2009 Nisan Anneleri

demekki acımıyo canım yoktur inşallah bişey
günaydın güler.
gülşen burda bi mağazada gördüm ama aynısı değil 90-110 arasıydı fiyatlar.bi de cevahirde görmüştüm o da aynısıydı fiyat. o yüzden annem dikicekti.ama dikemedi işte bi türlü. ben de hiçbi yere çıkamıyorum ev yüzünden. resim çektiremedim. takvim yaptıramadım. elbise bakamıyorum

dün toplantıya falan girdim hiç fırsatım olmadı bakmaya şimdi ancak gördüm. ne kadar çok bahsi geçti. şans işte bende eve giderekn üsküdardan bolera falan bakayım dedim. dükkanda senin son aldığın kırmızılı siyahlı şapkalı olan elbiseyi gördüm. sen yollayacaksın ya ondan almadım
gülfemcim güle güle giysin inş.
bizim krem rangi şile bezindne bi elbisemiz vardı onu giydiricem zor sığdı yasemin içine şimdi de giymezse bi daha giyemicek. üzerine de bolera aldım. inş. terlemez bolera biraz kalın. artık kombiyi yakmam. :)

günaydın...........

bakayım ddim neler yapıyorsunuz
kerem ve eceme gcmış olsun umarım hemencik iyleşirlerrr

ben camı kapı balerinlik yapmaya başladım ege uyanmak üzere bende bahceme bakayım byeeee

alıntı yaptım cvp yazarken sayfam kapandı.
selin canım sorma dün şirvan beni yerden yere vurdu.artık bi elbise almazsam çok ayıp olacak.
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.

kızlar bebeği saat başı uyanan günde 9 saatlik uykuyla gezen annesini 3 -4 saat uyutan bi benim bebem mi var

melek kolay gelsin..
egeyi uyuttum ve sauna belti taktım göbeğime.
sözde çok iddealılar bakalım işe yarıcak mı...
bu arada sultan göbişlerimiz aynı seninle.tuğbanın fotoğrafında baktım.

bizde varız demiyim güler zaten biliyorsundur....idil bu sabah 4.30 da uyudu...ve dünkü gündüz uykusu yalnızca 1.15 dakika var yani var....(

işiniz zor.
ege de gece uyanıyor ama hemen uyuyor yine.
gündüzde 2-3 saat uykusu oluyor..
allah yardımcınız olsun...
ama bizimde bitmek bilmeyen iştahsızlığımız var...

merhabalar sabahtan carsı pazar ısını hallettım merk etme guler selende aynı canım gunduz en fazla 2 saat uyur sonra gece kusu maşallah

12-15 aydaki denilen anneye bağlanma,bizde de var,özellikle de yabancıların yanında.Cumartesi eşimin arkadaşları geldiğinde Miray kafasını yanağıma bir dayadı,öyle kaldık 10 15 dk)
bizimkininde anneye bağlı dönemi geldi sanırım. off çok zor oluyor işe gitmek

ay canım çok yakışmış maşallah
canım gerek yok. aşk olsun ben şaka yapmıştım zaten. düşünmen yeter

benim kız da saat 3 ten sonra devamlı uyanmaya başladı bu aralar hep meme de durmak istiyor. sanırım beni çok özlüyor.

gülşah bu arada fotolar için sağol
diğer çektiklerini de yollayabilirsen sevinirim özelden mail adresimi yazabilirim.

günaydınnnn
hava süpeerrr
sabah kahv. yaptktan sonra yürüyüşe çıktık kocişle
oğluşla süperdi demir çok mutluydu hep çığlıklar attı
salıncağınıda kurduk
kesinlikle tavsiye ediyorum demir çookk eğlendi
sabahın köründe çığlıklar attııı

şimdide uyuyo kuzucuğğuummmm

kızlar ecem sanıyorum nezle oluyor eşim grip 2 gundur sürekli maskeyle dolaştı ama yinede geçti sanıyorum off ya burnu hırıl hırırl umuyorum bişeycik olmaz(

aaaa demirinde hırıl hırıl ötüyo
akıyomu cnm burnu bizimkii tıkalı
dr.a tlf ettim mevsim dönüşlerinde olur dedi
okyanus suyu verdi bide sprey
ben hergün çekiyorum ama bişy gelmiyo
çocuğun burnundan resmen horlar gibi ses çıkıyo
ateşi öksürüğü yoksa korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…