canım sorum olucak ama ben cevapı belki göremem cunku yarın yokum :) elki bır daha sorarım hafta içi... akşammı olmuştu dogum gününüz...kolsuz elbise alanlar içine,üstüne bişey giydirmeyi düşünmeyin çok sıcak oluyor ve çok terliyorlar....pasta 25 kişilikti 27 kişiydik ve geriye pasta kaldı yaklaşık 4-5 dilim kadar....ben kağıt tabak,bardak kullandım çok iyi oldu bulaşık açısından...çocuk çok bunalıyor ilgi onun üstünde diye ama idil hiç üzmedi bizi hep güldü sonrada gece uyudu oldukça deliksiz saolsun anneside dinlendi:)) başka sorular olursa cevaplarım....mönüde ıspanaklı,peynirli börek, sodalı poğaça,sosisli zeytinli küçük pizza,sarma,mercimek köftesi,makarna salatası,sütlaç topları,marmelatlı kurabiiye ve pasta vardı....
güzel fikirrrbalon fikri benimde çok hoşuma gitti.eşime söyledim bantlamı yapıştıralım diye.
oda helyumlu balonlardan alırız havaya bırakırız dedi.. hep gelen çoçuklar içinde eğlenceli olur dedi..
hatta iki tanesine mutlu yıllar yazıp uçlarına bağlarız dedi..
benim hoşuma gitti,, sizede fikir olsun diye yazıyorum..
ucan balon burda cok pahalı merkeze gıtmem lazım gıdemem burda tanesi 7-8 tl....şirvan uçan balon iyi fikir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?