2009 Nisan Anneleri

Deniz bir ara girdiğinde özelden adres telefon ve Ela nın bedeniin yazar mısın canım,d.gününe yetişemeyecek sanırım:-(( Zaten siz de evinizde olmayacaksınız herhalde d.gününden önce??

kızlar ben artık ancak bu saatte selen uyuduktan sonra bi bakabiliyorum.
pamuk prenses miray harika olmuş elbisesine bayıldım. hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum prensesime
şirvanda kuzular girmiş meşhur top havuzuna. selen hayatta durmazdı onun içinde.
bizde işler devam bugün kalebodur oldu yarın parke olucak.doğumgününe yetişecek mi bakalım
iyi geceler herkese ve bol uykular kuzucuklara

ayyy bana iştahsızlık demeyin bu konu derin yaramdır (
elif laranjit olmuş bir haftadır hiç ama hiç birşey yemiyor (((

geçmiş olsun..

masallah annelere de bebişlerine de
masallah çok güzel olmuşş

ooo.. hazırlıklar tamam..
gez bakalım masallah ya... hiç evde durduğun yok melek...:)

Geçmişe baktım, şu emzik olayını bende bir deneyeyim ama daha sonra dişler geliyor ısırıyor sürekli onu rahatlıyor kuzum,
Şirvan sen baya zayıflamışsın işe başlamak yaramış bebişler şahane aslında artık çocuk diyebiliriz dimi
Elifcim miray şahane olmuş zaten çok güzel birde güzel annesi kızını çok güzel giydirmiş....

kızlar ecem sanıyorum nezle oluyor eşim grip 2 gundur sürekli maskeyle dolaştı ama yinede geçti sanıyorum off ya burnu hırıl hırırl umuyorum bişeycik olmaz(

günaydın kızlar

ee mirayın elbisesi kimin zevki o elbise için 3 saat gezdim :))
NERDEN ALDINIZ ÇOK BEGENDİMM ELBİSEYİİ..
kızlar ecem sanıyorum nezle oluyor eşim grip 2 gundur sürekli maskeyle dolaştı ama yinede geçti sanıyorum off ya burnu hırıl hırırl umuyorum bişeycik olmaz(
geçmiş olsun..
günaydıııııııın kerem de ara ara öksürüyor ya

geçmiş olsun..

meriçin de sol gözünün arka tarafına doğru beyazında kanamış gibi yarın doktora götürcez umarım önemli bişi yoktur

günaydın kızlar
tuğbacım gerçekten güzel beğenmişsin ayaklarına sağlık.
markalı bişeymi istanbulda bulabilirmiyim acaba

bu arada geçmiş olsun eceme. ben de hesteydım 1haftadır. selen de hapşırdı burnu aktı ama bişey olmadı çok şükür. inşallah ecem de atlatır
nolmuş acaba meriçin gözüne geçmiş olsun canım. okadar çok yaralıyolar ki kendilerini

maşallah gül yüzlü güzel miray tekrar iyiki doğdun güzelim.....hasta olan bebişlere geçmişler olsun...kerem ve ecemde hasta olmadan atlatırlar kırıklıklarını doğum günlerinde çok keyifli olsunlar inşallah...idilde gece sapıttı saat 3 te kayınvalide kalktıda devrettim biraz ama o hala cindi....1-2 saat sonra arıcam kaçta uyudu çok merak ediyorum:))

aliye istanbulda heryerde bulursun aynılarından....osmanbeyde görmüştüm hemen hemen her bebek mağazasında var...

bilmiyoum ki.. çarptımı.. gözünü ovmuyor ellemiyor..
rahatsız etmiyor sanırım.. çarptımı ama morluk yok bilmiyorum..
umarım önemli bişi yoktur...
sağol aliyecim.

yerim ben o cadı idili.selen de dün gece 2 de uyudu. eve gelirken uyudu. yatağına yatırdım biraz sonra uyandı. dolandı 2 ye kadar sonra sızdı Allah tan ben 3 te uyur diye bekliyodum erken geldi 2.
ya annem selene elbise dikçekti ama hala dikemedi. hep bişey oluyo seleni bırakıyorum
dikemezse tuğba isterim senden bi elbise gönderirsin bana:) burda elbise kalmadı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…