2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar..
geçmiş olsun müge...
gülşen fotolar harika,elbisesi de çok yakışmış prensese...
kızlar ben bugün egeye yumurtanın beyazını da vermeye başladım.
ama 1 yumurtayı parça parça versem bitiremeyeceği için,1 yumurta ,peynir,salatalık 3 ünü karıştırıp verdim.
1 saat sonra da yemediği diğer kahvaltılıkları bizimle kahvaltı da yedi.

eşim egenin vitaminini almaya gitmişti ama eczacı yanlışlıkla seven seas'ı vermiş.
inceledim ve egenin vitamini dışında balık yağı kullansak mı diye düşündüm.
omga3ün önemi malum..
hafta da 1 kez balık verdiğim için hergün mutlaka 1 ceviz veriyorum ama kararsız kaldım.
bebeğine vitamin dışında balık yağı veren var mı?

eşime spor salonuna gidelim diye baskı yapıp duruyorum.
bugün yürüyüş bandı baktık artık susayım diye:)))
tam alıyoruz dedik ki orda çalışan eşimin arkadaşı indirime giriyor zaman zaman dedi ve bekleme kararı verdi.
e benim kilolarda ertelendi(

canım sorum olucak ama ben cevapı belki göremem cunku yarın yokum :) elki bır daha sorarım hafta içi... akşammı olmuştu dogum gününüz...
ben akşam yapıcam ve sadece pasta,mayalı ppogaca tatlı kurabıye verıcez
bizde 22-25 kişi arası olucaz aile içimi yaptınız biz aile içi olucak hepsi anne baba kardeşler halalar utanırım onlara plastık tabak çatal kullanmaya benı ayıplarlarmı acaba diye düşünürüm
bu arada yarın dogum günün kutlu olsunn... kızınla eşinle nice senelere

cadııııııııııııı idilde harıka olmuş:):)):):)

hersey cok güzel gözüküyorrrrrr

güzel fikirrr
mutlu yıllarrr :)

şirvan uçan balon iyi fikir:))
ucan balon burda cok pahalı merkeze gıtmem lazım gıdemem burda tanesi 7-8 tl....

iz bugun 5 gibi evden cıktık eşimin amcaslarına gıttık onlarda genccccc35 yaş civarı amca deyince yaşlı degıl yani ehehhe
bi cay içtik ordan cıktık özdilege ordan yemek yedik 10da geldik sizlere baktım yatıcammmm
yarında anneme gidecegım salı carsamba persembe maraton var

cuma bile var temızlıkkkkkkkkk

eltım dediki çarsamba günü üstten temızlık yap.... nasıl olsa kırlencekkk cuma dip temel yaparsın dedııı bende dedim cuma egeye baksarsın bende yaparım tmm ddiii

neyse cok uzattımm iyi gecler...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, TugbaEcrin, ssengun+, didem1981

Kızlar merhaba!
Acayip yorgunum,Miray kalabalıkta ağlıyor artık,şimdi baktım da doğru dürüst fotomuz yok,bide kuzenlerime vermiştim çeksinler diye,hiç güzel poz yakayammışlar,Miray ı elbisesini bir daha giydirip çekmem lazım)
15 kişi falandık.3 tane çocuk vardı,onlar bile yetti valla.
Menüde Kıymalı gül böreği,peynirli poğaça,yoğurtlu havuç salatası bir de pasta vardı.Melek senin için diyorum,bunlar bile çok geldi,yenmedi.Çünkü herkes yemeğini yiyip gelmiş.Ama önceden söylense belki yemeden gelseler çok yenebilir de,iyi ki daha fazla şey yapmamışım.Balonları biz de tavana bağladıkTşk ler Gülşencim
Bu arada sizin de hediyeniz çok anlamlı olmuş.
Biz de akşam babasıyla birlikte akşam bir slayt yaptık,ama misafirlere izletemedik,çünkü DVD nin kumandasını bulamadık,ayarını yapamadık:-(((

ben ancak bu saatte girip bakabildim
herşey harika görünüyor gülşencim. ellerine sağlık. nice mutlu yıllar diliyorum ailenize tekrar.
darısı başımıza artık.
elifçim ben de kendim resim çekemeyeceğim için aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum açıkçası

Günaydın deyip kaçayım,
Okula gitmek için fazla erken kalkımışım,acayip uykum var,kızımın d.günüdeyip,izin mi alsaydım ki,hava da o kadar berbat ki burada,yağmurlu,dünden beri yağıyor.
Neyse herkese iyi haftalar!

günaydin herkeseee... çok yorucu bi hafta sonu geçirdim...

irfanın doğum günü kutluolsun....

meriç diş çıkaracak, cumartesi akşamı misafi vardii.. meriç sürekli beni istiyo kucağımda.. misafirler de ilk kez geldiiii.

o gece 4 e kadar uyumadı.. babası sallıyo istemiyo beni istiyoo..
pazar yine sürekkli kucağımda..
çok yoruldum.. 64,5 olmuşum.. 2 günde 500gr..

günaydın kızlar...
iyi haftalar..
çok yorgunum çok...
pazar doğumgünümüz vardı.
güzel geçti kalabalıktı ve yorucuydu.akşamda arkadaşlarla eğlenmeye gittik.saat 3 de uyuduk.şimdi feci yorgunum.
fotolar ablamın makinesinde.mail atacak akşama yarın eklerim.

bide foto istemiştiniz zayıflamışmıyım zayıflammaışmıyım diye.
facede eklemeye çalıştım ama malum bizim şirkette facetam fonksiyon açmıyor.

zayiflamışşın deniz..

gerçi şişman halini görmedik ama..
suan zayifsınn..

zayıfladım ya.58 oldum.
şişman halimden pek foto yok
çünkü çekilmedim.
biraz sonra az önce çekildiğim fotoyu atacağım.

seneye evde yapmayı düşünmüyorum arkadaşlar çok yorucu oldu.
1 gün evi temizle 1 gün hazırlık
kalabalık.
ben annemlerde yaptım aydında annem kaldı evde evi temizletcek.
dün çünkü biz eşimle dışarı çıktık toplamaya yardım edemedik.
güzeldi ama irfan çok eğlendi.
yarın fotoları eklerim.

annemlerin evi müstakil bahçeye hazırladık süsledik çok güzel oldu.
ama birden rüzgar çıktı yağmur başladı eve girdik.

bi fenerli olarak fenerli arkadaşları tebrik ediyorum bu arada:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…