- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
bizim bu pazar doğumgünümüz.
bugün çıkıp süs bakcam parti için pastayı cumartesi halletcem.
özel bir kostüm almıcaz.
ikramları cumartesi hazırlıcaz zaten.
aile çevresi bikaç yakın dost çağırcaz.
ben büyük bişey yapmıcam
aklı başında olunca yani hatırlayabileceği zamanlar başlayınca dış mekanlarda özel partiler düşünüyorum.
selamlar güzeller....eşlerin tümü aynı valla...yani seninkide normal şirvan:)) ben idili sabah kayınvalideye götürürken 5.kattan kendi çantam,idilin çantası,2 battaniye arabaya,idil kucağımda iniyorum ama babamız dönüşte tek çanta ve idille inemiyor :)) sebep belli çok hareketli ama diyor sanki ben sabah çiçek taşıyorum dal gibi....tüm bebeklerin zor zamanları var ama bencede unutulur ben doğum hadisesinden korkmasam bir tane daha isterim....bu kadar uykusuzluğa rağmen....bugün aşımız var bizimde saat 4 te
kızlar günaydıııınnnnnnnnnnn
ecem canı isterse 3 4 atım atıyor ama sonra güm yere :)) şu aralar onu bile istemıyor ben yaşını karşılar diyordum ama bu gidişle zor hiç ümidim yok ama sizlerden de duyunca acaba ecemdemı bıranda yürüycek dıyorum bakalım hayırlısı
bence eşlerle süper olur buluşma bu arada şirvancım hepsi aynı galiba bu erkeklerın aslında benim eşim bakar eskıden bırgun boyunca ona bırakır gezerdım ama şu aralar ecem çok hareketlı oldugu ıcın bakıcağını sanmıyorum
ben bazen dıyorum pazar gunlerı baksana falan bana dıyo haftaıcı anam aglıyor bırgunum var dinleneyım düşününcede hak veriyorum kıyamıyorum sonrada
yok canım benimkide giymiyor..
bakma sen benim ayakkabı muhabettime..
solaba sıralıyorum ben sadece
dün convers giydiriyorm. ayağında yamuk yumuk duruyor..
sanki emanet ..
aman ne biliim ela 1,5 ay önce 4 adım atıyodu şimdi beş atıyo :)) yani ben 1,5 ay önce yürüyo ela deseydim şimdi çocuğu gören gülerdi valla hani yürüyordu diye :))) ama 8-10 adım atmak demek yürümeye az kalmış demek o ayrı da dediğim gibi 3 adım atınca hemen yürüyo olmuyolar bazen..
sen de haklısın canım sen çalışıyosun çünkü durumun farklıgnaydınnnnnnnnnnnn ,, hafta sonu geliyomusun..
ama onlar bize kıyıyor...
işte bu yüzden olan hep bize oluyor.
ya selen de o kadar çok düşüyoki kafası çarpıyo poposunun istüne hızla oturuyo ben öyle otursam feci acır yani ama o hiç sesini çıkarmadan aynen devam ediyo bi yerlere tırmanmaya falan.sonradan morlukları görüyorum bacağında. çiçek, aynı can gibi. yavrucuğumun da koltuk tepesinden yuvarlanıp ağzı kanamış ya.tarzan ve ceyn demiştik ya doğru yani.bizimki fos arkadaşlar ya
1 adım atmış o kadar
ama çok hareketli aylardır sıralıyor tek başına ayakta duruyo ama canımı kıymetli ne paşamın düşcem diye ödü kopuyor..
olabilir annen de rahatlar biraz.mügecim sende benim gibi şanslısın annen yardımcı oluyor.
bizim alt katımızda genç bi kız var.bizim oğlanı çok seviyormuş,ilgileniyormuş falan.bizimkide onu ismi ayşe kızın kızın ismini sölüyormuş.
kızda iş arıyormuş.bende anneme dedim istersen yorulduğun zamanlarda söliyelim ilgilensin bir miktar para verelim diye.
hem ev işlerinde yardımcı olur sana dedim.
öyle tabii aysun
ama ben her dakika annemle ya da eşimle birlikte değilim
yanlış anlaşılmasın çok zorda kaldığım zmn anneme koşuyorum
yemeğini ben yediriyorum üstünü altını ben değiştiriyorum ben uyutuyorum geceleri ben uyanıyorum
ev işlerinide ben yapıyorum
siz yine akşamları eşleriniz eve gelince çocuğu bırakıp birazda olsa rahatlayabilirsiniz
ama bnm eşim şehirdışına çıkınca 10 günden fazla kalıyo demir sabah akşam bnmle birlikte
annem geceleri bizimle kalıyo sabah kalkınca evine gidiyo demir yine bende
2.si olunca dahada zor olacak ama işte dediğim gibi demiri yalnız bırakmak istemiyorum
tabiki herkesin düşünceleri maddi durumu farklıdır ama sen sanki ege seni çok yorduğu için
çocuk yapmak istemomuşsun gibi yazdın o yüzden dedim
yanlış anlaşılmasın
aliyecim senin katiplik sınavı nezamandı hala klavye çalışıyormusun?
senin tembel koca otursun biz gelelim.geçmiş olsun canım.
maşallah meriçe.
ne güzel bitmiş işler.canım iştahsızlığı dişten olabilir.
sağol canım.aslında minyon değilimdir.baya iriyim.guclubacismile
inşallah canım.
bence de ya sabıııııııır
hayırlı olsun.düğün işi hem zor hem eğlenceli oluyo.
gülfem de aynı dediğin gibi baya adım sayısı arttı ama düşüyo ve düşünce ayağa kalkmıyo emekliyo.
sonuç baranın 2 ayakkabısı oldu.beğendiğini gezmelerde diğerini evde giydirirsin.tabii yürüyünce.
maşallah müge.3 çocuk iyi cesaret.ama düşünce doğru.
hemen hemen aynılar.benim eşim çocuk gibi.ardında bıraktığı şeyleri toplamaktan heba oluyorum.:sinifsinif:
benim ki de çok tembel.öyle buluşma falan sanmıyorum.burda yakında bi arkadaşım var yakın mesafe hep çağırır ama 4 sene oldu daha gidemedik.hep bahane hep bahane.
hoşuna ilk hangisi gittiyse onu al canım..görmeden yorum yapamıyacağım.kızlar ben gülfemin pastasını güllüoğlunda yaptırcam.15 kişilik 90 tl .
fotolarımızı bi arkadaş ayarladık o çekecek
şu an sadece gülfemin kıyafeti kaldı.c&a da bi kıyafet beğendim 60 tl.zarada bi kıyafet beğendim 80 tl.bi sürü kıyafeti var.bu kadar para yerine lcw den 25 e bi kırmızı elbise beğendim onu mu alsam acaba.
fikir verin
yok anacım benimki laftanda anlamıyor..yaaaa çok güldüm okurken akşam bunu eşimle konuşuyordum yemek yedik masaya yardım etmemek için ben oğluma bakım demi iyip aldı oğlunu bende hıı çok bakıyonya sen yatıyorsun çocukda öyle oyalanıyor akşam kızdım biraz oyna konuş yürüt diye gaza geldi akşam hep o ilgilendi arada fırçalamak lazım galiba , ağlamayanan meme yok drler ya kızlar aynen öyle ,
bana göre bir liste hazırlarmısın.yakında bende böle seminerler vermeye başlarım artık hehe:))
aman bizimki az kaldı ama ben bugün halletcem hepsini.
panik değilimdir ben o konuda günler öncesi asla yapamam hazırlığı.
tabii poposu açımaz.. koruması var prima... :)))sen de haklısın canım sen çalışıyosun çünkü durumun farklı
ya selen de o kadar çok düşüyoki kafası çarpıyo poposunun istüne hızla oturuyo ben öyle otursam feci acır yani ama o hiç sesini çıkarmadan aynen devam ediyo bi yerlere tırmanmaya falan.sonradan morlukları görüyorum bacağında. çiçek, aynı can gibi. yavrucuğumun da koltuk tepesinden yuvarlanıp ağzı kanamış ya.tarzan ve ceyn demiştik ya doğru yani.
olabilir annen de rahatlar biraz.
canım görümcemde yaptırdı güllüoğlunda etkilemek istemem ama beğenilmedi ekşi gibiydi meyvesi ve içi çok zayıftı...sen iyice bastırarak söyle sipariş verirken iyi olmasını istediğini....
bizim doğumgünü kiıafetimiz halamızdan geldi yani benim halamdan dün yollamış bunu giydirsin diye....çok cici bende bolero alırım bugün belki
gülercim bende etkilemek istemem seni ama bizde bir doğum gününe yaptırmıştık çok beğenmemiştikk onlarr tatlıda süperrrrr:)
sen de haklısın canım sen çalışıyosun çünkü durumun farklı
ya selen de o kadar çok düşüyoki kafası çarpıyo poposunun istüne hızla oturuyo ben öyle otursam feci acır yani ama o hiç sesini çıkarmadan aynen devam ediyo bi yerlere tırmanmaya falan.sonradan morlukları görüyorum bacağında. çiçek, aynı can gibi. yavrucuğumun da koltuk tepesinden yuvarlanıp ağzı kanamış ya.tarzan ve ceyn demiştik ya doğru yani.
olabilir annen de rahatlar biraz.
iiyi valla.. annen akşam geliyor, sabah gidiyor..
demiyorlarmı gel bizde kal diye..
bizimkiler olsa gel bizde kal derler kesin..
oo sen seminerlde gezerken . o sınav oldu da bitti bile.
biz kız katip olamadı. hiç bir kelmiyle kaybetti.
senin tembel koca otursun biz gelelim.
anacım tek benim kocanın cenesi düşük herhalde..
banada öyle biri lazımdı zaten..
hoşuna ilk hangisi gittiyse onu al canım..görmeden yorum yapamıyacağım.
yok anacım benimki laftanda anlamıyor..
hem arkasnı topla hem çoçukla ilglen dün dedim hiç yardımcı olmuyosun..
dedi olmuyormuyum ..
yemek yapıyor ya.. kendi için yapıyor.. bizde yiyoruz işte..
sonra gerisini ben topluyorum ne anladım bu işten kine..
bana göre bir liste hazırlarmısın.
zayıflamaya karar verdim.
aliyecim senin katiplik sınavı nezamandı hala klavye çalışıyormusun?
ayenne benim eşimde yarım saat bakarsa en fazla o da ya pişik kremini yiyo çocuk ya kafayı çarpıyo..artık çok hareketlendiler eşler hiç bakmak istemiyo eskiden daha çok bakıyolardı
kızlar ben gülfemin pastasını güllüoğlunda yaptırcam.15 kişilik 90 tl .
fotolarımızı bi arkadaş ayarladık o çekecek
şu an sadece gülfemin kıyafeti kaldı.c&a da bi kıyafet beğendim 60 tl.zarada bi kıyafet beğendim 80 tl.bi sürü kıyafeti var.bu kadar para yerine lcw den 25 e bi kırmızı elbise beğendim onu mu alsam acaba.
fikir verin
kızlar dün sağlıklı beslenme seminerindeydim.
bilgileri payşlaşmak istiyorum sizinle hemen.
1- günde 6 öğün yenmeliymiş 3 ama 3 ara-en son ana öğün yatmadan 3-3,5 saat önce en son ara öğün yatmadan 1,5-1 saat önce.öğün dediysek tabi çok az porsiyonlar.bide gün içinde besin öğelerinin hepsinden almak lazımmışkarbaonhidrat protein vitamin yağ mineral.yok kar. ile protein yenmez masalmış yani.
2-günde en az 2,5 litre su.
3-fiziksel aktivite.
4-sirkeli su lahana suyu zayıflatıe hepsi masalmış sirkeli su mideye zarar veriyormuş.
5-bazal met. hızlandırmak çok önemliymiş bunun için biçok şey yapmamız lazım.az yiyip sık yemek-spor..vs
6-şok diyetler ani kilo kaybına sebep oluyor ancak metobolizmayaı yavaşlattığı için vücut kendini kotumaya alıyormuş kilo vermek ileride dahada zorlanıyormuş.
7-diyet kişye özel olurmuş.mutlaka bir diyetisyene gitmek gerekirmiş.kan tahlili met. hızı tayini yapıldıktan sonra diyet belirlenmeliymiş.
en önemlisi sağlıklı beslenmek yaşam tarzı olmalıymış yoksa diyetisyen diyetler uzun vadede bir işe yaramazmış..
hızlıca anlattım ama çok güzel bir smeinerdi kızlar eğer imkanınız varsa gidin böle şeylere.
ben mesela artık şok diyet yapmıcam kahvaltıyı atlamıcam.
az ve sık beslencem.çünkü çok az yediğim için met. yavaşladı ve 1 haftadır aynı kilodayım.
çok sağlıksız yaşadığımı öğrendim artık böle olmıcak tabi bu:))
slm lar of zombi gibiyim kereme 2-3 gündür bir haller oldu dün gece kabus gibiydi ya
canım görümcemde yaptırdı güllüoğlunda etkilemek istemem ama beğenilmedi ekşi gibiydi meyvesi ve içi çok zayıftı...sen iyice bastırarak söyle sipariş verirken iyi olmasını istediğini....
bizim doğumgünü kiıafetimiz halamızdan geldi yani benim halamdan dün yollamış bunu giydirsin diye....çok cici bende bolero alırım bugün belki
gülercim bende etkilemek istemem seni ama bizde bir doğum gününe yaptırmıştık çok beğenmemiştikk onlarr tatlıda süperrrrr:)
iiyi valla.. annen akşam geliyor, sabah gidiyor..
demiyorlarmı gel bizde kal diye..
bizimkiler olsa gel bizde kal derler kesin..
oo sen seminerlde gezerken . o sınav oldu da bitti bile.
biz kız katip olamadı. hiç bir kelmiyle kaybetti.
senin tembel koca otursun biz gelelim.
anacım tek benim kocanın cenesi düşük herhalde..
banada öyle biri lazımdı zaten..
hoşuna ilk hangisi gittiyse onu al canım..görmeden yorum yapamıyacağım.
yok anacım benimki laftanda anlamıyor..
hem arkasnı topla hem çoçukla ilglen dün dedim hiç yardımcı olmuyosun..
dedi olmuyormuyum ..
yemek yapıyor ya.. kendi için yapıyor.. bizde yiyoruz işte..
sonra gerisini ben topluyorum ne anladım bu işten kine..
bana göre bir liste hazırlarmısın.
zayıflamaya karar verdim.
sultan geçici bi dönemdir diş geliyodur belki.Allahım ben çekiyorum uykusuzluğu size yaşatmasın.çok zor
:) o kadar koruyomudur kibende günler öncesinden hazılrık yapamam valla.
mesela c.tesi kızlar gelecek.
ben cuma akşamından bişeyler yapmaya çalışıcam tabii baran bey uyuduktan sonra..
tabii poposu açımaz.. koruması var prima... :)))
ne güzel ihtimal olarak ta olsa başka bi şehire taşınabilmek benim iiçin ihtimal değil rüya olur ancakkızlar eşimi muğlaya taşınmak için ikna etmeye çalışıyorum.çok hoşuma gidiyo muğla.biz balayında gökova
daydık hala aklımda hayalimde oralar var.
bugün sabah bi araştırsana falan dedi çok mutlu oldum.hemen evlere baktım.çok güzel evler var fiyatlarda istanbula göre mükemmel.3+1 125 bine evler var.çok heyecanlandım ya.küçük bi ihtimal ama bu bile beni mutlu etti.
anaaaaaaaa kız ben kaçırmışım aliyenin olayını pardın geçmişi okuyamıyorum ne zamnadır kusura bakmayın ya..
üzüldüm ama nasip değilmiş daha iyileri olur inşallah
belkide olmuştur benim haberim yok hehe:))
vay şirvan gerçekten mi. bence iyisin ama.
hakkınızda hayırlısı olsun..bizde ev bakıyoruz 100-120 tl arası.
valla bi kısmınıda kredi çekcez zaten..
bakıyorum işte yaza doğru taşınmak istiyorum.
benm araba falan gitcek tabi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?