcaktır belki ama dışarı çıkınca birazcık nefes alıyolar..kendilerine zaman ayırabiliyolardır belki....evde olunca uyuşuk moddan hiç çıkamıyosun en azından ben öyleyim..bide aysunun dediği gibi olmuyo bizim yaramazla geçen gün iftardan sonra eve girmeden umutuda arabasına koyalım iki tur atalım dedik burnumuzdan getirdi walla uykusu gelmiş beyfendinin bas bas bağırdııı kucağımıza aldık çaresizz ben arabayı sürdüm babası umutu taşıdı kendimizi eve zor attık oda bi tartışma meselesiydi meselaa direk eve gitsek bunlar olmazdı diyeee

delircem ya 30 dk uyuyup uyanıyo yetmiyo tabi geri de uyumuyo sonra tüm gün uykum var diye bağırığ çağırıyo bu çocuk var madem uyu yoksa uyan di mi,ne kalkıyon uykun varsa :mymeka:

kız anası old. için yazmadım bişiy canımcım... arkadaşlardan da sün. ettirmiş olanlar yok sanırım şu an.... yoksa yazarlardı...........

saol guzelım.. ben arastırmalara devam edeyım..

melek 81 şu an sünnet yaptıranlar burda değil yoksa cvp verirlerdi

sende saol.. hanı yaptırmayanlar da ne zaman yaptırmayı dusunuyorlar

canım ben digerlerini yaptırdım artık eskisi gibi yapmıyolar en azından benim yaptırdıgım hastanede amaliyathaneye almadan önce bir şurup verdiler 10 dakka bekledikten sonra aldılar çocuklarla konuşa konuşa yapmışlar sünneti hiç bi şey anlamamış çocuklar 2 gün sonra ayaktaydılar doktordan ve hastaneden çok memnun kalddım ayrıca benimkiler büyüktü

nerde hangı doktora yaptırdın arkadasım tsk ederım

ruveydaaa sen son zamanlarda sadece okuyon ... iyi misin.... bi sorun yoktur inş.... melike sen....

yeni gördüm canım beni sormuşsun saol
bi sorun yok çok şükür ama okul başladı k.validem artık bizde bebeğe bakmak için ve ben bu duruma hiç alışamadım. kendisi saolsun çok iidir ama ben hiç alışkın diilim evde birinin olmasına. zor gelio
fazla bilg başında da durmuorum o yüzden açık ama ben başında olmuorum genelde

valla anne olmak hep zor...evde oluncada,işte oluncada zor.....ama annenin uğraşından çok bebeğin karakteri önemli....yani bebek çok sakin değilse çalışan anneyi dışarı çıkmış olmak pek kurtarmıyor....evde olmakta zor tabiki ama sinirlendiğin belli....çocuk ve ev seni yoran...ama iş olunca onunda sıkıntısı oluyor...kendi adıma koştur koştur bir hayatım var..idil gündüzleri daha sakin oyalanmayı bilen bir bebek....ama akşam üstleri öle değil 2 dakika kucaktan inmiyor...yada yatsa dahi sürekli konuşup,şaklabanlık yapıcaksın....inanın eve geldiğim vakit kendi adıma yaptığım tek şey üstümü değiştirmek...basit bi iş olan çamaşır asmayı dahi haftasonu yapabiliyorum.....haftasonuna herşeyi atınca varın siz düşünün halimi....demem o ki her şekilde yıpranan kadınlar oluyor...benim eşimde bir kere çıkışmaya yeltendi ama cevabını alınca bir daha söylenmedi....

Back
X