kızlar ben artık ancak bu saatte selen uyuduktan sonra bi bakabiliyorum.
pamuk prenses miray harika olmuş elbisesine bayıldım. hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum prensesime
şirvanda kuzular girmiş meşhur top havuzuna. selen hayatta durmazdı onun içinde.
bizde işler devam bugün kalebodur oldu yarın parke olucak.doğumgününe yetişecek mi bakalım
iyi geceler herkese ve bol uykular kuzucuklara
geçmiş olsun..
masallah annelere de bebişlerine de
masallah çok güzel olmuşş
ooo.. hazırlıklar tamam..
gez bakalım masallah ya... hiç evde durduğun yok melek...:)
Geçmişe baktım, şu emzik olayını bende bir deneyeyim ama daha sonra dişler geliyor ısırıyor sürekli onu rahatlıyor kuzum,
Şirvan sen baya zayıflamışsın işe başlamak yaramış bebişler şahane aslında artık çocuk diyebiliriz dimi
Elifcim miray şahane olmuş zaten çok güzel birde güzel annesi kızını çok güzel giydirmiş....
mirayın elbisesini çok begendim... yaa..
maşallah gül yüzlü güzel miray tekrar iyiki doğdun güzelim.....hasta olan bebişlere geçmişler olsun...kerem ve ecemde hasta olmadan atlatırlar kırıklıklarını doğum günlerinde çok keyifli olsunlar inşallah...idilde gece sapıttı saat 3 te kayınvalide kalktıda devrettim biraz ama o hala cindi....1-2 saat sonra arıcam kaçta uyudu çok merak ediyorum:))
bizimkininde anneye bağlı dönemi geldi sanırım. off çok zor oluyor işe gitmek
ay canım çok yakışmış maşallah
canım gerek yok. aşk olsun ben şaka yapmıştım zaten. düşünmen yeter
benim kız da saat 3 ten sonra devamlı uyanmaya başladı bu aralar hep meme de durmak istiyor. sanırım beni çok özlüyor.
slm kızlar saolun mügecım yok cnm otri bebeyle sprey sıktım şu an ii maşallah
hasta bebişlere geçmiş olsun
aysun bence o kadar moral bozacak kadar degıl bence gobegın
ayy başka unuttum ...
bende bugun yıne sacımı boyattım 2.kat atıldı sımdı tam bakır oldu ben cok begendım bakalım sız begenıcekmısınz faceye resım koydum
ama bu göbek hiç olmasa daha iyiolur dimiyerimsenibenslm kızlar saolun mügecım yok cnm otri bebeyle sprey sıktım şu an ii maşallah
hasta bebişlere geçmiş olsun
aysun bence o kadar moral bozacak kadar degıl bence gobegın
ayy başka unuttum ...
bende bugun yıne sacımı boyattım 2.kat atıldı sımdı tam bakır oldu ben cok begendım bakalım sız begenıcekmısınz faceye resım koydum
nasılsınız kızlar rehaya maşaallah ne kadar tatlı olmuşşş
bizde evdeyiz elifle hasta hiçbirşey yemiyor emiyor emiyorrr
aysun biz bu bebişleri napçaz ege=elif
elif iki aydır aynı kiloda tam toparladı yine hastalandı aldığını verdi(((
allahım şu bebelerin iştahı açılsınnnn
yerim sei maşallahh sanaaaa
merhabalar
rehaya maşallah
.
sagolun teyzelerinasılsınız kızlar rehaya maşaallah ne kadar tatlı olmuşşş
allah canini almasinb REHA REHAbetülcüm kayra çok tatlı maşallah yaaa
DIKKATIMI CEKTIDE PAMUK DIYEN COK NEDENKI ACABA BU ARADA TESEKKURLER TEYZESIÇok teşekkür ediyorum arkadaşlar,öpüyoruz kızımla!
Oyyy,pamuk bu ya,maşallah!
valla soleyim ben rehayi zor tutum ki reha cok sakkin bi bebek bu sefer istersen yaninda birisinide gotur canimmaşallaha miraya deıyelim darısı başımıza aşı için 7 niandada bizim aşımız var ....
öncedn bilmıyordu atıldıktan sonra aglıor tutabılıyordum cırpınırken
tamam şimdide ilmıyor igneyi ama nasıl zap edıcem bakalımmm o aglar ben aglarım...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?