selam kızlar ...........
nerden başlıyim, şirvan barana geçmiş olsun allahtan kusmuş, canın iyi olduğuna sevindim, gülfemin elbisesi çok şirin kendi gibi hiçte erkeğe benzemiyor insanlar bir tuhat yusufada mavi giysileri içinde kız mı diye soruyorlar ama benim oğlumda saçlar uzadı sarı sarı kıza benzedi..........
müge salıncağınızı neşe içinde kullanın, bende seloşun başına tas düştü sandım okuyunca güldüm sonra okuyunca, ohhh bursalılar bugün toplanıyor iyi muhabbetler.........
aklımda kalanlar bunlar ........
AYYYYYYYYYYYY kizlar ben simdi terbiyemi bozsam kimin sucu ust katimizda bi teyze var bu gun burada hava cok guzel balkonumu yikayip acacaktim teyze hemen hop 3tane 6metrekarelik haliyi sallandiri verdi ohhhhhhh ne ala memleket ulan evde cocugunuz yok bi se yok bi dur bi gunes gorelim karsin sogugunda amaaaaaaaa yooooooooo benim 2cocugumu dusunurmu kimse
simdi ben ne yapiyim ustelik halinin birinide canagin ustune atmis ondada ne ayar kaldi ne bise AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY COK SINIRLIYIM simdide odunla halilari dovuyo sanki sabrimi siniyoooo heeeee
aaaaa eee napıcaksn şimdi
bende evde yemek yokken misafir gelmesine sinir olurum
bende almıodum ama eşim sağolsun almş
bende yidim işte oooooooooooooooh sefam olsun :))))
yaaaa yumurtali kiymayi cok seviyo onu yapcam pilavim var corba bide etli kabuklu fasulye yapcam yeter dimiiiiii
aynen kiz bi zahmet gelin yardim edin de dovek kari benim 5katim 120kilo nerden biliyom benim baskulde tartiliyodatam sopalıkmış.
çok bile güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?