2009 Nisan Anneleri

ben bugün çıldırdım yaaaa
demire mamasını yedirdim tam tabağını yıkıyodum elini boğazına kdr sokup
hepsini kustu
temizledm fln 2. tabağını yedircm açmadı ağzını oturdm ağldm sinirimden
bi daha deniyim diye kaşığı götürdüm açtı hepsinide bitirdi
gördü üzüldüğümü açtı hemen ağzını
neyse kucağıma aldm memesini verdm hemen kapadı gözlerini

Oy oy oy annesıne kıyamazmıs demır pasa
kızzz bunlar cok akıllı heeee rabbım nazarlardan saklasın

AYYYYYYYYYYYY kizlar ben simdi terbiyemi bozsam kimin sucu ust katimizda bi teyze var bu gun burada hava cok guzel balkonumu yikayip acacaktim teyze hemen hop 3tane 6metrekarelik haliyi sallandiri verdi ohhhhhhh ne ala memleket ulan evde cocugunuz yok bi se yok bi dur bi gunes gorelim karsin sogugunda amaaaaaaaa yooooooooo benim 2cocugumu dusunurmu kimse
simdi ben ne yapiyim ustelik halinin birinide canagin ustune atmis ondada ne ayar kaldi ne bise AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY COK SINIRLIYIM simdide odunla halilari dovuyo sanki sabrimi siniyoooo heeeee

al eline bi oklava sende onu dövmeye git hehehehhe
teyze teyze huuuuuuuuuuuu de napıosun kendine gel deeee

ben oklavayla cikarsam esimde odunla cikar ama uskata degil benim kafama
saka bi tarafada rebbim sabrimin karsiligini versin muge ben artik usanim valla ev zaten kotu ama bunlarin sayesindede yasanmaz hale geldi

yaa işte boşuna ev alma komşu al diyolar
öyle cnm öyle bizimde yan tarafta bi kdn var
bi köpek aldı yazları kalıyo kışlaro yok
o köpek tek başına küçücük bahçede sabahtan akşama kdr
duruyo ve geceleride sıkıntıdan sabaha kdr havlıyo demr uyanırsa yandık bi daha uyumuyo
onun sesinden şikayet ettik yok artık en son çare hayvan katili olucm :)

burada da hava guzel ama ben bebeler banyooo yaptirdim ve kaynim gelecek onu beklemek zorundayim yemegimde yok offff offfff

aaaaa eee napıcaksn şimdi
bende evde yemek yokken misafir gelmesine sinir olurum

bende almıodum ama eşim sağolsun almş
bende yidim işte oooooooooooooooh sefam olsun :))))

yaaaa yumurtali kiymayi cok seviyo onu yapcam pilavim var corba bide etli kabuklu fasulye yapcam yeter dimiiiiii

müge ohh nutellayı götürmüşsün bende bayılırım valla eysan canım sende haklısın o kadar düşüncesiz insanlar varki aslında uyarmak gerek.

Yeterrrr Çok bıleeee mıllet ekmek bulamıyo dersın hıhıhı
evet burcucum ooohhhh yedım vallaaa
demr uyandı ben kaÇtm hava alayımmm ÖpÜldÜnÜÜzzz

muge burcu sagolun valla azicik dagildi sinirim RABBIM sabir versin bana

sağol canım.

tam sopalıkmış.

aaaaa eee napıcaksn şimdi
bende evde yemek yokken misafir gelmesine sinir olurum

bende almıodum ama eşim sağolsun almş
bende yidim işte oooooooooooooooh sefam olsun :))))

afiyet olsun mügee.

yaaaa yumurtali kiymayi cok seviyo onu yapcam pilavim var corba bide etli kabuklu fasulye yapcam yeter dimiiiiii

çok bile güzelim.

tam sopalıkmış.

çok bile güzelim.
aynen kiz bi zahmet gelin yardim edin de dovek kari benim 5katim 120kilo nerden biliyom benim baskulde tartiliyoda
demiii o yuzden corbadan vaz gecdim cacik yapcam

Son düzenleme:
gülfemin idrarını almayı başardım hastaneye götürdüm.cumaya alcam sonucu hayırlısı bakalım.
dışarı çıkmışkende kızıma yazlık şapka ve çok hoş bi bady aldım lccw den.ama kasiyer kız güvenlik kilidini çıkarırken yırtmış azıcık.eve gelince farkettim çok üzüldüm.

betül onda kilo varsa bende de boy var güzelim.kilomda fena sayılmaz hani.175 boy 68 kilo.yerim ben onu yerim.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…