Selammm,dün kk da problem mi vardı,ben gece eve gelince baktım geçmişe ama birşey yazamadan çıktım.Çok şaşırmıştım ama,kimse yok,bizim Bursalılar da girmemiş diye.
Dün herşey çok güzel geçti,Seher ve Selen gayet misafirperverdi,özellikle Selen,bizimkiler onun salıncağına beşiğine binince o çok mutlu oldu,ve de hiç kıskançlık yapmadı.
Kerem e ve NisanEce ye çok geçmiş olsun.Bu havalar çok tehlikeli,terleyip soğuğa çıkınca şifayı kapıyorlar.Hava bir sıcak bir soğuk..
Bugün ben de Miray a elbise aldım,ave bir geldim ki Ecem in elbisesiyle aynıymış,farketimmm aha ahahaaaa
Altına da çok şık ayakkabı aldım.
Pastamızı da siperiş ettim,20 kişilik,45 TL
)
Birkaç süs aldım,ama çarşamba pazarına da çevirmek istemiyorum evi,keşke daha önceden netten birbiriyle uyumlu set halinde süsler alsaymışım:-((
Bardak tabak almamaya karar verdim,gelecek olanlar büyük insanlar,pek küçük çocuk yok,onlar da porselenden yesinler
)
Ama elbisesi çok güzel yaaa,Tuğba tşk ederim canım.Gerçi ondan başka da elbise yoktu piyasada,ben de gitseydim direkt bunu alırmışım.Aynı elbiseyi İlhan Paşaoğlu var ya,ayakkabıcı,İGS nin yanındaki,orda bir dükkanda 90 küsur dedi.!!!Orda başka bir elbise daha vardı,o da çok güzelmiş.