canlarımmm 21 aydır sevincimi derdimi herşeyimi paylaştınız bugün artık biz bir yaşındayız ben anne olalı 21 ay kızcelerim doğalı 1 yıl oldu bu sevincimide ilk sizinle paylaşmak istedim kalkar kalkmaz kk ya koştum iyiki doğdunuz kınalı kuzularım sizin sayenizde bazen ailemden bile yakın 30 küsür candan arkadaşım oldu siz de bi okadar kardeş sahibi oldunuz iyiki doğdunuz kınalı kuzularım evimize gönlümüze neşe bereket getirdiniz .....
günaydınnnnnnnnnnnn
ben geldimmm
canlarımmm 21 aydır sevincimi derdimi herşeyimi paylaştınız bugün artık biz bir yaşındayız ben anne olalı 21 ay kızcelerim doğalı 1 yıl oldu bu sevincimide ilk sizinle paylaşmak istedim kalkar kalkmaz kk ya koştum iyiki doğdunuz kınalı kuzularım sizin sayenizde bazen ailemden bile yakın 30 küsür candan arkadaşım oldu siz de bi okadar kardeş sahibi oldunuz iyiki doğdunuz kınalı kuzularım evimize gönlümüze neşe bereket getirdiniz .....
günaydınlar
sultancım tşkler
bende aynısını yapıyorumda tuğbiş yanlış kullanmış cümleyi bende ters anladm
ama o sprey hiçbişeye yaramıyo ya hala hırlıyo çocuk
bende elif e katılıyorum sarı saç yaşını daha büyük gösteriyo
deniz resimleri bekliyoruz
şenay kızçelerinin doğum günü kutlu olsun hergünleri gülücüklerle geçsin inş.
pınarcım seni aramızda görmekten onur duyarız:)
deniz biz iyiz sen nasılsın.dün koyduğun fotolara ağzımız açık baktık burda.ne kadar güzel zayıflamışsın maşallah.
elif miraya maşallah.
bu arada hepinize günaydınlar güzel anneler
ya sarı saç 29 falan o kadarda göstermıyodu bence yani kimse şu yaştasın dememişti:1shok:
ben dün kulaklarını çınlattım canım burdaaklinialirimsmilegünaydın anneler...işlerimin yoğunlu nedeniyle her zaman katılamıyorum aranıza..umarım bundan sonra daha çok uğrayabilirim...
evt müge nette araştırdığımda bu ballı limonlu suyu bende okudumda.aysun sabahları aç karnına ılık suyun içine 12 damla limon
1 çay kaşığıda bal koy iç yağları eritiyomuş yarım saat sonrada yemek ye
netten okumuştum bende bi ara içiodum
belkide o eritti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?