2009 Nisan Anneleri

güeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun

aynen sultan bende hava güneşli diye parka götürdüm dün kayrada genzi tıkanmış akıntı yok otri bebe ile çekiyorum bişey gelmiyor yada ben beceremedim onu bir türlü nasıl yapıyorsunuz çocuğun genzi tıkalı belli hırıldıyor ama bişey gelmiyor gelen serum fiz. suyu

güeşe kandık çkardık çocuğu hergün olacağ buydu of aman ya inşallah ilerlemez burun akıntısıyla atlatır saol özle sizede çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun.
sabahta baranı hazırlarken bende biraz ateşi var gibi hissettim. ölçtüm. ama bişey çıkmadı . gerçi dereemizde öyle kaliteli bişey değil. bimden almıştık..
donumuza kadar herşeyi bimden alıyoruz nerdeyse..
şimdi annemle konuştuk. baran dğn nasıldı diye soruyor.. ne oldu dedim ateşimi var..
sabah huysuzmuş . sabah bişey yememiş.
şimdi çorba içip yatmış.
biraz ateşi var gibi dedi..

bende çantasına derece ve petitus şurup koymuştum ondan verirsin dedim.
ama vermesekmi acaba sabahta 38 olmazsa vermeyin dediniz...

kıymetını bıl senın yorulmanı ıstemıyorlar bak,üstelık senın hamarat olmaman mümkün değıl elın tatlıdır anteplı değılmıydın şırvan yoksa eşınmıydı,olsun güleryüzün yeter be nıce yemekten tatlıdan gönüllü

canım geçmiş olsun . .
ben hiç kullanmadım onu .. bilemiyorum o yüzden ...

saol canım keşke sende burda olsaydın..

bu arada annem antepli ,, eşim yemekte becerikli...
ben bir fiyasko ...

süper fiyat bakayım bi ona da. gelmem için de koltuk almam lazım ama nasıl olcak:)
gelmezsem senin yaptıklarınla idare edersiniz şekerim ( çok şey yapcam ya ben!)
tabi canım sana geliyoruz zaten maksat muhabbet:)
in şallah gelirim canım

geçmiş olsun canım inşallah böyle kalır evet havalar tam hastalık havası o yüzden aldanıp çıkıyoruz ben de hastayım inşallah geçmez selene
size de geçmiş olsun özlemcim kışı geçirmişken ne güzel kötü olmuş ilerlemeden atlatırsınız inşallah

geçmiş olsun canım..

mınecım sızede geçmışolsun,sağol şırvancım,ınşallah hemnececık ıyıleşır tüm kuzucuklar,kulaklarımızı çınlatırsınız artık ne yapalım

bu arada kızlar şirketten face yasak...
bursalılar resimlere bakamadım yorum yapamadım..
ama eminimki hepiniz süper çıkmışsınızdır..

şirkette nasıl bir program varsa.. buraya yüklediğiniz resimleri bile açmıyr.
sayfasını not alıyorum evden bakıcam diye..
inanın unutuyorum..

bu yüzden hepinizden tek tek özür diliyorum.
bu kızda hiç yorum yapmıyor diyen varsa , sebeb budur

Son düzenleme:
şirvan havuç salatasını yaptım yiyorum güzelmiş valla

salatalara doğradığımız lahana işte onu yap o da güzel

Ay ne çok yazmışınız anca okudum iş arasında, ben şanslıyım eşim bakar baya zaten oğlan zorla baktırıyor durmuyor bende baba baba diye bacaklarına kapanıyor, benim midem hala çoook kötü bizimkide felaket 2 gündür 1,5 saatte bir kalkmaya başladı gündüzde yatmıyo sanırım mevsimsel hepimizinkinin mi dişi çıkıyor aynı anda )

şirvan havuç salatasını yaptım yiyorum güzelmiş valla

salatalara doğradığımız lahana işte onu yap o da güzel

ne çabuk maşallah..

afiyet şeker olsun..

benim favorimdir. kim gelse hemen yaparım hem kolay hem güzel...

kırmızılahanayıda deniyecem .zaten yoğurt yapıyorum birazda ona katarım

benim masa salata bar olur :)))

Son düzenleme:
bızımkınde daha bır tane bıle yok bılıyosun,enson bız kaldık galıba dımı,ne varsaağzında ınanın,kabarmışta,yatağının tahtasına kadar kemırıyorkafamçokkarıştı

bızımkınde daha bır tane bıle yok bılıyosun,enson bız kaldık galıba dımı,ne varsaağzında ınanın,kabarmışta,yatağının tahtasına kadar kemırıyorkafamçokkarıştı

aaa yeter canım çıksın artık kuzumun dişi.. oda rahatlasın..
geç çıkan diş daha sağlıklı olurmuş .. öyle duymuştum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…