2009 Nisan Anneleri

eşim sevmez ama akşam yemiğine karnıyarık yaptım bende patlıcan yemeklerine bayılırım napiyim yaa.yarın anneme gidiyorum pzrt. ne kadar orda kalıcam eşim izmire gidiyo anne babasıyla beraber kardeşi askerde onu görmeye ben biraz sinir oluyorum tabi ama belli etmiyorum napıyım

bayılırım kanıyarık yemegıne off cacıkda olacak süperrr

izmirdemi kaynın askerde nerde

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla

kimseler ugramamışş:):):):

annemle konuştuk msndende kerem hasta deyince babamla gelmişler nasıl mutlu oldum ya
giremedim sonra bidaha
kerem efendi soğuk algınlığı geçiriyomuş
peditus verdi 1 saat kadar önce verdim hertarafa kustu
şurup içemiyo ya hemen kuusyo ne yapçam bilmem

benim içinde yediklerine dikkat ediyomusun dedi
vitaminsizlikten olmuş dedi vitamin verdi

geçmiş olsun
ne güzel yanında olmak istemişler ,
kusuyorsa işin var sultancım ne yese çıkarır artık az ve sık yemek yedir bence ben kayraya öyle yapıyordum yoksa çıkarıyordu
sen otribebe kullanıyordun demi ya ben beceremiyorum galiba serum fiz sıkıyorum burnuna sekiyorum bir şey gelmiyor ama kayra da hırıldı var ve yattığında nefesi tıkanıyor anlamadım bir türlü

saol mine yemekten değil şuruptan kusuyor birde muhallebiden

bugün cvpyazdıım ama görmedin sanırım

çocuğun burnu sümük dolumu ?

kuru tıkanıklık vardır bişey gelmiyorsa

boşuna çekme o zaman canı yanar belki

görmedim canım pardon sümük arada kuru olarak geliyor ama akıntı yok yatınca hırıldıyor ama gelmiyor sadece serum fiz suyu geliyor ama çocuk gece rahatsız oluyor

geçmiş olsun özlemcim.

ya keremin burnu akıyo dün gece de çok tıkandı hiç uyuyamadı hasta ettim çocuğu ya

çok geçmiş olsun canım.

görmedim canım pardon sümük arada kuru olarak geliyor ama akıntı yok yatınca hırıldıyor ama gelmiyor sadece serum fiz suyu geliyor ama çocuk gece rahatsız oluyor
sümükleri kuruysa otri bebeyle çekme cnm o hrıltı tıkanıklıktan ama kuru tkanıklık
ya şöle anlatmam gerekiyo hani çocukların yeşil yeşil sümükleri akarya hatta bazıları yalar heh işte o sümükten değilse çekme boşuna anca burun damlasıyla açman gerekiyo
birde damla olrak ne kullanıyosun
süt içirsen belki hoşuna gider ben yatmadan süt içiriyorum
süt içiriyorum uykuda içiyor
sabah kahvaltı sonra
meyve
sonra öğle yemeği
sonra yoğurt 2 saat sonra muhallebi ve sonra süt

geçmiş olsun özlemcim.

çok geçmiş olsun canım.

saol güler cim

galıba sabıha paktunanın adresı verdı dıye düşündüm ben ama bılmıyorum sultan,pedıtusun tadı ığrenç sultan bızımkıde dün kusuyordu nerdeyse kaç sefer öğürdü ben de vermedım evde ıbuprofen vardı ondan verdım aldı onu,verme muhallebı zaten canları bırşey ıstemıyor,bende meyve püresı nı yedırdım öğleden sonra yoğurt,akşam çorba şımdı yattı kalkıncada süt ama saydıklarımdan herzamankı gıbı yemedı 4 er kaşık felan

selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun
melis naz da hasta (
sümüklerden ne uyku uyuyabiliyo ne yemek yiyiyo yediğinide kusuyo
tonimer aldım şimdi deniz suyu aferin veriyorum bide ıhlamur inşallah iyileşir bebişler

bu arada melis hasta olunca dayanamayıp soluğu istanbulda aldım :)
yoruldum valla 3 haftadır hasta ateşle başladı soğuk algınlığı kuru öksürük derken toplanamadı çocuk bi türlü

tekraradan gecmiş olsun hemenceceik iyleşin ana ogull:):):

eşimde hastası panlıcan yemeklerine sık sık yeriz ama kışın almadık patlıcanı yaz gelsin sezonu açarız
biz yedık vallaaa

gecmiş olsun....

evet ibufen güzel pedıdus tadı igrençç
ibufen ver sultan oda eş deger
aaa mineye ne oldu neden kapsama alanı dışında dio cezamı yedi
aa evet ne oldu sabiha paktunadanmı acabaa

geçmiş olsun sinem hemen iyileşsin yavrularımız..
bu arada aklınızda bulunsun ilaç ismi telfon numarası adres gib şeyler yazmak yasak

sanırım mine ilaç ismi verdiği için ve yazdığı bir mesajını sildiği için ceza aldı

geçmışolsun canım ya,ıyıleşsınler hemen ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…