2009 Nisan Anneleri

herkes nerde yaaaa
ala alaaa sözleşipte buluştunuzmu
karma buluşmamı yaptın naaaptınızzz

geçmiş olsun..

masallah annelere de bebişlerine de

masallah çok güzel olmuşş

ooo.. hazırlıklar tamam..
gez bakalım masallah ya... hiç evde durduğun yok melek...:)

mirayın elbisesini çok begendim... yaa..

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,öpüyoruz kızımla!

saskin oglum benimmmmm

Oyyy,pamuk bu ya,maşallah!

Tuğbacım ben çok beğendim,çok hoş olmuşsun,yakışmış bu renk.Ben seninle yüzyüze görüşmeden önce faceden resimlere baktığımda ne yalan söyleyeyim,28-29 yaşlarında falan sanmıştım,sarı saç daha yaşlı gösteriyor.Tabi gördüğüm zaman o düşüncem kalmamıştı da

Bugün 1 yaş kontrolümüz vardı,2 aşı olduk,KKK ve pnömokok.
Boy kilomuz da iyi maşallah!
Miray ın kulaklarını deldirdik,çok ağladı ama yaaa:-((Aslında hemşirenin kucağına gittiği anda ağladı,canı yandığından değil ,aşırı derecede yabanılama başladı Miray da,dr.un yanında da muayene ederken falan da ağladı,aşıda da.Normalde aşı olurken hiç ağlamazdı,vurulduktan sonra belki biraz.

15. ayda bir sonraki kontrol,su çiçeği aşısı var.
Herşey verebilirsiniz dedi,ama ilk sefer verdiğinizde bir deneyin alerji yapacak mı falan diyededi.Tuzlu verebilrisiniz artık deyince en çok annem sevindi,o bana hep söyleniyordu tuzsuz veriyorum diye)

maşallaha miraya deıyelim darısı başımıza aşı için 7 niandada bizim aşımız var ....
öncedn bilmıyordu atıldıktan sonra aglıor tutabılıyordum cırpınırken
tamam şimdide ilmıyor igneyi ama nasıl zap edıcem bakalımmm o aglar ben aglarım...

bizde ana ogul banyo yaptık ben önden yıkandım komşular egeye baktı....
egeyide şimdi yıkadım uyudu misler gibi oldu yaglandı paklandı uyudu....

ama bu göbek hiç olmasa daha iyiolur dimiyerimseniben
bu 2.kat atılınca daha güzel olmuş canım.

geçmiş olsun canım.
hastalığı geçince yer inş.
ege hiççç yemiyor((
zar zor ağzına 1-2 kaşık verirsem de yutarsa şanslı sayıyorum kendimi!

yerim sei maşallahh sanaaaa

merhabalar
rehaya maşallah
.

nasılsınız kızlar rehaya maşaallah ne kadar tatlı olmuşşş
sagolun teyzeleri
betülcüm kayra çok tatlı maşallah yaaa
allah canini almasinb REHA REHA
yasima sasirmissin ama sanki daha oncwe konusmustuk biz bu konuyo kiz
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,öpüyoruz kızımla!
Oyyy,pamuk bu ya,maşallah!
DIKKATIMI CEKTIDE PAMUK DIYEN COK NEDENKI ACABA BU ARADA TESEKKURLER TEYZESI
valla soleyim ben rehayi zor tutum ki reha cok sakkin bi bebek bu sefer istersen yaninda birisinide gotur canim

tugba sacini bende cok begendim mirayada masallah kulaklarda delinmis gelsin kupeler artik dimiiiii

valla 2 kat atılınca çok guzel olmuş sacın canım ama dedıklerı gıbı kızılın bakımı zordur ben tam 6 sene kızılla boğustum selene hamıle kalınca kendı rengıme dondum ama şu aralar karemel istiyorum sızce bana yakısır mı
aysuncum dene ılık suyu ben hemen hemen 1 aydır ıcıyorum öyle dıyet falanda yaptığım yok
maşallah rehaya cok tatlı cıkmıs
mıray da kupelerını gule gule kullansın bende ıstıyorum yasında deldırmek ama erken gıbıde geldı karar veremedım

Son düzenleme:
Dr. deldirecekseniz şimdi deldirin,daha sonra aklı erince kendi isteyince deldirirsiniz dedi.Sonra acısını unutması daha zor olur diye şimdi deldirdim.

Çıkıyorum ıyi Gecelerrrrrrrr

Miray akşamüstü 5:30 da uyumuştu,sonra 9 :30 da kalktı,bir daha da ne zaman uyur bilmem:-((

Şu yeni saate de bir türlü alışamadım.Gece uykum gelmiyor,ama sabah da erken kalkmak lazım.Hatta dün okula gittim,2 saat boşluğum var ya,dayanamadım,eve geldim 1 saat uyudum tekrar gittim )

Ayy,bu arada anlatacaktım unuttum.Geçen müzik indireyim diye bir siteye girdim,programı yüklemek lazımdı yükledim,e-mail falan da istiyor tabi,neyse yazdım.şarkı bakıyordum,hoopp,bir tık,mesaj geldi ekranda,mrb evde misin ?Yalnzı mısın?gibi salak mesajlar.Snki beni bekliyorlarmış ne zaman da gördülerse!!!Nickleri de tabi tuhaf ,...s.xy bilmem ne falan...Ay eşim de arkada yatıyordu koltukta,nasıl sileceğimi bilemedim programı.ınternette bir siteye girerken korkar oldum valla,neyle karşılacağımız belli değil!Bir kere net kafede öyle birşey geldi başıma zaten,goo.le dan birşey aratacaktım ,karşıma sx sitesi çıktı,koskoca ekranda,nasıl utanmıştım anlatamam,ekran da kapanmıyor,bilgisayar da kapanmıyor...

iyi akşamlar herkese kayra yı uyuttum zar zor ütüm var bir sürü yaa artık nete çok zor girebiliyorum kayra hiç durmuyo gün boyu ev almış başını gidio neyse yarın temizlencek allahtan eşim maça gitti yanlız kaldım.hasta bebekler var galiba inşallah biran önce düzelir aysun canım sanada allah kolaylık versin kayrada çook zor yiyo artık şekilden şekile giriyoruz yesin diye

iyi akşamlar bugün buranın reytingi düşük herkes gezmelerde sanırım

miraycığın küpelerine dikkat et elifcim
çoğu bebek sinirlenince ilk kulaklara saldırıyomuş Allah korusun
Demir de her kontrolde ağlıyo 6 aylıktan beri

Betülcüm hiç dikkatimi çekmemiş ya maşallah diyorum

ehheheh eliff güldürdün beni benimde başıma gelmişti öyle bişi

bende cıkıyorum iyi geceleer....

kizlar reha delirdi heeeee kapinin arkasinda bi minder var onun uzerine inip cikti belki 20kere deli kiz deliiiiiiiiiiii
heeee bide bu gunlerde ne solesek solemeye taklit etmeye calisiyo simdide kendi kendine gevezelik edip bagirip cagiriyo
elif kiz ne guzel demek sakladiniz da kupelerini simdi kizin takacak bayilirim ole nostaljik seylere eminim cok yakisir miraya

renk ne gicik olmus heeeee benim buyuk oglan degistiriyo ikinin biride tembihliyo anneeeeeeeeeee sakin degistirme diyo

aysun sabahları aç karnına ılık suyun içine 12 damla limon
1 çay kaşığıda bal koy iç yağları eritiyomuş yarım saat sonrada yemek ye
netten okumuştum bende bi ara içiodum
belkide o eritti

muge gorenustede pek 23gibi durmuyom zaten biraz buyuk gosteriyom ama daha iy+i++++++++
++insanlar ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++yadirgamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…