kolsuz elbise alanlar içine,üstüne bişey giydirmeyi düşünmeyin çok sıcak oluyor ve çok terliyorlar....pasta 25 kişilikti 27 kişiydik ve geriye pasta kaldı yaklaşık 4-5 dilim kadar....ben kağıt tabak,bardak kullandım çok iyi oldu bulaşık açısından...çocuk çok bunalıyor ilgi onun üstünde diye ama idil hiç üzmedi bizi hep güldü sonrada gece uyudu oldukça deliksiz saolsun anneside dinlendi:)) başka sorular olursa cevaplarım....mönüde ıspanaklı,peynirli börek, sodalı poğaça,sosisli zeytinli küçük pizza,sarma,mercimek köftesi,makarna salatası,sütlaç topları,marmelatlı kurabiiye ve pasta vardı....
gülşencim herşey mükemmel görünüyo.ellerine sağlık.idile kocaman bi maşallah.
tema vakfı olayınız çok hoşuma gitti.ben de düşüncem ve yaptırcam inşallah.ne kadar hayırlı bi hediye olmuş sizden idile.
Kızlar merhaba!
Acayip yorgunum,Miray kalabalıkta ağlıyor artık,şimdi baktım da doğru dürüst fotomuz yok,bide kuzenlerime vermiştim çeksinler diye,hiç güzel poz yakayammışlar,Miray ı elbisesini bir daha giydirip çekmem lazım)
15 kişi falandık.3 tane çocuk vardı,onlar bile yetti valla.
Menüde Kıymalı gül böreği,peynirli poğaça,yoğurtlu havuç salatası bir de pasta vardı.Melek senin için diyorum,bunlar bile çok geldi,yenmedi.Çünkü herkes yemeğini yiyip gelmiş.Ama önceden söylense belki yemeden gelseler çok yenebilir de,iyi ki daha fazla şey yapmamışım.Balonları biz de tavana bağladıkTşk ler Gülşencim
Bu arada sizin de hediyeniz çok anlamlı olmuş.
Biz de akşam babasıyla birlikte akşam bir slayt yaptık,ama misafirlere izletemedik,çünkü DVD nin kumandasını bulamadık,ayarını yapamadık:-(((
doğum gününüz yeniden kutlu olsun.foto bekliyoruz.fikir olsun bize de .
günaydın kızlar...
iyi haftalar..
çok yorgunum çok...
pazar doğumgünümüz vardı.
güzel geçti kalabalıktı ve yorucuydu.akşamda arkadaşlarla eğlenmeye gittik.saat 3 de uyuduk.şimdi feci yorgunum.
fotolar ablamın makinesinde.mail atacak akşama yarın eklerim.
doğum gününüz kutlu olsun.
deniz ne kadar zayıflamışsın.çok hoş görünüyorsun.seni görünce rejim yapma isteğiyle doldum birden.
kızlar ben eşimin telefonundan giriyorum Antalyaya geldk cuma akşamı apar topar burda teyzem böbrek nakli olmuştu üniversite hastanesinde. o kötüleşmiş. neyse çekilişi sizlerden biri yapsın lütfen. bu arada şirvan buluşmaya da gelemedim mesajını okudum cevap veremedim telden giirmiştim çünkü yine internete hadi görüşürüz kızlar
çok geçmiş olsun çiçekcim.
kızlar merhaba..
girer girmez çiçeği gördüm çok geçmiş olsun..çekiliş olmamış ona a bakayım demiştim..
ben aydındayım annemde sanırım 1 hafta kalıcam doğum gününü burda yapacaktık zaten..
ela nın ateşi çok şükür geçti..boğazları enfeksiyon kapmış..ama çok huysuz hala birde ilk kez antibiyotiğe başladık ve kızarıklık yaptı vücudun da .dr olabileceğini söylemişti..inşallah doğum gününe kadar geçer..çok zor hasta olduklarında yaa 3 gündür kucağımdan inmiyo bende mahvoldum o da..bu arada..78 cm 12.100 olmuş ama 2 gündür hiç bişii yemiyo..bende bu kadar başka hasta anne ve bebek varsa herkese çok geçmiş olsun..arada girmeye çalışırım
geçmiş olsun canım.boyuna posuna maşallah elanın.canım antibiyotiğe devam ediyo musunuz.