ısır ısır bende zortutuyorum kendimi bazen inşallah gelirim de hasret giderirsin o zamano lambayı gösteren parmağını ısırabilirmiyim..
ben zaten esmer cadıya bitiyorum.
allah nazarlardan esirgesin hepsini...
öyle mi . amasya da güzeldir ama yalnız olunca hiçbiyer güzel gelmez dimicanım şu an amasyadayız yazın taşındık
canım ben bu akşam ya da yarın söylesem eşimle bi konuşayım beni götürebilir mi falan işler de bi belli olsuneee kızlar şimdik bana c.tesi kimler gelecek..
akşam ona göre alışveriş yapım ..
cuma akşamına kalmasın..
hem alışveriş, hep mama yap, hem temizlik.
g..... mde motor yok.. yetiştirem yoksa.
ben de ilk öyle sandımayy birden amasra zannettim ..
orası benim çok hoşuma gitmişti..
bu arada eviniz hayırlı olusn.
cnm müge önce sen gel diyo gelmiyo kendi ..bende haftasonu genellikle pazar gidebiliyorum eşimle ee tek gün olunca bi türlü denk gelmedi bi de havalar ısınsın diye bekledik..
olsun genede hayırlı olsun..biz ev almadık canım , amasyaya eşimden dolayı geldik
ısır ısır bende zortutuyorum kendimi bazen inşallah gelirim de hasret giderirsin o zaman
öyle mi . amasya da güzeldir ama yalnız olunca hiçbiyer güzel gelmez dimi
canım ben bu akşam ya da yarın söylesem eşimle bi konuşayım beni götürebilir mi falan işler de bi belli olsun
ben de ilk öyle sandım
şirvan sana hep sorcam sizin eşinle bi resminiz vardı face te hamileyken biz belki şimdi yoktur. böyle tepeden denize bakan bi restoran. hasta olmuştum o manzaraya ben de . eşime bile göstermiştim amasramıydı orası.
evet ortak bir yer belirleyin olmazmı zormu
Şirvan havuç salatası nasıl kavurmalı anlatana denerim belkim
çok kaolay canım ..
havuçu rendeliyosun . az yağda kavuruyosun. rengi değişmeye başladımı yani yumuşayıncaya kadar..
sarımsaklı yoğurtun içine biraz mayonez karıştır. sonrada soğuyan havuçla karıştır bu kadar..
kabaklısıda aynı sadece onun içine kavururken rendelenmiş ceviz katıyorum . tadı güzel oluyor.
evet canım çok şükür onlar var:)aliye aynen öyle canım , bülbülü altın kafese koymuşlar olayı ama napalım bir kaç sene idare edeceğiz şükür ki Kayram var zaman geçiyor
ordu boztepe benim dediğim yer çok güzel manzara gerçekten. amasradakilerde çok güzelmiş. baktım şimdi:)karadeniz çok güzel ya ben artvin ve trabzona gittim. bu sene belki eşimle sinopa gidebilirizolsun genede hayırlı olsun..
orası ordu . boztepe.. bende oraya çok bayılmıştım. tepeden tüm şehir ayaktaydı.
benim tek çekildiğim arkası deniz olsan bir resim var tepede. orası amasra...
eşimle gene yemek yerkenlede resim vardı. güneşten perdeyi kapatmıştık. dışarısının güzelliği gözükmemiş..
bu arada selen arabada durmuyor dimi.. ordaki kızlardan biriyle gelsen. dermişim..
bizde ev bakıyoruz 100-120 tl arası.
valla bi kısmınıda kredi çekcez zaten..
bakıyorum işte yaza doğru taşınmak istiyorum.
benm araba falan gitcek tabi maalesef
bu ne ya . 2 dir alıntıların altına yazdıklarım çıkmıyo. 2 saat yazıyorum.
:) o kadar koruyomudur ki
ne güzel ihtimal olarak ta olsa başka bi şehire taşınabilmek benim iiçin ihtimal değil rüya olur ancak
önemli deği canım çok içten istemiyodum zaten ben de. daha iyisi olsun inşallah dediğin gibi
kızlar geçen akşam noldu! biz salep iiçiyoduk selen de tepemde tabi. ona da verdim kaşıkla üfleyip ama sıcak geldi ona. çekti agzını ben de yandın dimi dedim. bi de ben ona lamba düğmesine bastırıp yandı diyodum hep. o da o anda ben yandın deyince hemen lambayı gösterdi. baştan anlayamadım ama sonradan çok komik geldi. ikisini bağdaştırması falan . bi de ilk defa bu kadar belirgin bi şekilde söylediklerimi aslında çok iyi anladığını farkettim. yani ben hep bişeyler anlatıyorum ona da umrunda değil gibi gieliyodu anlıyomuş demekki ama komik oldu ya.
muğla güzel gülercim..hem ufak bi yer değil bir çok şahre göre ve tabiki istanbula göre yaşaması kolay..ama aydında yaşaması muğlaya göre daha kolay :)) di mi deniz..
canım şu an amasyadayız yazın taşındık
çok kaolay canım ..
havuçu rendeliyosun . az yağda kavuruyosun. rengi değişmeye başladımı yani yumuşayıncaya kadar..
sarımsaklı yoğurtun içine biraz mayonez karıştır. sonrada soğuyan havuçla karıştır bu kadar..
kabaklısıda aynı sadece onun içine kavururken rendelenmiş ceviz katıyorum . tadı güzel oluyor.
ikisine de bayılırım şirvan ama o kadar şey yapmaya uğraşma ya. yemeye mi geliyos dediğin gibi acıkınca dışardan da söyleriz bişey nolcak sanki. ben de gelirsem yapar bişey getiririmçok kaolay canım ..
karalahana diyince yeşil yapraklı varya ondan zannettim. nasış onu rendeliyo diye..sağol
bende karalahana yapıyorum oda çok güzel , karalahanayı rendeliyorum içine sarımsaklı yoğurt mayonez biraz yağ ve ceviz
storks - izofixli - 180 almıştı eşim...evet canım çok şükür onlar var:)
ordu boztepe benim dediğim yer çok güzel manzara gerçekten. amasradakilerde çok güzelmiş. baktım şimdi:)karadeniz çok güzel ya ben artvin ve trabzona gittim. bu sene belki eşimle sinopa gidebiliriz
o da bi ihtimal canım gülerle ya da yelizle gelebilirim.
yalnız gelirsem seleni eski ana kucağına sığdırmam lazım:) hala almadık oto koltuğu. bakıyoruz bakıyorus almıyoruz fiyatlar da çok seninkinin modelini fiyatını versene bari manayla gidip hemen alalım
heee gelmezsen ne olacak biz açmı kalacaz..ikisine de bayılırım şirvan ama o kadar şey yapmaya uğraşma ya. yemeye mi geliyos dediğin gibi acıkınca dışardan da söyleriz bişey nolcak sanki. ben de gelirsem yapar bişey getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?