2009 Nisan Anneleri

dün pc kapandığı için hepsini ekleyemedim umarım şimdi eklerim:))

doğumgünü kızı.....

pastamız...

gelenlere idilin hediyesi

idile hediyemiz....gözükmeyebilir....anne ve babası olarak tema vakfına idil adına 18 adet meşe fidanı ektirdik.....herşey güzeldi yorucu ama güzel...:))

gülşencim herşey mükemmel görünüyo.ellerine sağlık.idile kocaman bi maşallah.
tema vakfı olayınız çok hoşuma gitti.ben de düşüncem ve yaptırcam inşallah.ne kadar hayırlı bi hediye olmuş sizden idile.

doğum gününüz yeniden kutlu olsun.foto bekliyoruz.fikir olsun bize de .

bide foto istemiştiniz zayıflamışmıyım zayıflammaışmıyım diye.
facede eklemeye çalıştım ama malum bizim şirkette facetam fonksiyon açmıyor.

doğum gününüz kutlu olsun.
deniz ne kadar zayıflamışsın.çok hoş görünüyorsun.seni görünce rejim yapma isteğiyle doldum birden.

çok geçmiş olsun çiçekcim.

geçmiş olsun canım.boyuna posuna maşallah elanın.canım antibiyotiğe devam ediyo musunuz.

ben kabul ederim cnm hiç farketmez hem işime gelir girmişken öğrenmiş olurum sık giremicem çünkü ama kabul edilecek mi şimdide onu öğrenmem lazım :)

çekilişin üzerinden yarım saat geçtiği için itiraz süresi bitmiştir.... :))))))))
:)))))))))))))))
benim için fark yapmaz şekerim..
çiçeğe kızmıştım ama ... can cana hediye almak güzel olmuş..
ama malesef c.tesi gününü bekyecek. artık o günde gönderirim.
pazartesi ellerinde olur...

görüntü var ses yok
yaSelin, sindoma54, gulfemim, Esennn, huzur84, poseidon80, tugbiş123, namem, sev_rey

benim ekranda açıktı ama ismin yok..

kızlar ben kızımın doğum günü elbisesini koymuştum ama dün bi elbise gördüm o da hoşuma gitti ve aldım.onu da koysam bi yorum alsam olabilir mi acaba?

şirvan senden dönüşte international schoolun ordan geçtik sana da çok yakın. sen de gel tenise beraber oynarız :)

hayırlı günler herkeslere.......irfanın ve mirayın doğumgünleri tekrar kutlu olsun...iyiki doğmuşlar iyiki bizim olmuşlar....

kızlar ben kızımın doğum günü elbisesini koymuştum ama dün bi elbise gördüm o da hoşuma gitti ve aldım.onu da koysam bi yorum alsam olabilir mi acaba?

ne şanslı gülfem. bizim de haftasonu olacak ama daha kıyafetimiz bile hazır değil. birini bize yolla bari

gulfem çok sanslı maşallah ıkı elbıse bız ıdılle pişti olucaktık az kaldı bende o elbıseyı beyenmıstı
çekılış olmus hayırlı olsun

bence doğum günüğ başında birini giydir ortasında değiştir diğerini giydir. bizim bursada akrabalar kınalarda falan öle yaparlar. bi düğünde 3 kıyafet değiştiren olur. özellikle görümceler falan öyle yaparlar.

bende aynısı söyliyecektim . Sen önce davrandın..

Sizin akrabalarda amma süslüymüş...

Bizim bursalı süslü bir arkadaşımız da varrrr
adı sultan ..

şirvan senden dönüşte international schoolun ordan geçtik sana da çok yakın. Sen de gel tenise beraber oynarız :)

çok yakın biliyorum .
Ama ben hiç bir şey bilmiyorum ki ....

Siz hafta sonlarımı oynuyordunuz..

Tenis oynamak için mini eteğimde yok.. Firikik verim..

Saati ne kadar.. Raket almam gerekiyor..
Gerçi evde bir tane eşimin üni . Kalma var ama işe yararmı bilmiyorum..

ne şanslı gülfem. bizim de haftasonu olacak ama daha kıyafetimiz bile hazır değil. birini bize yolla bari

yollarım tabiki canımcım ne demek.

gulfem çok sanslı maşallah ıkı elbıse bız ıdılle pişti olucaktık az kaldı bende o elbıseyı beyenmıstı
çekılış olmus hayırlı olsun

aa iyi fikir valla.

ben bunu daha çok beğendim gülercim bununla başla arada da üsü kirlendi de ötekini giydir süslü olsunnnnnn

bence bu son aldığın elbise gülercim ben bebeklere beyaz ve içinde beyaz olan kıyafetleri yakıştırdığım için bu derim....evet gçömenler öyledir kendimden biliyorum görümcemin kınasında 3 kıyafet değiştirdim..kendi kına gecemizde 7 makbuldur ama ben 2 adet giymiştim.arnavut değiliz ama göçmeniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…