2009 Nisan Anneleri

bu arada bursa kuşları nasıl geçmiş buluşmaları foto koydularmıki.

onların keyiflerine göre herşeyyyyy sen ne kdr istersen iste o istediği zmn yapıyo

aliyecim senin katiplik sınavı nezamandı hala klavye çalışıyormusun?

günaydınnnnnnnnnnn
boğazım ağrıyorrrrrrr

geçmiş olsun canım.

maşallah meriçe.

ne güzel bitmiş işler.canım iştahsızlığı dişten olabilir.

sağol canım.aslında minyon değilimdir.baya iriyim.guclubacismile

gülfemin sonuçları inş. iyi çıkar annnesi..

inşallah canım.

bence de ya sabıııııııır

hayırlı olsun.düğün işi hem zor hem eğlenceli oluyo.
gülfem de aynı dediğin gibi baya adım sayısı arttı ama düşüyo ve düşünce ayağa kalkmıyo emekliyo.

sonuç baranın 2 ayakkabısı oldu.beğendiğini gezmelerde diğerini evde giydirirsin.tabii yürüyünce.

maşallah müge.3 çocuk iyi cesaret.ama düşünce doğru.

hemen hemen aynılar.benim eşim çocuk gibi.ardında bıraktığı şeyleri toplamaktan heba oluyorum.:sinifsinif:

benim ki de çok tembel.öyle buluşma falan sanmıyorum.burda yakında bi arkadaşım var yakın mesafe hep çağırır ama 4 sene oldu daha gidemedik.hep bahane hep bahane.

hehe... benim eşimde... bakıyo sözde..
tv izliyo çocuk orda düsüyo görmüyoo..

ayenne benim eşimde yarım saat bakarsa en fazla o da ya pişik kremini yiyo çocuk ya kafayı çarpıyo..artık çok hareketlendiler eşler hiç bakmak istemiyo eskiden daha çok bakıyolardı

kızlar ben gülfemin pastasını güllüoğlunda yaptırcam.15 kişilik 90 tl .
fotolarımızı bi arkadaş ayarladık o çekecek
şu an sadece gülfemin kıyafeti kaldı.c&a da bi kıyafet beğendim 60 tl.zarada bi kıyafet beğendim 80 tl.bi sürü kıyafeti var.bu kadar para yerine lcw den 25 e bi kırmızı elbise beğendim onu mu alsam acaba.
fikir verin

hehe... benim eşimde... bakıyo sözde..
tv izliyo çocuk orda düsüyo görmüyoo..

ayenne benim eşimde yarım saat bakarsa en fazla o da ya pişik kremini yiyo çocuk ya kafayı çarpıyo..artık çok hareketlendiler eşler hiç bakmak istemiyo eskiden daha çok bakıyolardı

yaaaa çok güldüm okurken akşam bunu eşimle konuşuyordum yemek yedik masaya yardım etmemek için ben oğluma bakım demi iyip aldı oğlunu bende hıı çok bakıyonya sen yatıyorsun çocukda öyle oyalanıyor akşam kızdım biraz oyna konuş yürüt diye gaza geldi akşam hep o ilgilendi arada fırçalamak lazım galiba , ağlamayanan meme yok drler ya kızlar aynen öyle ,

kızlar dün sağlıklı beslenme seminerindeydim.
bilgileri payşlaşmak istiyorum sizinle hemen.

1- günde 6 öğün yenmeliymiş 3 ama 3 ara-en son ana öğün yatmadan 3-3,5 saat önce en son ara öğün yatmadan 1,5-1 saat önce.öğün dediysek tabi çok az porsiyonlar.bide gün içinde besin öğelerinin hepsinden almak lazımmışkarbaonhidrat protein vitamin yağ mineral.yok kar. ile protein yenmez masalmış yani.
2-günde en az 2,5 litre su.
3-fiziksel aktivite.
4-sirkeli su lahana suyu zayıflatıe hepsi masalmış sirkeli su mideye zarar veriyormuş.
5-bazal met. hızlandırmak çok önemliymiş bunun için biçok şey yapmamız lazım.az yiyip sık yemek-spor..vs
6-şok diyetler ani kilo kaybına sebep oluyor ancak metobolizmayaı yavaşlattığı için vücut kendini kotumaya alıyormuş kilo vermek ileride dahada zorlanıyormuş.
7-diyet kişye özel olurmuş.mutlaka bir diyetisyene gitmek gerekirmiş.kan tahlili met. hızı tayini yapıldıktan sonra diyet belirlenmeliymiş.

en önemlisi sağlıklı beslenmek yaşam tarzı olmalıymış yoksa diyetisyen diyetler uzun vadede bir işe yaramazmış..

hızlıca anlattım ama çok güzel bir smeinerdi kızlar eğer imkanınız varsa gidin böle şeylere.
ben mesela artık şok diyet yapmıcam kahvaltıyı atlamıcam.
az ve sık beslencem.çünkü çok az yediğim için met. yavaşladı ve 1 haftadır aynı kilodayım.
çok sağlıksız yaşadığımı öğrendim artık böle olmıcak tabi bu:))

canım görümcemde yaptırdı güllüoğlunda etkilemek istemem ama beğenilmedi ekşi gibiydi meyvesi ve içi çok zayıftı...sen iyice bastırarak söyle sipariş verirken iyi olmasını istediğini....
bizim doğumgünü kiıafetimiz halamızdan geldi yani benim halamdan dün yollamış bunu giydirsin diye....çok cici bende bolero alırım bugün belki

yakında bende böle seminerler vermeye başlarım artık hehe:))

gülercim bende etkilemek istemem seni ama bizde bir doğum gününe yaptırmıştık çok beğenmemiştikk onlarr tatlıda süperrrrr:)

sağol canım.. güzl bilgiler için..

rica ederim tatlım..
paylaşmak güzel böle şeyleri doğru bildiğimiz yanlışlar çok çünkü..

doğum gününe az kaldı.. dha ev temizlenecekk..
cam kapı halıı...

süs aınacak elbise....
büssürü işim var.. baslamam lazim bi yerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…