2009 Nisan Anneleri

cnm müge önce sen gel diyo gelmiyo kendi ..bende haftasonu genellikle pazar gidebiliyorum eşimle ee tek gün olunca bi türlü denk gelmedi bi de havalar ısınsın diye bekledik..

o lambayı gösteren parmağını ısırabilirmiyim..
ben zaten esmer cadıya bitiyorum.
allah nazarlardan esirgesin hepsini...
ısır ısır bende zortutuyorum kendimi bazen inşallah gelirim de hasret giderirsin o zaman
canım şu an amasyadayız yazın taşındık
öyle mi . amasya da güzeldir ama yalnız olunca hiçbiyer güzel gelmez dimi
eee kızlar şimdik bana c.tesi kimler gelecek..
akşam ona göre alışveriş yapım ..
cuma akşamına kalmasın..
hem alışveriş, hep mama yap, hem temizlik.

g..... mde motor yok.. yetiştirem yoksa.
canım ben bu akşam ya da yarın söylesem eşimle bi konuşayım beni götürebilir mi falan işler de bi belli olsun
ayy birden amasra zannettim ..
orası benim çok hoşuma gitmişti..

bu arada eviniz hayırlı olusn.
ben de ilk öyle sandım
şirvan sana hep sorcam sizin eşinle bi resminiz vardı face te hamileyken biz belki şimdi yoktur. böyle tepeden denize bakan bi restoran. hasta olmuştum o manzaraya ben de . eşime bile göstermiştim amasramıydı orası.

cnm müge önce sen gel diyo gelmiyo kendi ..bende haftasonu genellikle pazar gidebiliyorum eşimle ee tek gün olunca bi türlü denk gelmedi bi de havalar ısınsın diye bekledik..

sizin iş zor o zaman , valla sizin üzerinize bursalılar 5 tane daha buluşma yapar :)))))

aliye aynen öyle canım , bülbülü altın kafese koymuşlar olayı ama napalım bir kaç sene idare edeceğiz şükür ki Kayram var zaman geçiyor

Kayrayı sallarken ninni dinletiyorum öncedende dinletirdim yine başladım , normalde 1 saate sallıyordum şimdi ninni dinlerken 15-20 dakkada uyuyor
Sultan sende dene istersen

biz ev almadık canım , amasyaya eşimden dolayı geldik
olsun genede hayırlı olsun..

orası ordu . boztepe.. bende oraya çok bayılmıştım. tepeden tüm şehir ayaktaydı.
benim tek çekildiğim arkası deniz olsan bir resim var tepede. orası amasra...
eşimle gene yemek yerkenlede resim vardı. güneşten perdeyi kapatmıştık. dışarısının güzelliği gözükmemiş..

bu arada selen arabada durmuyor dimi.. ordaki kızlardan biriyle gelsen. dermişim..

evet ortak bir yer belirleyin olmazmı zormu

Şirvan havuç salatası nasıl kavurmalı anlatana denerim belkim

çok kaolay canım ..

havuçu rendeliyosun . az yağda kavuruyosun. rengi değişmeye başladımı yani yumuşayıncaya kadar..

sarımsaklı yoğurtun içine biraz mayonez karıştır. sonrada soğuyan havuçla karıştır bu kadar..

kabaklısıda aynı sadece onun içine kavururken rendelenmiş ceviz katıyorum . tadı güzel oluyor.

sağol
bende karalahana yapıyorum oda çok güzel , karalahanayı rendeliyorum içine sarımsaklı yoğurt mayonez biraz yağ ve ceviz

aliye aynen öyle canım , bülbülü altın kafese koymuşlar olayı ama napalım bir kaç sene idare edeceğiz şükür ki Kayram var zaman geçiyor
evet canım çok şükür onlar var:)

ordu boztepe benim dediğim yer çok güzel manzara gerçekten. amasradakilerde çok güzelmiş. baktım şimdi:)karadeniz çok güzel ya ben artvin ve trabzona gittim. bu sene belki eşimle sinopa gidebiliriz

o da bi ihtimal canım gülerle ya da yelizle gelebilirim.
yalnız gelirsem seleni eski ana kucağına sığdırmam lazım:) hala almadık oto koltuğu. bakıyoruz bakıyorus almıyoruz fiyatlar da çok seninkinin modelini fiyatını versene bari manayla gidip hemen alalım

bizde ev bakıyoruz 100-120 tl arası.
valla bi kısmınıda kredi çekcez zaten..
bakıyorum işte yaza doğru taşınmak istiyorum.
benm araba falan gitcek tabi maalesef

ev alın da canım arabayı yine alırsınız inşallah.kira i,şi zor.

maşallah selene.

muğla güzel gülercim..hem ufak bi yer değil bir çok şahre göre ve tabiki istanbula göre yaşaması kolay..ama aydında yaşaması muğlaya göre daha kolay :)) di mi deniz..

çok güzel hem de .en sevdiğim şehirlerdendir.

canım şu an amasyadayız yazın taşındık

amasya da çok şirin güzel.

benim de vazgeçilmezimdir.bazen alta patates haşlayıp püre yapıyorum üstüne kavurduğum havucu en üste mayonez+sarımsaklı yoğurt harika oluyo

ikisine de bayılırım şirvan ama o kadar şey yapmaya uğraşma ya. yemeye mi geliyos dediğin gibi acıkınca dışardan da söyleriz bişey nolcak sanki. ben de gelirsem yapar bişey getiririm

ya keremin burnu akıyo dün gece de çok tıkandı hiç uyuyamadı hasta ettim çocuğu ya

geçmış çoooook arkadaşlar bakamadım,oh be açılmış kk,bız ılk defa sabahladık hep söylüyorum ama yıne sölıım rabbım uykusuz bebeklere ve onların elı öpülesı annelerıne yardım etsın,grıp olduk ılk defa burnumuz hep sulu,çok şükür ateşımız yok,babamızda gıttı,zaten o getırdı bütün kışı atlattık bahara hastalandık,gerçı zamanımı olur dımı,sağlığın zekatı hastalıkmış derler ya yınede kımse hastalanmasın :Saruboceq:

sultan sızdemı hastasınız çook geçmışolsun canım,kızlar ıstanbul grubu şırvandasınız dımı cumartesı muhabbetınız bol olsun ınşallah,şırvancım barana geçmış olsun canım o gün yazacaktım kk gıttı,boğazında kalmıştı kusmuştu ya,tuğbayada çook geçmışolsun,bende çok korkuyorum o yapışkandan,sonra krem tüpünün kapağından el çabukluğu marıfet ıkı ara bır dere alıyorlar ya,rabbım korusun,bursalılar harıkasınız tek kelımeyle,maşallah

güeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun

sağol
bende karalahana yapıyorum oda çok güzel , karalahanayı rendeliyorum içine sarımsaklı yoğurt mayonez biraz yağ ve ceviz
karalahana diyince yeşil yapraklı varya ondan zannettim. nasış onu rendeliyo diye..
kırmızı salatalık lahanadan bahsediyosun herhalde..

storks - izofixli - 180 almıştı eşim...
hem gel canlı görürsün. ona göre internetten sipariş verirsin.. :)) nasıll bahane ama..

ikisine de bayılırım şirvan ama o kadar şey yapmaya uğraşma ya. yemeye mi geliyos dediğin gibi acıkınca dışardan da söyleriz bişey nolcak sanki. ben de gelirsem yapar bişey getiririm
heee gelmezsen ne olacak biz açmı kalacaz..

yok kız salata bişey yokki zaten.. kek - börek.
maksat karın doysun..
ben öyle hamarat hatun değilim valla..
gelen bana ve oğluma gelsin..

sultan evdede otursa hastalanacağı varsa oluyor ışte,kendını suçlama sakııın,alt komşumuzda sabah zırt pırt banyo yaptırırsan olacağı buydu dıyor,ya sabır 4 günde bır yapıyor ve burda hava harıka üstelık ama oluyor ışte bıze babamızdan geldı sattı gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…