2009 Nisan Anneleri

tüm iyi dilekler için teşekkür ederim/ederiz.....bugün kızımın doğum günü şerefine hala çalışıyorum( mart ayı biz muhasebeciler için dert ayı...geçen sene bu zamanlar bile doğuma arabada giderken iş tarif ediyordum telefonda...kızımın doğmasına 1 saat 15 dakika kaldı :kedi:

selam kızlar .........en geldim çok güzel bir gün geçirdik aynı semtte oturan birbirinden tatlı arkadaşlar ve onların kuzularıyla tanıştık çoook sevindim artık bol bol görüşürüz hepimizin yıldızı tuttu yusufunda bir sürü arkadaşı oldu...............

gülşencim allah evladına ve size uzun mutlu sağlıklı güzel yıllar göstersin....DOĞUM GÜNÜÜZ KUTLU OLSUN.......

Resım Çekerken benım makınanın pılı bıttı ama 3-5 resım Çekıldık pıllerım dolsun eklerım.........

allah kavuştursun denizcim girdim sitesine o elbise var dur mesaj gönderiyorum şimdi sana

tuğba bnm bi arkadaşım almıştı civilimden memnun kaldı

demir yürüyoooooooo hatta yürümüyo kendi etrafında dönüyooooo maşallahhhhhhh

demıre maşallah boyuna kılosuna hareketlerine
tuğbacım sızınde kıbrıs ısı olmuş hayırlısıyla
şirvan ayarlamaya çalış bakalım bu sefer toplana bılecekmı sıtanbul tayfası
denız allah kavustursun canım dıleğğinin olmamasınada uzuldum (
benımde anca işler bıttı yarın kı mısafırlerımıze hazırırz:))

selam kıslar.. hafta sonu ne güzel sizlerle takılacaktım site bozuktu ve iki gündür yoğunum
inş herkes iyidir..
demir ve tüm yürüyen konuşan yok tüm nisan bebelerine maşallah....
ben de size bi haber vermek için aradım pın pın da yürüyo... ööle çok hızlıve uzun değil ama yürüyo...
bilinçli olarak
"baba, anne, nine, dede, gel, ver, at, pisi pisi, hav hav, me, kaan, ne? bye, emel, sedat, bebekk" aklıma gelenler diyor.
bi de çok uzun zamandır alkış bye yapıyor ve öpücük göderiyo:):) hem de karşı apartmandaki kaan 'a:) "kaaa gel mucukk:)"
bizden haberler böyle... inş geniş bi vakitte çok özlediğim sohbetlerinize katılmak dileğiyle öptük sizi...

hamarat hatun seni:))

maşallah Demir e

:gitme: delikafadulden senağlama bizde gelelim

demir yürüyoooooooo hatta yürümüyo kendi etrafında dönüyooooo maşallahhhhhhh

maşallah demire nasıl oldu ya sizinkidemı biranda yürüdü ecemde baya ataklarda ama:))

cnm kusura bakma biraz geç oldu ama yeni yaşınız kutlu olsun idilcik mutlu mesut seneler geçirsin inşallahhhh

ayyy bununla geçmiş olsun adaşım(

akşam eşim geldi canı al da dedim sofrayı kuriim
oğlan koltukça zıplıyomuş tepetaklak aşağı uçmuş bir vik sesi duydum noluyo yaa diye bi baktım eşimin gömleği yerler çocuğun suratı kan revan içinde bayılıcam sandım bi an. hemen hastaneye gittik dudağı patlamış ve dili yarılmış. çok fena oldu mama yiyemedi geldik ağlaya zırlaya uyudu. şimdi halıdan kanı silmeye çalışıo eşim benim ellerim titriyo hala

müge ciddi misin var mıydı ya çok saol cnm..yarın hemen gitmem lazım o zaman..inşallah eşim erken çıkar..
demir e de maşallah yaa ne güzel birden yürüdü darısı başımıza..bu arada ela yada dün pergel diyordum yrüyemiyo 3 adım atıp oturuyo en fazla ama bi ayağı sabit diğer ayağnı döndürerek 360 derece çevresinde dönüyo çok komik :)))

Son düzenleme:
gecmışş olsun cıcek allahım bu bebekler buyudukçe derdı buyuyo

çiçek çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin ay çok kötü oldum hemencecik iyileşir inşallah...........

çok üzüldüm çiçek ya geçmiş olsun cnm hepinize..ucu atlatmışsınız yara bere açısından ama korkusu hepinize yetmiştir cnm ( allah beterinden korusun bi dahada yaşatmasın ...can canın ne işi var koltuk etesinde şimdiden böyle bunlar ileride yandık yaa

sağolun kızlar ömrümden ömür gitti üzerimde kanlı kazağım var offf o kadar çok kan nasıl çıktı ona daha çok şaşırdım

ayyy çiçek okurken yüreğim ağzıma geldi ya off
Allah korusun yarabbim çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…