2009 Nisan Anneleri

heheh evet deniz hatırlıorum hatta kimi zaman barsasu falan diodunuz ehehe:))
bu arada avatar resmini senin yaznını görmeden önce değiştirmiş bulundum :)teşekkür ederiz

nereye istersen oraya sultancım bizim bahçemiz var
demri parka götüremediğm zmnlarda orada oyalicaz artık
biz kah. fln yaparken o da eğlensinn

olur anacım zaten katılmiicak kimse sanırım bizbize yapcaz

sağolsun kızlaarrr evet denz eteklerini uçuştursun oğluumm getiirrrr hihihihi

betülcüm hep okuyorum yaaa Allah nazarlarkan kem gözlerden sakınsın bebişlerimizi

ay bu kız çok şeker yaa maşallah gülercim gaytte kıza benziyo

aynı fikirdeym denizcm bencde artık kalkmasınlarrrr

bu arada maşallah gülfeme güler bencede erkeğe benzemıyor fıstık gibi kuzum maşallah

çok teşekkürler arkadaşlar.erkek mi diye soruyolar hem de pembe astronotun içinde benim de canım sıkılıyo azıcık.

valla canım benim yapıyoz bişeyler işte. resmi şikayet olmadığı için göz yumdular. pencere takıldı. duvarlar tavan falan yapılıyo. mutfak ve yerler kaldı yapılacak.

ay sevindim.güle güle oturun canım.

Oy yerim gülfemi bencede kıza benzemiyor....
Deniz bende sana gönderdiğimiz elbiseyi civilden almıştım memnun kaldınız mı ?

sağolun arkadaşlar.

OĞLUŞUMA SALINCAK SİPARİŞ ETTİM
http://www.urunland.com/pinfo.asp?pid=160854

NASILLLLLLLLLLLLLL

çok güzelmiş aslında bizim de böyle bişeye ihtiyacımız var ama kuracak yerimiz yok.

gülfem gayet kıza benziyor bence yaa

sağol canım

günaydın herkeseee
ufff sabahtan beri bir sürü iş yaptım elif uyududa oturdumm
bu aralar elif papağan gibi oldu ne desek tekrar ediyor sabah kahvaltı yapıyoruzz kahvaltı bitti kalkıyoruz diyorumm o ara masadan tabak aldım bana hadi hadi diyorrr :)))))
gülercim yusuf beyin ben en çok o özelliğini seviyorum bana göre doktorlarda bulunması en or özellik valla o benim ailemden olduu geçenlerde elif ateşlendi randevu alınmıyor tabi sıra numarası aldım dünya sıra var söyledim aldı içeri hemen tepe tırnakta muayene etti bide beni rahatlattı yolladı :9)))

elif üstüne bişey giyince yada bişey takınca aynaya bakmasını öğrendi dün mevsimlik mont alıyoruz mağazada giydirdim koştu aynaya bakıyor döne döne millet yerlere yattıı ayyy bunlar büyüdükçe tadından geçilmez oluyor
birde öğrenmiş git kızım telefonu getir diyorum ellerini açıp nerde diyorrr tam yemelik oluyorrr
ama yok demiyorda b ile söylüyor heryerde rezil oluyoruzzz:))))))

maşallah elfie.evet yeliz rahatlatıcı bi yönü var gerçekten de.alkisalkisalkis

ahaha elif e bak sen neler yapıyo maşallah..b.. olayı da süpermiş :))
az kaldı cnm bizim makyaj malzemelerini ellerine geçirmeye yakında palyoça gibi de buluruz bunları..
bizimkide sabah kalkıp elinde biberon emzik yastık ne bulursa kafama atıp attıı diyo ben hep böyle uyanıyorum uzun zamandır (

denizcim çok güldüm valla kafana atıp attı diyooo :))))) aferin elaya uygulamalı öğreniyorrr :)))))

bende sıkıldım ama yıne devmmm

kıyamam gecmiş olsun

sagol cnmm

gülfemde gayet kız tipi var erkege falan benzemkıyor saclarını uzatttttttttt

OĞLUŞUMA SALINCAK SİPARİŞ ETTİM
http://www.urunland.com/pinfo.asp?pid=160854

NASILLLLLLLLLLLLLL
cok güzelllll

dededide alıcak aynısı
bizde yazın kapının önüne bahceye asıcazz keyıfle sallansınlar

nereye ya gene buluşmamı var bursada?
evet seherdeler canım

barana gecmiş olsunnnn

bende corba yapmaya gideyim bari.....
hava cok gzüel günşli g uyansın corbasını içereyım bizde ogluşumlaa sahile gidecegizzzzzzz

çok tatlı oldular di mi?
gülfem de mem mem diye peşimde dolanıyo emzirene kadar vazgeçmiyo

bu arada egoşum sabahhhh 3 adım attııııı
cok mutluyum:):):):)):):

selammm ...barana geçmiş olsun gülfemde bence çok tatlı bi kız hiç kafana takma canım.hasta olan başka bebiş yoktur umarım kayra kumandayla kanal değiştirmeyi öğrendi bide bizim yaptığımız gibi yapmaya çalışıyo havaya kaldırarak çok komik oluyo:) en güzelide oynayıp oynayıp yanıma geliyo ve beni resmen öpüyo yaa harika bişey bunlar

egede mamamamamam diye dolanıyor cok tatlı oldular artık tam ısırmalıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…