çiçennkkk çekilişe çok az kişi katıldı yaa..bi de 27 sinden 1 ine kadar az gün var hediye almak için kura tarihini öne çeksek cuma yapalım mı kurayı??? ben cmrtsi alıp yollarım hemen o zaman yoksa hediye almam zor oluyo da :)))
saolun kızlar mortlamaya başladım sanırım:))idik dişimin arası çürümüş diş macunu bile sızlatıyo o biçim..ilk defa dişçiye gidicem çok korkuyorum ya
gülfemin elbiseside çok yakışmış maşallah
müge ne bulursam yemiyorum vallahi inanmazsan tuğaya sor
tuğba o kadar yemeye nasıl b u kadar zayıf kalıyo ben hayret ediyorum:))
deniz aynı salaklık bende de mevcut anacım bende öle anladım ilk okuyunca:))
betülcüm hep okuyorum yaaa Allah nazarlarkan kem gözlerden sakınsın bebişlerimizi
ay bu kız çok şeker yaa maşallah gülercim gaytte kıza benziyo
aynı fikirdeym denizcm bencde artık kalkmasınlarrrr
geçmiş olsun canım ya. geçen benim de oldu 1hafta sürdü nerdeyse küçücük ama çok acıyo
geçmiş olsun bi daha hasta olmadan kuzucuklar yaz gelsin artık
elbise de çok güzel gülfem de maşallah
yok canım ya. kıza benziyo ama saçlarıdan değil selene de soruyolar hala kızmı değil nasıl göz var bu millette
bu arada günaydın kızlar. bu ara yine pek giremiyorum.çatı yüzünden selen de evde olunca hiç açtırmıyo zaten bilg.ı. şimdi de uyandı zaten sesi geliyo.
bu arada maşallah gülfeme güler bencede erkeğe benzemıyor fıstık gibi kuzum maşallah
valla canım benim yapıyoz bişeyler işte. resmi şikayet olmadığı için göz yumdular. pencere takıldı. duvarlar tavan falan yapılıyo. mutfak ve yerler kaldı yapılacak.
aay güler ne erkeği sen kızının yüzünün gözlerinin güzelliğini görmüyo musn tam kız hem çok güzelleşmiş ben ne zamandır görmemiştim gülfem i..
sultan avatar resminiz çok güzel cnm..bu arada ilk doğm yaptığımız zamanlar birnbirimize nicklerimizle sesleniyomuşuz geçenlerde okuyunca çook garip geldi ben sana bursasu falan demişim şok oldum hehehe
Oy yerim gülfemi bencede kıza benzemiyor....
Deniz bende sana gönderdiğimiz elbiseyi civilden almıştım memnun kaldınız mı ?
gülfem gayet kıza benziyor bence yaa
günaydın herkeseee
ufff sabahtan beri bir sürü iş yaptım elif uyududa oturdumm
bu aralar elif papağan gibi oldu ne desek tekrar ediyor sabah kahvaltı yapıyoruzz kahvaltı bitti kalkıyoruz diyorumm o ara masadan tabak aldım bana hadi hadi diyorrr :)))))
gülercim yusuf beyin ben en çok o özelliğini seviyorum bana göre doktorlarda bulunması en or özellik valla o benim ailemden olduu geçenlerde elif ateşlendi randevu alınmıyor tabi sıra numarası aldım dünya sıra var söyledim aldı içeri hemen tepe tırnakta muayene etti bide beni rahatlattı yolladı :9)))
bende sıkıldım ama yıne devmmmMelek,dün gece sorun vardı,bahçeye girememiştim facede,zaten çok sarmamıştı beni,bıraktım yani.İnsanı acayip bağlıyor,bide ben eskiden girmemiştim,millet hevesini almış,ya da levelleri çok yüksek,ben gerilerden gelince hiç anlamı olmadı benim için.
kıyamam gecmiş olsungünaydın
sabah 5 te demr uyandı bi baktım yanıyo çocuk
hemen soydum su fln içirdim hasta oluyo sandm dün terlemişti
üşüttü sandım neyse baabasıyla oynadılar hasta olamaz herhalde dedim oynaayan gülen çocuk
sanırım dişten çıktı ateşi emzirdim calpol verdm uyudu ama her yarım saatte uyandı
şimdi uyuyo çok korktum hasta oluyo diye çok şükür bişeyi yok
sagol cnmmcana ve barana çok geçmiş olsun.canın sabah neşeli kalmasına çok sevindim.
arkadaşlar geçmişi okudum ama aklaımda pek bişey kalmadı.
haa civilden bize bi elbise gelmişti tuğbacım.çok güzel ben gülfeme severek giydiriyorum.koyabilirsem foto ekleyim.,
yeliz yusuf beyden şu anlamda memnun kaldım.insanı rahatlatıyo.hem bebeğimle hem benimle ilgilendi sağolsun.ama uyku sorunumuz için gitmiştim asıl o nunla ilgilenmedi huyu dedi.:çok üzgünüm:
melek saçların güzel olmuş güle güle kullan.
demir ve pınar yürüyomuş hayırlı olsun maşallah onlara
başkkaaaaaaaaa unuttum
cok güzelllll
evet seherdeler canımnereye ya gene buluşmamı var bursada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?