güeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun
güeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun
aynen sultan bende hava güneşli diye parka götürdüm dün kayrada genzi tıkanmış akıntı yok otri bebe ile çekiyorum bişey gelmiyor yada ben beceremedim onu bir türlü nasıl yapıyorsunuz çocuğun genzi tıkalı belli hırıldıyor ama bişey gelmiyor gelen serum fiz. suyu
kıymetını bıl senın yorulmanı ıstemıyorlar bak,üstelık senın hamarat olmaman mümkün değıl elın tatlıdır anteplı değılmıydın şırvan yoksa eşınmıydı,olsun güleryüzün yeter be nıce yemekten tatlıdan gönüllü
süper fiyat bakayım bi ona da. gelmem için de koltuk almam lazım ama nasıl olcak:)karalahana diyince yeşil yapraklı varya ondan zannettim. nasış onu rendeliyo diye..
kırmızı salatalık lahanadan bahsediyosun herhalde..
storks - izofixli - 180 almıştı eşim...
hem gel canlı görürsün. ona göre internetten sipariş verirsin.. :)) nasıll bahane ama..
heee gelmezsen ne olacak biz açmı kalacaz..
yok kız salata bişey yokki zaten.. kek - börek.
maksat karın doysun..
ben öyle hamarat hatun değilim valla..
gelen bana ve oğluma gelsin..
geçmiş olsun canım inşallah böyle kalır evet havalar tam hastalık havası o yüzden aldanıp çıkıyoruz ben de hastayım inşallah geçmez selenegüeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun
size de geçmiş olsun özlemcim kışı geçirmişken ne güzel kötü olmuş ilerlemeden atlatırsınız inşallahgeçmış çoooook arkadaşlar bakamadım,oh be açılmış kk,bız ılk defa sabahladık hep söylüyorum ama yıne sölıım rabbım uykusuz bebeklere ve onların elı öpülesı annelerıne yardım etsın,grıp olduk ılk defa burnumuz hep sulu,çok şükür ateşımız yok,babamızda gıttı,zaten o getırdı bütün kışı atlattık bahara hastalandık,gerçı zamanımı olur dımı,sağlığın zekatı hastalıkmış derler ya yınede kımse hastalanmasın :Saruboceq:
sultan evdede otursa hastalanacağı varsa oluyor ışte,kendını suçlama sakııın,alt komşumuzda sabah zırt pırt banyo yaptırırsan olacağı buydu dıyor,ya sabır 4 günde bır yapıyor ve burda hava harıka üstelık ama oluyor ışte bıze babamızdan geldı sattı gıttı
mınecım sızede geçmışolsun,sağol şırvancım,ınşallah hemnececık ıyıleşır tüm kuzucuklar,kulaklarımızı çınlatırsınız artık ne yapalım
şirvan havuç salatasını yaptım yiyorum güzelmiş valla
salatalara doğradığımız lahana işte onu yap o da güzel
bızımkınde daha bır tane bıle yok bılıyosun,enson bız kaldık galıba dımı,ne varsaağzında ınanın,kabarmışta,yatağının tahtasına kadar kemırıyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?