2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar gülşencim herşey harika gözüküyor özellikle hediyenize bayıldım :))

mügecim geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

şirvancım balon fikri güzelmiş

başkaaa hasta olan bebeklerimiz yoktur umuyorum

bende bu hafta çok yoruldum eşimin doğum gününü kutladık arkadaşlarla ecemi fotoğraf çektirdık falan ama çok güzel bir haftasonuydu

gündüz yaptık evde kadınlar matinesi gbiydi:))
dışarısı güzeldi canım ilk önce ama birden rüzgar çıktı içeri girdik.

gunaydın kızlarr
dogum gunlerıne baslamıssınız allah saglık versın kuzularımızzaaa ınsallah arada bakıp cıkıyorum topiğinizeee
şırvancım cmt gunku resımlerı yukleyemedım buaksam yukler yarın gonderırım
kendınıze cici bakın gorusurusss

deniz masallah yaa... daha da zayıflama bence..

boyn kac..
incecik olmuşsun..

Selın gÜnaydın :)))
E_TOPRAK DÜN AKŞAM MESAJ ATMIŞ.. MESAJINI YENı GÖRDÜM DıYE..
GELMEYı ÇOK ıSTERDıM DıYOR.. ÖZLEMıŞ BıZı..

canım benim ..
Ne yaptınız o gün. Bulabildinizmi ev ..
Dur en iyisi arıyım ben seni :)))

günaydın geçmişi okuyordum şimdi gördüm SELıN dediğini
bir daha serapa ve diğerlerine uygun bi zamanda yapalım olmadı onlardan gelsin. ama kesin geleceklerse toplanırız ona göre hıııı

kızlar ben eşimin telefonundan giriyorum Antalyaya geldk cuma akşamı apar topar burda teyzem böbrek nakli olmuştu üniversite hastanesinde. o kötüleşmiş. neyse çekilişi sizlerden biri yapsın lütfen. bu arada şirvan buluşmaya da gelemedim mesajını okudum cevap veremedim telden giirmiştim çünkü yine internete hadi görüşürüz kızlar

1,69 cm canım.
bi 3 kilo daha:)

canım çok iyisin bence...

geçmiş olsun canım.. insallah iyileşir.

kızlar merhaba..
girer girmez çiçeği gördüm çok geçmiş olsun..çekiliş olmamış ona a bakayım demiştim..
ben aydındayım annemde sanırım 1 hafta kalıcam doğum gününü burda yapacaktık zaten..
ela nın ateşi çok şükür geçti..boğazları enfeksiyon kapmış..ama çok huysuz hala birde ilk kez antibiyotiğe başladık ve kızarıklık yaptı vücudun da .dr olabileceğini söylemişti..inşallah doğum gününe kadar geçer..çok zor hasta olduklarında yaa 3 gündür kucağımdan inmiyo bende mahvoldum o da..bu arada..78 cm 12.100 olmuş ama 2 gündür hiç bişii yemiyo..bende bu kadar başka hasta anne ve bebek varsa herkese çok geçmiş olsun..arada girmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…