bayılırım kanıyarık yemegıne off cacıkda olacak süperrr
izmirdemi kaynın askerde nerde
geçmiş olsunannemle konuştuk msndende kerem hasta deyince babamla gelmişler nasıl mutlu oldum ya
giremedim sonra bidaha
kerem efendi soğuk algınlığı geçiriyomuş
peditus verdi 1 saat kadar önce verdim hertarafa kustu
şurup içemiyo ya hemen kuusyo ne yapçam bilmem
benim içinde yediklerine dikkat ediyomusun dedi
vitaminsizlikten olmuş dedi vitamin verdi
geçmiş olsun
ne güzel yanında olmak istemişler ,
kusuyorsa işin var sultancım ne yese çıkarır artık az ve sık yemek yedir bence ben kayraya öyle yapıyordum yoksa çıkarıyordu
sen otribebe kullanıyordun demi ya ben beceremiyorum galiba serum fiz sıkıyorum burnuna sekiyorum bir şey gelmiyor ama kayra da hırıldı var ve yattığında nefesi tıkanıyor anlamadım bir türlü
saol mine yemekten değil şuruptan kusuyor birde muhallebiden
bugün cvpyazdıım ama görmedin sanırım
çocuğun burnu sümük dolumu ?
kuru tıkanıklık vardır bişey gelmiyorsa
boşuna çekme o zaman canı yanar belki
ya ben bu kerem e ne yedircem muhallebi yiyince kusuyo
geçmış çoooook arkadaşlar bakamadım,oh be açılmış kk,bız ılk defa sabahladık hep söylüyorum ama yıne sölıım rabbım uykusuz bebeklere ve onların elı öpülesı annelerıne yardım etsın,grıp olduk ılk defa burnumuz hep sulu,çok şükür ateşımız yok,babamızda gıttı,zaten o getırdı bütün kışı atlattık bahara hastalandık,gerçı zamanımı olur dımı,sağlığın zekatı hastalıkmış derler ya yınede kımse hastalanmasın :Saruboceq:
ya keremin burnu akıyo dün gece de çok tıkandı hiç uyuyamadı hasta ettim çocuğu ya
sümükleri kuruysa otri bebeyle çekme cnm o hrıltı tıkanıklıktan ama kuru tkanıklıkgörmedim canım pardon sümük arada kuru olarak geliyor ama akıntı yok yatınca hırıldıyor ama gelmiyor sadece serum fiz suyu geliyor ama çocuk gece rahatsız oluyor
süt içiriyorum uykuda içiyorsüt içirsen belki hoşuna gider ben yatmadan süt içiriyorum
geçmiş olsun özlemcim.
çok geçmiş olsun canım.
tekraradan gecmiş olsun hemenceceik iyleşin ana ogull:):):annemle konuştuk msndende kerem hasta deyince babamla gelmişler nasıl mutlu oldum ya
giremedim sonra bidaha
kerem efendi soğuk algınlığı geçiriyomuş
peditus verdi 1 saat kadar önce verdim hertarafa kustu
şurup içemiyo ya hemen kuusyo ne yapçam bilmem
benim içinde yediklerine dikkat ediyomusun dedi
vitaminsizlikten olmuş dedi vitamin verdi
biz yedık vallaaaeşimde hastası panlıcan yemeklerine sık sık yeriz ama kışın almadık patlıcanı yaz gelsin sezonu açarız
gecmiş olsun....selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun
melis naz da hasta(
sümüklerden ne uyku uyuyabiliyo ne yemek yiyiyo yediğinide kusuyo
tonimer aldım şimdi deniz suyu aferin veriyorum bide ıhlamur inşallah iyileşir bebişler
evet ibufen güzel pedıdus tadı igrenççgalıba sabıha paktunanın adresı verdı dıye düşündüm ben ama bılmıyorum sultan,pedıtusun tadı ığrenç sultan bızımkıde dün kusuyordu nerdeyse kaç sefer öğürdü ben de vermedım evde ıbuprofen vardı ondan verdım aldı onu,verme muhallebı zaten canları bırşey ıstemıyor,bende meyve püresı nı yedırdım öğleden sonra yoğurt,akşam çorba şımdı yattı kalkıncada süt ama saydıklarımdan herzamankı gıbı yemedı 4 er kaşık felan
aa evet ne oldu sabiha paktunadanmı acabaaaaa mineye ne oldu neden kapsama alanı dışında dio cezamı yedi
selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun
melis naz da hasta(
sümüklerden ne uyku uyuyabiliyo ne yemek yiyiyo yediğinide kusuyo
tonimer aldım şimdi deniz suyu aferin veriyorum bide ıhlamur inşallah iyileşir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?