2009 Nisan Anneleri

hheeee gezmeye gelince yorgunluk yok..

bu arada eşimin özel bir isteği var sizlerden .

bayanlar niye yanlız buluşuyormusuz.. eşlerimiz niye gelmiyormuş diye sordu..
bir günde eşli bir organizasyom yapın dedi.. tembel kocacım....

ne dersiniz.. eşleriniz böyle bir buluşmaya neder..

oh hadi bakalım demek kız arkadaşıyla görüşecek. laf aramızda çok ta yakışmışlar:)hadi size de iyi gezmeler.

valla şirvan az değilsin ha. hadi güle güle kullanın ayakkabilarınızı

selen de 1 haftadır yürüyo diyebiliriz o zaman. sagol canım

gelmeyi çok isterim zaten bilirsin elimden geleni yapıcam. bi de nasıl gelicem konusunu çözmem lazım tabi
canım iskan bu kış alındı. 2.5 yıl oldu biz evi alalı düşün. ancak çıktı iskan nedense çok uzatıyolar ya. sonra herkes bişeyler yapmaya başladı zaten. bodrumdakiler falan.
inşallah sizinki de çabuk alınır ve sorun yaşamazsınız.

Aliyecim yürüyo tabii başlamış işte maşallahhh
yürüyo yürüyo hadi maşallah:)
sağol canım

selammmmmmm!
ben geldim.
şirvan ohh kavaga gürültü kaptın 2 ayakkabıyı hehe:))

bend ebugün bizimkine ayakkabı alcam iş çıkışı.

ya herkes ayakkabi alıyo ben alıyorum alıyorum giymiyo selen.
3 tane doğmadan önce almştım. 2si giymeden kaldı.1ini de uğraşıyoruz bugünlerde giydirmeye daha başaramadık.
2 tane büyük aldım lcw den çok hoşuma gitti şimdi giymediği için elbet bi gün giycek dedim büyük aldım:)
1 tane daha aldım sadece kardeşimin nişanında giydirdim o da öylece kaldı.
benmi beceremiyorum acaba giydirmeyi

herkezin düşüncesi farklı tabiki....
sen annene demiri bırakıp biraz rahatlayabiliyorsun.
eşinde genelde yanında ve ona bırakıp işlerini hallerdersin.
ama benim annemle aram sizinki gibi değil.
egeye sadece kendim baktım ve artık zorlanıyorum.
birde egenin geleceği için planlarımız var maddi manevi karşılıyorken 2 çocukla zorlanırız.
tabi büyük konuşmamak lazım..

ecem canı isterse 3 4 atım atıyor ama sonra güm yere :)) şu aralar onu bile istemıyor ben yaşını karşılar diyordum ama bu gidişle zor hiç ümidim yok ama sizlerden de duyunca acaba ecemdemı bıranda yürüycek dıyorum bakalım hayırlısı

bence eşlerle süper olur buluşma bu arada şirvancım hepsi aynı galiba bu erkeklerın aslında benim eşim bakar eskıden bırgun boyunca ona bırakır gezerdım ama şu aralar ecem çok hareketlı oldugu ıcın bakıcağını sanmıyorum
ben bazen dıyorum pazar gunlerı baksana falan bana dıyo haftaıcı anam aglıyor bırgunum var dinleneyım düşününcede hak veriyorum kıyamıyorum sonrada

yok canım benimkide giymiyor..
bakma sen benim ayakkabı muhabettime..
solaba sıralıyorum ben sadece

dün convers giydiriyorm. ayağında yamuk yumuk duruyor..
sanki emanet ..

ewet şirvan eweettttt
bnmki buraya gelince ben çok yorgunum şudur budur yapıyo kaçıyo gidiyo bi bakıyorum uyuyo
ya da hasta oluyo zaten ilk 1-2 gün yapmıyo ama çok özlüyo ya
neyse dinlendikten sonra yine ilgileniyo

denzcim yürümüyo değilde işte başlangıcı yapmış oluyo 1 aya kdrda ilgilenip çalıştırırsan hoooppp gidiyo kendi kendine güveni geliyo

aman ne biliim ela 1,5 ay önce 4 adım atıyodu şimdi beş atıyo :)) yani ben 1,5 ay önce yürüyo ela deseydim şimdi çocuğu gören gülerdi valla hani yürüyordu diye :))) ama 8-10 adım atmak demek yürümeye az kalmış demek o ayrı da dediğim gibi 3 adım atınca hemen yürüyo olmuyolar bazen..

aynen kızlar bende ayakkabı giydiremiyorum.
giydiklerini çıkarıyor ayağından.
yollarda düşürüyor topluyoruz bigün kaybetcez canım ayakkabılar.

kızlar günaydıııınnnnnnnnnnn

gnaydınnnnnnnnnnnn ,, hafta sonu geliyomusun..

ama onlar bize kıyıyor...
işte bu yüzden olan hep bize oluyor.

bizimki fos arkadaşlar ya
1 adım atmış o kadar
ama çok hareketli aylardır sıralıyor tek başına ayakta duruyo ama canımı kıymetli ne paşamın düşcem diye ödü kopuyor..

öyle tabii aysun
ama ben her dakika annemle ya da eşimle birlikte değilim
yanlış anlaşılmasın çok zorda kaldığım zmn anneme koşuyorum
yemeğini ben yediriyorum üstünü altını ben değiştiriyorum ben uyutuyorum geceleri ben uyanıyorum
ev işlerinide ben yapıyorum

siz yine akşamları eşleriniz eve gelince çocuğu bırakıp birazda olsa rahatlayabilirsiniz
ama bnm eşim şehirdışına çıkınca 10 günden fazla kalıyo demir sabah akşam bnmle birlikte
annem geceleri bizimle kalıyo sabah kalkınca evine gidiyo demir yine bende
2.si olunca dahada zor olacak ama işte dediğim gibi demiri yalnız bırakmak istemiyorum

tabiki herkesin düşünceleri maddi durumu farklıdır ama sen sanki ege seni çok yorduğu için
çocuk yapmak istemomuşsun gibi yazdın o yüzden dedim
yanlış anlaşılmasın

öyle tabii cnm hevesleniyolar işte hazırlık yapıyolar demirde öyleydi 2 gün önce yürüdü dün akşam istemedi
işlerine nasıl gelirse :)))

mügecim sende benim gibi şanslısın annen yardımcı oluyor.

bizim alt katımızda genç bi kız var.bizim oğlanı çok seviyormuş,ilgileniyormuş falan.bizimkide onu ismi ayşe kızın kızın ismini sölüyormuş.
kızda iş arıyormuş.bende anneme dedim istersen yorulduğun zamanlarda söliyelim ilgilensin bir miktar para verelim diye.
hem ev işlerinde yardımcı olur sana dedim.

selamlar güzeller....eşlerin tümü aynı valla...yani seninkide normal şirvan:)) ben idili sabah kayınvalideye götürürken 5.kattan kendi çantam,idilin çantası,2 battaniye arabaya,idil kucağımda iniyorum ama babamız dönüşte tek çanta ve idille inemiyor :)) sebep belli çok hareketli ama diyor sanki ben sabah çiçek taşıyorum dal gibi....tüm bebeklerin zor zamanları var ama bencede unutulur ben doğum hadisesinden korkmasam bir tane daha isterim....bu kadar uykusuzluğa rağmen....bugün aşımız var bizimde saat 4 te

canım ama onların iyiliği için bu yapılanlar...
bizimde yaşında kan tahlili yapılcak,kontrol için.
aşı da var...
evet canım oyüzden katlanıcaz mecburen.
iyi birine denk gelsek barı aldırırken. selen hastayken crp ye baktırmıştık kan alan kadının da küçük bebeği varmış bunun için damardan almaya gerek yok dedi parmaktan aldı hiç ağlamadı selen
ben yaptırıyorum aşıyı da bu zor olcak biraz eşim hiç yaptıramaz.
evet canım işte ben de öyle düşünüyodum. hala yürüme çalışmalarında diyodum. ama özl. 2 gündür baya bi gidiyo becerdiğini gördükçe de bi daha deniyo.
ela da 5 adım attıysa bi kaç güne arttırır bence.

evet yaaa aliye kan vermek çok zor oluyo
ama biz 6 ay boyunca idrar verdiğimiz için alıştık
artık istemiyo bizim dr.
ama yaşında kan tahlili yaptırıcaz daha akıllanacaklar nolcak bakalım hastane inlicek
evet canım. selen zaten en son kontrolde inletti ortalığı aşı olmadığı halde. bu sefer işimiz var bi zıpırlarla.
öyleler tabi canım ya. benim eşim zaten hep geç geliyo. geldiğinde de birlikte oturuyoruz. işim var deyip bırakıp gidiyorum mutfağa selen durmuyo tabi bensiz. biraz sonra alıyo kucağına geliyo mutfağa.yanımda duruyolar yine

denzcim yürümüyo değilde işte başlangıcı yapmış oluyo 1 aya kdrda ilgilenip çalıştırırsan hoooppp gidiyo kendi kendine güveni geliyo
selen bi de tutup yürümesi için ellerini bıraktığımızda kızıyo ve oturuyo . o kendi istediği zaman yürücekmiş:)

bence olur tabi ama benim eşim biraz sıkılgandır oturur öyle bi köşede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…