2009 Nisan Anneleri

Selammm,dün kk da problem mi vardı,ben gece eve gelince baktım geçmişe ama birşey yazamadan çıktım.Çok şaşırmıştım ama,kimse yok,bizim Bursalılar da girmemiş diye.
Dün herşey çok güzel geçti,Seher ve Selen gayet misafirperverdi,özellikle Selen,bizimkiler onun salıncağına beşiğine binince o çok mutlu oldu,ve de hiç kıskançlık yapmadı.

Kerem e ve NisanEce ye çok geçmiş olsun.Bu havalar çok tehlikeli,terleyip soğuğa çıkınca şifayı kapıyorlar.Hava bir sıcak bir soğuk..

Bugün ben de Miray a elbise aldım,ave bir geldim ki Ecem in elbisesiyle aynıymış,farketimmm aha ahahaaaa
Altına da çok şık ayakkabı aldım.
Pastamızı da siperiş ettim,20 kişilik,45 TL)
Birkaç süs aldım,ama çarşamba pazarına da çevirmek istemiyorum evi,keşke daha önceden netten birbiriyle uyumlu set halinde süsler alsaymışım:-((
Bardak tabak almamaya karar verdim,gelecek olanlar büyük insanlar,pek küçük çocuk yok,onlar da porselenden yesinler)
Ama elbisesi çok güzel yaaa,Tuğba tşk ederim canım.Gerçi ondan başka da elbise yoktu piyasada,ben de gitseydim direkt bunu alırmışım.Aynı elbiseyi İlhan Paşaoğlu var ya,ayakkabıcı,İGS nin yanındaki,orda bir dükkanda 90 küsur dedi.!!!Orda başka bir elbise daha vardı,o da çok güzelmiş.

bedenini filan bilirsin .1.5-2 yaş grubundan mümkünse.klasik bi takım istiyorum.içinde yeleği filan olsun.papyon istemiyorum.internetten alışveriş kısmını keşfetemedim.beyaz renk hakim olsun.biraz pahalıdır.ben sana gelince veririm mutlaka.valla güzel bişey olsun işte.zor bişey istiyorum ama halledebilirsen çok sevinirim.benimkinin popo yere yakın biliyosun bacak boyunu uzun tutmasınlar

hoşgeldın mıne tekrr,teşekkür ederım arkdşım hemen ıyıleşsın bebeklergülegüle gıyınsın elbısesını kuzucuk,doğum günlerı yklşıyor

en iyisi gidince arayayım ben seni daha güzel olur şu var bu var derim
bakayım bende elbise arıyorum gerçi bugün cevahirde güzel elbiseler gördüm ama melisle gidicem
ayakkabı falanda alıcam kafama göre alıp değiştirmek istemiyorum

tamam konuşuruz.bugün gene gittim esparka hala spor takımlar geliyor.inat ettim bende.sende güzel bişey bulursun melise inşallah

Zara da ve Zeyland da bolerolar vardı,Zara yı bilmyrm da,Zeyland dakiler 30 TL idi.

inşallah..
yok oraya bırakmam elbise işini baktım güzel bişey bulamadım burada alternatif çok
kimse kalmamış herkes aşkı memnuya gitti neyseki bikaç gün netteyim
eda niyeti bozduk gibi iş çıkarsa gidicez gibi

hayırlısı arkadaşım.umarım bu sefer içine sinen uzun ömürlü bi memleket olur.yurtdışı diyordun.git gez yaşa.başka nerde bulcaksın bu fırsatları.melis için zor olur ama alışır o da.hayırlısı artık

aslında burasıda içime siniyordu ama çok yoğun biliyosun bakalım kısmet tabii
edoşşş sen hiççç gelme bence istanbula :))
bugün cevahire gittim dedimya ne alacağımı şaşırdım sanki kıtlıktan çıkmışım :))

bu gidişle ben açıcam bi bebek mağazası tam olacak.anlatma bana atlar gelirim yarın valla hasana söyle ortak açalım şu mağazayı .oğuzla melisi büyütürüz işimizde rahat olur

kuzuların doğumgünlerine baktımda 7 gün kalmış kıss oğuza bizimkindede 20 yazıyo az kalmış
canımssss bence bi kız doğur :) kız kıyafetleri tokaları şusu busu derken dayanamıyo insan yaa

yarın pasta ve stüdyo işini ayarlamayı planlıyorum.daha kendime kıyafet alıcam.bugün oğuz kabinde cıyaklayınca pek bişi deneyemedim.az kaldı sıkıştım bilmiyorum bakalım.çerçeveleri aldım süper olmuş.sende görünce bayılacaksın

ben egeye özel bişey almıcam.. kot pantolon gömlek giydirecegım

2 yılım var.sonra çin takvimiyle bi kız ayarlaması yapıcam inşallah.işimi garantiye alim diyorum hehe

burada fatihte bi mağaza açılmış sırf doğum günü süsleri üzerine annem bakmış bende yarın çıkabilirsem bakıcam.
boşver sende dert etme kendine olur bi şekilde 2 tane bebeğimizi 1 yaşına getirdik seninkide gelir
sen yalnız çıkma alışverişe çoooookkkk zor oluyo yada en iyisi oğuzu ablana felan bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…