çok tatlı maşallah
geçmiş olsun canım , diştendir kayranında öyle olmuştuevet sultancım ateşi çıktı ama allahtan hemen düştü
ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korktum
geçmiş olsun canımhem dilimde hem damağımda noktadan daha büyük mikropmu kaptım nedir
bende aynısını anladım canım ya delikafaduldensultan ve demir e geçmiş olsun..
ve salak ben seher selenin başına tas düştü yazınca canın olayından sonra çocuğu yıkarken kafasına tas düştü acıttı sandım ahaha yazarken bile gülüyorum yaa
dün gece herkes gibi bizde çok kalktık ya yeter artık yaa...kaç tane dişi var kalkmasın artııkkkkk
saolun kızlar mortlamaya başladım sanırım:))idik dişimin arası çürümüş diş macunu bile sızlatıyo o biçim..ilk defa dişçiye gidicem çok korkuyorum ya
gülfemin elbiseside çok yakışmış maşallah
müge ne bulursam yemiyorum vallahi inanmazsan tuğaya sor
tuğba o kadar yemeye nasıl b u kadar zayıf kalıyo ben hayret ediyorum:))
deniz aynı salaklık bende de mevcut anacım bende öle anladım ilk okuyunca:))
bu arada egoşum sabahhhh 3 adım attııııı
cok mutluyum:):):):)):):
bu arada egoşum sabahhhh 3 adım attııııı
cok mutluyum:):):):)):):
selammm ...barana geçmiş olsun gülfemde bence çok tatlı bi kız hiç kafana takma canım.hasta olan başka bebiş yoktur umarım kayra kumandayla kanal değiştirmeyi öğrendi bide bizim yaptığımız gibi yapmaya çalışıyo havaya kaldırarak çok komik oluyo:) en güzelide oynayıp oynayıp yanıma geliyo ve beni resmen öpüyo yaa harika bişey bunlar
çok tatlı maşallah
geçmiş olsun canım , diştendir kayranında öyle olmuştu
geçmiş olsun canım
bende aynısını anladım canım ya delikafadulden
maşallah
Barana geçmiş olsun bebişler korkutmaya devam ediyor bizleri Allahım hepsini korusun
Müge salıncak çok güzel kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun demişler :)))) bende alacağım ama tavanı delmek olmuyor ötekisinide koyacak yer yok(((
ohhhh afiyet olsun bursalılaraben yazayım :))
soslu börek,poğaça,pasta,havuçlu toplar,kısır :)))) ben almıştım mönüyü..
maşallah hepsini aynı zamanda yapabiliyorsan daha ne olsunben de kaçtım.hava kapalı inşallah yağmur yağmaz.cam siliyoruz.bi yandan da gülfemi oyalıyorum bi yandan buraya yazıyorum .
maşallah egeye ..ela da 1 ay önce 4 adım atmıştı ama hala en fazla o kadar yapabiliyo korkmadığı zamanlar ege daha hızlı çıkar inşallah :))
sagolun kızlaroy maşallah egeye
teşekkürler arkadaşlar
offf meü süperrben yazayım :))
soslu börek,poğaça,pasta,havuçlu toplar,kısır :)))) ben almıştım mönüyü..
baulırım sarmayaaaaaaaabenim annemin günü vardı geçen cumartesi menü muhteşem oldu ya.
nasıl yedim bir bilseniz.oğlanın doğumgünü içinde böle bişeyler yapcaz.
menüyü yazayım lazım olur belki
yaprak sarma
çerkez tavuğu
tepsi böreği peynirli
kek
tiramisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?