canımm çok geçmiş olsun size. sen hiç telefon açmaz mısın??kızlar merhaba..
girer girmez çiçeği gördüm çok geçmiş olsun..çekiliş olmamış ona a bakayım demiştim..
ben aydındayım annemde sanırım 1 hafta kalıcam doğum gününü burda yapacaktık zaten..
ela nın ateşi çok şükür geçti..boğazları enfeksiyon kapmış..ama çok huysuz hala birde ilk kez antibiyotiğe başladık ve kızarıklık yaptı vücudun da .dr olabileceğini söylemişti..inşallah doğum gününe kadar geçer..çok zor hasta olduklarında yaa 3 gündür kucağımdan inmiyo bende mahvoldum o da..bu arada..78 cm 12.100 olmuş ama 2 gündür hiç bişii yemiyo..bende bu kadar başka hasta anne ve bebek varsa herkese çok geçmiş olsun..arada girmeye çalışırım
kızlar merhaba..
girer girmez çiçeği gördüm çok geçmiş olsun..çekiliş olmamış ona a bakayım demiştim..
ben aydındayım annemde sanırım 1 hafta kalıcam doğum gününü burda yapacaktık zaten..
ela nın ateşi çok şükür geçti..boğazları enfeksiyon kapmış..ama çok huysuz hala birde ilk kez antibiyotiğe başladık ve kızarıklık yaptı vücudun da .dr olabileceğini söylemişti..inşallah doğum gününe kadar geçer..çok zor hasta olduklarında yaa 3 gündür kucağımdan inmiyo bende mahvoldum o da..bu arada..78 cm 12.100 olmuş ama 2 gündür hiç bişii yemiyo..bende bu kadar başka hasta anne ve bebek varsa herkese çok geçmiş olsun..arada girmeye çalışırım
hiç kilon kalmamış denizcim, tuğbacım eşinin doğumgünü kutlu olsun
canım ben bir daha burda buluşma organizasyonu yapmama kararı aldım..günaydın geçmişi okuyordum şimdi gördüm selin dediğini
bir daha serapa ve diğerlerine uygun bi zamanda yapalım olmadı onlardan gelsin. Ama kesin geleceklerse toplanırız ona göre hıııı
öncelikle geçmiş. Olsun.. Allah şifa versin..kızlar ben eşimin telefonundan giriyorum antalyaya geldk cuma akşamı apar topar burda teyzem böbrek nakli olmuştu üniversite hastanesinde. O kötüleşmiş. Neyse çekilişi sizlerden biri yapsın lütfen. Bu arada şirvan buluşmaya da gelemedim mesajını okudum cevap veremedim telden giirmiştim çünkü yine internete hadi görüşürüz kızlar
canım geçmiş olsun.. .kızlar merhaba..
Girer girmez çiçeği gördüm çok geçmiş olsun..çekiliş olmamış ona a bakayım demiştim..
Ben aydındayım annemde sanırım 1 hafta kalıcam doğum gününü burda yapacaktık zaten..
Ela nın ateşi çok şükür geçti..boğazları enfeksiyon kapmış..ama çok huysuz hala birde ilk kez antibiyotiğe başladık ve kızarıklık yaptı vücudun da .dr olabileceğini söylemişti..inşallah doğum gününe kadar geçer..çok zor hasta olduklarında yaa 3 gündür kucağımdan inmiyo bende mahvoldum o da..bu arada..78 cm 12.100 olmuş ama 2 gündür hiç bişii yemiyo..bende bu kadar başka hasta anne ve bebek varsa herkese çok geçmiş olsun..arada girmeye çalışırım
çok saolun kızlar fatoşcum ne zaman aradın hiç cevapsız no görmedim ben ama şimdi son anda bi tel geldi o sen miydin?
Sanırım müge ve miray hastaymış geçmiş olsun
idilin fotolarına baktım hızlıca herşey harika..maşallah..balon fikride süpermiş..başka hımm deniz ideal kilona gelmişsin cnm azmin zaferi bravo :))
bizi merak eden herkese çok teşekkürler
mirayın kini kulamıştım ama irfanında pazarmış ..irfanın doğum günü kutlu olsun unuttuğum doğum günleri varsa herkesinkini kutluyorum hepinizi öpüyorum..bu arada geçenlerde isilik için ne yapayım diye sormuştum sanırım onlar isilik değilmiş yarın bi de cildiyeye gitcez..allah beterinden korusun diyorum başkad bişii demiyoru bu arada ateş düşsün diye soymaktan üşütmüş bi de ishal oldu
doğum gününüz kutlu olsunÇok duygulandım Gülşencim sağol.
Ben görene kadar almışsın zaten,ben hiç kendim almaım,ama hastanede hemşire bile 2-3 denemede alabilmişti.İnşallah uzun sürmez hemen geçer,kötü birşeyi yoktur Elacığımın.Rüyamda da seni görmüştüm Deniz,Ela yı da gördüm ama onu nasıl gördüğümü hatırlamıyorumSen çok zayıftın,diyorum ne rejimi ))
Kızlar d.günü kutlamalarınız için teşekkür ediyorum ama 29 Mart Pzt günü d.günümüz.Kutlamayı yarın yapacağız.Gülşen yoğun olurum giremem diye önceden kutlamış sağolsun.Yine de çok tşk ediyorum,Pazartesi bir daha kutlayıverirsiniz)))Aha Aha ahaaaaaa
geçmiş olsunkızlar merhaba..
Selİn o gÜn yasemİn tavaletİ nasldı. Kabak yedİya..
Baran Çok yemedİĞİ halde...
Çıvık yapmıŞtı. Aklıma yasemİn geldİ hemen . .)))
doğum gününüz kutlu olsun
geçmiş olsun
canım bizimki hep cıvık çok farkettirmedi. Sen barana hep yedir o zaman zaten zor yapıyordu hatırladığım kadarıyla.
ben çekiliş yaptım kabul ederseniz
cicekcicek-> aliye
ceyo16->denizela
demirim->gülşenumut
denizela->demirim
aliye83->tuğba
navris->çiçek
yaselin->elif
dozkan->selin
tuğba->şirvan
gülşenumut->dozkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?