gülercim açıyorum kk yı okucam yazıcam diye ama pc başında duramıyorum pek ecrin hep yürüme çabasında çok da düşüyor hep peşindeyim.hazırlıklar var 2 kocaman bavul 2 el çantası yaptım hala götüreceklerimi sığdıramadımtuğba da uğramıyo artık buraya.naptı ki kıbrıs işlerini acaba
12-15 aydaki denilen anneye bağlanma,bizde de var,özellikle de yabancıların yanında.Cumartesi eşimin arkadaşları geldiğinde Miray kafasını yanağıma bir dayadı,öyle kaldık 10 15 dk)
oyyy yazık kıyamammmüge bugün bende egeye bağırdım kuzum ağladı emziğini aldı ağzına sustu..
dayanamıyorum ki artık....
ama sonrasında çok pişman oluyorum onu mutlu etmek için oynuyorum şaklabanlık yapıyorum ona.
tşk ederm cnmm çok mutlu oluyrm kocişim yanımda oluncaaöyle valla allah sabır versın gercektende annelik çok sabır istiyor ama bazen sabır tahammulu kalmıyor insanın
mügecim gözün aydın cnm kocişine kavuşuyomussun :)
o daha büyük bebeler için cnmbu arada aysun hani dedim ya sabah beri gülfem bişey yemedi ama şimdi 1 kepçe çorbayı yedi şükür.zorlasaydım eminim şimdi de yemeyecekti.sabırlı olmak lazım
bir de arkadaşlar ben de bi ara gülfeme çok bağırıyordum ama bıraktım.çünkü gerçekten çok zarar görüyolar.sabiha paktunayı netten takip ettiğim kadarıyla bebeğe yapılan bu tür yanlış bi hareketi unutturabilmek için 1 ay boyunca o davranışı yapmamamız gerekiyomuş.
seninde göz aydın o zmnbenimkide dönüyor bugün antalyadan..
bugün kavuşma günü hehalde:)
dişleri yüzünden cnmvalla açık butun gun ama ne mumkun yazmak selen çok huysuz bugun baktım ıkıncı dıste ucunu göstermıs acaba ondan mı bu kadar ya sureklı kucakta mız mız yada durmadan dolanıyo
heres kocasına kavusuyo bu gun desenıze
bişy yapmadam valla hala emiyomüge emzik işini naptın bıraktımı demir bırakmadysa bişey söleyim emzigin uçunu kes ben zeynepte yptım işe yaradı emzigi emiyo ama bi tuhaflık oldugunu hissediyo geri bırakıyo elinde tuttuyo fakat emmiyo zor oluyo ama sabır işi
ay ben kaçtım kocam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?