burdayım gülfeme çorba yaptım da onu yedirmeye çalıcam.
yok kız kargoya falan baktığım yok.
seliiiiiiiiiiiiiiin ne dersin.gönderim miiiiii:))
canım bizim hiç bi konuda standartımız yok malesef.mesela dün kahvaltı yaptı bu saatlerde çorba içti.ama bugün sabah beri bi kere emdi onunla duruyo.şimdi çorba denicem inşallah yer.ben sabiha paktunayı takip ediyorum netten.0-3 yaş dönemi çocuk nasıl isterse öyle davranın diyo.ben de zorlamıyorum.ne zaman ne kadar yemek isterse o kadar veriyorum.
aaa öyle söylemekle olmaz.. göndermesi gerek tabiii.. teyzesi değilmi..
seline ne soruyosun.. ne demesini bekiyorsun.. herkes ben mi anacım açıksözlü..
laf ağızdan bir kere çıkar.. dedin bir kere..
yasemincikte doğum gününde birkaç tane elbise giyecek ne güzel..
merhabalar sabahtan carsı pazar ısını hallettım merk etme guler selende aynı canım gunduz en fazla 2 saat uyur sonra gece kusu maşallah
bizimkininde anneye bağlı dönemi geldi sanırım. off çok zor oluyor işe gitmek12-15 aydaki denilen anneye bağlanma,bizde de var,özellikle de yabancıların yanında.Cumartesi eşimin arkadaşları geldiğinde Miray kafasını yanağıma bir dayadı,öyle kaldık 10 15 dk)
ay canım çok yakışmış maşallah
canım gerek yok. aşk olsun ben şaka yapmıştım zaten. düşünmen yeteralıntı yaptım cvp yazarken sayfam kapandı.
selin canım sorma dün şirvan beni yerden yere vurdu.artık bi elbise almazsam çok ayıp olacak.
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.
kızlar bebeği saat başı uyanan günde 9 saatlik uykuyla gezen annesini 3 -4 saat uyutan bi benim bebem mi var
kızlar ecem sanıyorum nezle oluyor eşim grip 2 gundur sürekli maskeyle dolaştı ama yinede geçti sanıyorum off ya burnu hırıl hırırl umuyorum bişeycik olmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?