bende dört gözle bekliiyorum valla, bizimkide babacı akşama kadar oynatıyorum bakıyorum babayı görünce eller havada bir heyecan bana gelmek istemiyor gerçi benim de işime geliyor birz dinleniyorummaşallah meriçe biz ne zaman görücez bakalım biz babayla beraber gittiğimiz için direkt babaya gidiyor benle işi yok valla
dün işten çıktım eve gittim.. bi baktım anem ve meriç dısariyı çıkmışlar beni karşılamaya...
annem meriçi bıraktı.. bana doğru koştu bi yandan gülüyo bir yandan heyecanlanıyo..
meriç okadar hoşuma gittiki ki anlatamam çok duygulandım..
çok güzel bişi yaa..
sonra yere bırakayım dedim istemiyoo canım kızım benim..
maşallah meriçe biz ne zaman görücez bakalım biz babayla beraber gittiğimiz için direkt babaya gidiyor benle işi yok valla
günaydın....
evlerimi topladım,yemeğimi ocağa koydum,egeyi uyuttum size bakayım dedim:)))
öğlenden sonra arkadaşta toplanıcaz,ege de arkadaşlarıyla oynar..
buluşma resimleri çok güzel..
ege de babacı ....benimde işime geliyor:)))
kızlar egenin yine iştahsızlığı tuttu ve sabah ağladım..
hiç birşey yemek istemiyor,işin garibi köpek dişleri kırmızı kabardı demiştim ya geçti!!
3 saat arayla veriyordum öğünleri ama artık 4 saatte bir vericem.
sonuçlar iyi çıkar umarım.gülfemin idrarını almayı başardım hastaneye götürdüm.cumaya alcam sonucu hayırlısı bakalım.
dışarı çıkmışkende kızıma yazlık şapka ve çok hoş bi bady aldım lccw den.ama kasiyer kız güvenlik kilidini çıkarırken yırtmış azıcık.eve gelince farkettim çok üzüldüm.
senin boyun 1.75 var mı yaa!!betül onda kilo varsa bende de boy var güzelim.kilomda fena sayılmaz hani.175 boy 68 kilo.yerim ben onu yerim.klava:
trakyalımısın hayatım sen:)biz dışarı cıkıyoruz bakayım dedım kimseler yokk
ege gamzeli yarım şarkısını cok sevıyor oynarken ellerını yai parmaklarını anı izim yaptıgımızı gibi yapıp tutuyor gülmkten öldük :)
nasıl bişey bunlar ya herseyden anlıyorlar artık ufaıklar daha hadi byee
bursalılar kaynatın bakalım:):):9
annesine kıyamamıştır.ben bugün çıldırdım yaaaa
demire mamasını yedirdim tam tabağını yıkıyodum elini boğazına kdr sokup
hepsini kustu
temizledm fln 2. tabağını yedircm açmadı ağzını oturdm ağldm sinirimden
bi daha deniyim diye kaşığı götürdüm açtı hepsinide bitirdi
gördü üzüldüğümü açtı hemen ağzını
neyse kucağıma aldm memesini verdm hemen kapadı gözlerini
bizim diğer evimizde üstümde sinir hastası bir kadın vardı.AYYYYYYYYYYYY kizlar ben simdi terbiyemi bozsam kimin sucu ust katimizda bi teyze var bu gun burada hava cok guzel balkonumu yikayip acacaktim teyze hemen hop 3tane 6metrekarelik haliyi sallandiri verdi ohhhhhhh ne ala memleket ulan evde cocugunuz yok bi se yok bi dur bi gunes gorelim karsin sogugunda amaaaaaaaa yooooooooo benim 2cocugumu dusunurmu kimse
simdi ben ne yapiyim ustelik halinin birinide canagin ustune atmis ondada ne ayar kaldi ne bise AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY COK SINIRLIYIM simdide odunla halilari dovuyo sanki sabrimi siniyoooo heeeee
geçmiş olsun..günaydınnnnnnnnnnn
boğazım ağrıyorrrrrrr
şahane bir duygu.....dün işten çıktım eve gittim.. bi baktım anem ve meriç dısarı çıkmışlar beni karşılamaya...
annem meriçi bıraktı.. bana doğru koştu bi yandan gülüyo bir yandan heyecanlanıyo..
çok güzel bişi yaa..
bende dört gözle bekliiyorum valla, bizimkide babacı akşama kadar oynatıyorum bakıyorum babayı görünce eller havada bir heyecan bana gelmek istemiyor gerçi benim de işime geliyor birz dinleniyorum
maşallah Meriç'e , eminim çok duygulanmışsındır bende olur olmaz Kayra nın yüzüne bakınca gözlerim doluyor Allahım hepsini nazarlardan , kazadan beladan hastalıklardan korusun
sanada geçmiş olsun canım ..Geçmiş olsun Şirvan benimde mide bulanıyor dün akşam ikea ya gittik balık 1,5 porsiyon aldım ondan mı ne geceden beri kötü:-((
maşallah ..dün işten çıktım eve gittim.. bi baktım anem ve meriç dısarı çıkmışlar beni karşılamaya...
çok güzel bişi yaa..
saol canmgeçmiş olsun şirvan.
güzel vakit geçirmenize sevindim.günaydın kızlar dün girme fırsatım olmadı annemlere geçtım seherlerden herşey için teşekkür ederim çok güzeldi
bebişlerde üzmediler bizi saolsunlar selende çok ii ev sahipliği yaptı
sadece cadı ecemin birkaç saldırısı var o kadar:))onun dışında herşey güzeldi
günaydın....
evlerimi topladım,yemeğimi ocağa koydum,egeyi uyuttum size bakayım dedim:)))
öğlenden sonra arkadaşta toplanıcaz,ege de arkadaşlarıyla oynar..
buluşma resimleri çok güzel..
ege de babacı ....benimde işime geliyor:)))
kızlar egenin yine iştahsızlığı tuttu ve sabah ağladım..
hiç birşey yemek istemiyor,işin garibi köpek dişleri kırmızı kabardı demiştim ya geçti!!
3 saat arayla veriyordum öğünleri ama artık 4 saatte bir vericem.
maşallah sana Aysun , ben yemeğimi akşamdan yaptım ohhh rahatım bugün ,Kayra da uyuyor ,
ne güzel arkadaşlarınızla buluşuyorsunuz benim burda bir arkadaşım bile yok :çok üzgünüm:
egede seni çok yıprattı canım ya kimimiz uykusuzluk kimimiz yememe böyle geçiyor zaman işte,
köpek dişi çıkacaktır o zaman o yüzden gitmiştir arada gelen iştahı:)) belkide kahvaltı yapmak istemiyordur Kayra da bazen kahvaltıyı istemiyor öğlene tarhana çorbası yada yoğurtlu çorba yapıyorum yiyor
günaydın kızlar.
maşallah meriçe koşmaya da başladılar artık
aysun ne güzel bitirmişsin işleri. tam da gezmek havası. gezin bakalım
buluşma fotolarına bayıldım. kuzucuklar alıştı artık birbirine üzmüyolar annelerini.
ctsi buluşma var galiba şirvanda. bizim usta var evde malum bi yere çıkamıyorum ama usta olmazsa gelmek istiyorum bende şirvanım. bu arada geçmiş olsun canım. ben de hastayım pazardan beri.
kızlar bebişlerin yürüdüğünü siz tam olarak nasıl kabul ediyosunuz. yani selen bayadan beri 2-3 adım atıyodu. haftasonundan beri uzun mesafe kat ediyo 8-10 adım atıyo ama düşünce emekleyerek devam ediyo. genelde de koltuk kenarlarından gidiyo. ben de tam olarak yürümeden yürüdü demiyorum. selen şimdi yürüyo sayılırmı yani.
selen annemde yine. dün akşam kurstan geldim sonra kardeşim hastaydı dr. gittik. geldim selen uyumuş. annemde götürmeyin dedi zaten usta sesinden uyanıp huysuz oluyodu bütün gün . ama eve geldiğim gibi özlüyorum ya.
biz de bugün alışverişe çıkarız belki kardeşim için. haziran da evleniyo da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?