2009 Nisan Anneleri

himmmmmmmmmmmmmm okudum kimsenin cevap yazmasina gerek kalmadi
KIZ IST LULAR NIYE OLE YAPTINIZ SIRVANA valla bende ist bulun bi ucunda olsam giderdim buyuk konusmayimda
bana gezmek olsun geri durmam anacim

bu gunde ben kendi kenime yazmisim neyse
komik oluyormus heeeeeeeeeeeeeeeeeee

ıyı pazarlar herkese,benım bugün tadım yok valla moral sıfır
gülşen herşey çok güzel görünüyor ellerıne sağlık nıce mutlu yıllara tekrar
müge sıkma canını ınşallah açılır demırcığın burnu
mırayda hemen ıyıleşsın ınşallah
şırvan gez anacım ya evde oturup dınlenmekte ıstersın tabı yoruluyorsun hafta ıçı ama olsun be tadını çıkar
eysancım sanada ıyı pazarlar

merhabalar arkadaşlar.
gülşen herşey çok güzel görünüyo.ellerine sağlık.ben de nasıl heyecanlıyım bi gelse günümüz de rahatlasam artık.
müge demire geçmiş olsun.

bu aradaaaa 2. dişimiz göründü.dün gece çok kötüydi.çok ağladı bebeğim.fitil vermek zorunda kaldım.

gulşencım ellerıne sağlık hersey cok guzel olmus
mırayada gecmış olsun
şirvan haklısın anacım su ıstanbullu hatunlar pek tembel çıktı buluşma kousunda

gözünüz aydınnnn

GÜlşen harıka olmuşşş
balonları bantladınızmı?

biz kahvaltıya gidemedik bizimki kalkmadı götürmedi anca yaptık ege 11de tekrar yattı bende yattım 2de kalktı bulaşıklar makinede yıkanıyo onlar dışarda kapı önünde güneşleniyor bab ogul bene gideyım yanları baktım kacdım byeeeeeeeeee

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, huzur84

tşkler kızlar inş. iyileşir
okyanus suyu kullanıyorum spreyide var
2 gündür kullanıyoruz ama fayda ediyomu bilmiyorum pek öyle görünmüyo

bnmde bugün boğazım ağrımaya başladı ööffff hasta olmak istemiyoruummmm

elif çiçek çekilişi yapmış
sonuçların yarın sabah dedi
bi dahada girmedi

dün pc kapandığı için hepsini ekleyemedim umarım şimdi eklerim:))

doğumgünü kızı.....

pastamız...

gelenlere idilin hediyesi

idile hediyemiz....gözükmeyebilir....anne ve babası olarak tema vakfına idil adına 18 adet meşe fidanı ektirdik.....herşey güzeldi yorucu ama güzel...:))

selam kıslar.
gülşencim herşey çok güzel olmuş.. maşalah ne çok emek vermişsiniz...
hasta bebeklerimize geçmiş olsun.... kocaman öptük Allah a emanet olun...

kolsuz elbise alanlar içine,üstüne bişey giydirmeyi düşünmeyin çok sıcak oluyor ve çok terliyorlar....pasta 25 kişilikti 27 kişiydik ve geriye pasta kaldı yaklaşık 4-5 dilim kadar....ben kağıt tabak,bardak kullandım çok iyi oldu bulaşık açısından...çocuk çok bunalıyor ilgi onun üstünde diye ama idil hiç üzmedi bizi hep güldü sonrada gece uyudu oldukça deliksiz saolsun anneside dinlendi:)) başka sorular olursa cevaplarım....mönüde ıspanaklı,peynirli börek, sodalı poğaça,sosisli zeytinli küçük pizza,sarma,mercimek köftesi,makarna salatası,sütlaç topları,marmelatlı kurabiiye ve pasta vardı....

idile hediyemiz....gözükmeyebilir....anne ve babası olarak tema vakfına idil adına 18 adet meşe fidanı ektirdik.....herşey güzeldi yorucu ama güzel...:))

doğum gününüz kutlu olsun.
fikrinize hayran kaldım.bende aynı şeyi yapsam çok güzel olur.hayrettin dedemizide sevindiririz.
nice yıllara sağlık ve mutluluk dolu

herşey gönlünüze göre olsun ınşallah,hedıyenız çok güzel,ellerıne sağlık annesı,mutluluğunuz hıç bozulmasın

hersey cok guzeel olmus gulşencım ellerıne sağlık aynı elbısey bende beyenmiştim gulşencım ıdılle selen bır ornek olucaktı

gülşencim çok güzel gözüküyo herşey maşallah idile
pastada güzel ama idille pek örtüşmüyo dimi hihihi
idile hayran kaldm çok tatlı olmuş mşallaaahhhhhhh
hediyenizde çok anlamlı...

bu arada ben hasta oldum baya baya kırgınlıkta var üstümde
yarın dr.a gidicm inş. hemen geçer

idil çok şeker çıkmış maşallah ..

allah bahtını açık etsin. hep öyle yüzü gülsün..

balon fikri benimde çok hoşuma gitti.eşime söyledim bantlamı yapıştıralım diye.
oda helyumlu balonlardan alırız havaya bırakırız dedi.. hep gelen çoçuklar içinde eğlenceli olur dedi..
hatta iki tanesine mutlu yıllar yazıp uçlarına bağlarız dedi..

benim hoşuma gitti,, sizede fikir olsun diye yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…