teşekkür ederim gülşencim
canım hayırlı olsunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim gülşencim
merhabalar
bende Subat annesıyım. onumuzdekı hafta sunnet ettırecem oglumu. sız yaptırdnız mı? nelerle karsılasdınız? nerede nasıl yaptırdınız?
Nisan annelerinde pek takan olmamıs anlasılan. Iyı sohbetler.
seher hayırlı olsun cnm sana da kırmızı çok yakışmış :)
bence aysunun dediği çalışmaya göre değil çocuğuna göre değişir kızlar dün uykumu aldım elada çok yormadı tam melektim adam da çok huzurluydu dolayısıyla ama uykusuz tüm gün kucakta çocuk taşımış kol bacaklar berbat halde tek kolla iş yapmış ve çocuk ağlaması hiç bitmemişse evde olan çalışandan zor zaman geçirmiş oluyoo,yani bence iyi günümüzde çok iyi davranalım ki diğer günlere teminat olsun :))
Nisan annelerinde pek takan olmamıs anlasılan. Iyı sohbetler.
dün sünnet olan yiğenin emir
ve
onun kıyafetini giymiş kıskanç kuzen baran
kız anası old. için yazmadım bişiy canımcım... arkadaşlardan da sün. ettirmiş olanlar yok sanırım şu an.... yoksa yazarlardı...........
melek 81 şu an sünnet yaptıranlar burda değil yoksa cvp verirlerdi
canım ben digerlerini yaptırdım artık eskisi gibi yapmıyolar en azından benim yaptırdıgım hastanede amaliyathaneye almadan önce bir şurup verdiler 10 dakka bekledikten sonra aldılar çocuklarla konuşa konuşa yapmışlar sünneti hiç bi şey anlamamış çocuklar 2 gün sonra ayaktaydılar doktordan ve hastaneden çok memnun kalddım ayrıca benimkiler büyüktü
ruveydaaa sen son zamanlarda sadece okuyon ... iyi misin.... bi sorun yoktur inş.... melike sen....