maşallah Demir edemir yürüyoooooooo hatta yürümüyo kendi etrafında dönüyooooo maşallahhhhhhh
:gitme: delikafadulden senağlama bizde gelelimselamlar yarın gemliğe gidiyıoruzzzkaydirigubbakcemile5
demıre maşallah boyuna kılosuna hareketlerine
tuğbacım sızınde kıbrıs ısı olmuş hayırlısıyla
şirvan ayarlamaya çalış bakalım bu sefer toplana bılecekmı sıtanbul tayfası
denız allah kavustursun canım dıleğğinin olmamasınada uzuldum(
benımde anca işler bıttı yarın kı mısafırlerımıze hazırırz:))
maşallah Demir e
:gitme: delikafadulden senağlama bizde gelelim
demir yürüyoooooooo hatta yürümüyo kendi etrafında dönüyooooo maşallahhhhhhh
tüm iyi dilekler için teşekkür ederim/ederiz.....bugün kızımın doğum günü şerefine hala çalışıyorum( mart ayı biz muhasebeciler için dert ayı...geçen sene bu zamanlar bile doğuma arabada giderken iş tarif ediyordum telefonda...kızımın doğmasına 1 saat 15 dakika kaldı :kedi:
sevgicim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.ben de hep Allahım pişman etme bizi diyorum.işler yolunda giderse ordan dönmeyi düşünmem.bakalım zaman ne gösterecek şimdilik 3 yıllık bir proje.
biri adapazarına gidiyormuş hafasonları kim ki aklımda kalmadı.ben de adapazarlıyım ya ilgimi çekti :)
ecrin son 2 haftada gülşenin deyimiyle resmen level atladı.sıralıyor emekliyor çok yaramaz bıdıbdı konuşuyor devamlı.bambaşka bi ecrin oldu
dün de kapaklı poposilleri açınca minik bi koruma bandı olurya onu söküp ağzına atmış.babası fark etmemiş ben mutfaktaydım.öğürüyor kıpkırmızı oldu.eşime dedim çocuk gidiyo kustu da rahatladı kağıdı görmesem çıkardıklarının arasında asla aklıma gelmezdi onu sökebileceği.
rabbim sakınsın meleklerini onların acısını göstermesin
akşam eşim geldi canı al da dedim sofrayı kuriim
oğlan koltukça zıplıyomuş tepetaklak aşağı uçmuş bir vik sesi duydum noluyo yaa diye bi baktım eşimin gömleği yerler çocuğun suratı kan revan içinde bayılıcam sandım bi an. hemen hastaneye gittik dudağı patlamış ve dili yarılmış. çok fena oldu mama yiyemedi geldik ağlaya zırlaya uyudu. şimdi halıdan kanı silmeye çalışıo eşim benim ellerim titriyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?