2009 Nisan Anneleri

yok canım şenaycım 29 unda doğru tarıhler,bende şaşırdım öncede baktım sonra 29,dün mıne memlekete gıdıyorum 1 hafta yokum mırayında doğum günü kutlu olsun dığer bebeklerımızınde deyınce karıştı

aaaaa sultan ya lıstede 29 u görünüyor anam bende yanlış anladım o zaman özür dılerım bende kendı kendıme açıklamayazıyorum eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
doğum günün kutluolsun mıraycım sevdıklerınle nıce mutlu yaşlara ınşallahopuyorumnanaktan

teşekkürler cnmmm

günaydın anişkolarrrrrr

hoşgeldin aşkommmmmmmmmmm

ya kızlar ege kahvaltısı güzel yapıyordu ama bende her seferınde güel yıor kahvaltıda diye dıye cocuk gündür tane kaşık yıyor sonra yemıyor
of bundan sonra cocuk hakkında yorum yapmıcam uyumuyor yemıyor v.s-

şırvanın bugün mısafırlerı var keşke gırse hatta camı varsa kızlar geldığınde hepücüğünü görsem canlı canlı olmaazmı,olmaz ama dımı o kalabalıkta bende çok şey ıstedım canım kehkeh

bende dün yazdım karıştırıp verıyorum dıye bugün hıçbışey yemedı bende gıdıp pırınç unu aldım tekrar kesmıştım geçen hafta,özlemış yedı bır tabak ama boş yanı,bende dığerlerıne karıştıracam sabah veremedıklerımı ne yerse artık,onlarda havalardan etkılenıyor bence tabıkı

geçen sene Rafet elromanın konserine gitmiştik orda fotoğrafımızı çekmişler

yeni bir konser olacakmış Bursa da reklam afişlerine bilboardlara o fotoyu koymuşlar ya ben netten gördüm arkdaşım görmüş
bilboardlarda ne işin var dedi bende kocam aşkını ilan etti sanmıştım peheh

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, oslem1907, şen_ay, TugbaEcrin, demirim, huzur84, bursasu+

ege uyudu bende kahvaltı yapayım duş alayım ege uyanmazsa gelırım
onunla hesey zor hele yemek yapmak ölümmm mutfak dolaplarını acmak istıyorr

adresi verde bizde görelim...

ayyy evet melek bende ortalığı aldım elektırıklıyle ece uyanmadan allahtankı sesten etkılenmıyor,şımdı toz faslı heryer toz ama burda muhteşemgüzel bır hava var,dün teyzemız çok üzüldü eceye bugün bısıklet bakmaya gıdecez hedıyeınşallah bulurum

aaa evet 29 uydu hatta bursalılar hep 10 gün arayla doğum yapmış diyorduk 27 -7ecem-17-kerem 27-selen die elif demişti miray ın 29 mart doğruuu

benimkide bas bas ağlıyor bıktım bunun ağlamasından nasıluykusu var çeşit şekillere giriyorum uyutmak için başım ağrıyor ya of bıktım

sultan bazen oluyor öyle sıkma canını ne olur azıcık balkona çıkar uyumuyorsa balkona kapı önüne zaten bayılır sonra,ınatlaşmaya gelmıyor bu cücelerle,cüce dememdekı maksat büyümüşte küçülmüşler manasında ha yanlış anlamayın,öyleler ama herşeyı öğrenmışte gelmışler demı

günaydınnn
şirvan benim bugün gelme şansım vardı ancak sana nasıl ulaşacığımı bulamadım facede yazdım ama cevap vermedin buraya yazdım sen varken ama yine cevap alamadım bendede kimsenin teli yok o yüzden kaldı

canım sana dün özelden mesaj atmıştım adres tarifi için

gitmemiş herhalde. çiçeğede atmıştım ..oda gitmemiş..
tüh aksi ya..
akşamda ben hazırlık yaptığım için giremedim.
gelemezmisin şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…