2009 Nisan Anneleri

bu topikteki en ünlü bebekler senin kızların ondan yerleri bir farklı. hepimiz sanki bebeklerimiz gibi seviyoruz onları. iyiki doğmuşlar. iyiki senle burda tanışmışız.

günaydınnnnnnnnnnnn
ben geldimmm

günaydın hoşgeldin nasıldı bursa. şansınıza hava da çok güzeldi.

bide aklıma geldi dün akşam baran yürüteçi ters çeviriyor mu? bizimki dün de sahbalara taktı ille ters çevirecekmişiz öle oynayacakmış. hihoyyyt

kızçelerine uzun uzun mutlu yıllar şenay....

evet mügecim ben yanlış anlatmışım önce spreyi sıkıyorum sonrasında otri bebeyle çekiyorum ama maşallah ecemin geçti hemen ben çok faydasını gördüm

bu arada hepinize günaydınlar güzel anneler

ya sarı saç 29 falan o kadarda göstermıyodu bence yani kimse şu yaştasın dememişti:1shok:

tuğba sen kaç yaşındasın canım merak ettim şimdi
şirvan hoşgeldin
müge limonlu suyumu içtim ama kahvaltıya yumuldum.ben adam olmam

deniz biz iyiz sen nasılsın.dün koyduğun fotolara ağzımız açık baktık burda.ne kadar güzel zayıflamışsın maşallah.

elif miraya maşallah.

iyi olmanıza sevindim tatlım.
saol canım azim ettim evet daha bi 3 kg var ama.

ya kızlar fotoları gördünüz bi soru size realist olun ama
yaş demişken ben kaç gösteriyorum sizce?

bu arada hepinize günaydınlar güzel anneler

ya sarı saç 29 falan o kadarda göstermıyodu bence yani kimse şu yaştasın dememişti:1shok:

şimdi baktım resmine gerçekten çok yakışmış güle güle kullan.
kızın yabancılamıyor mu saçını merak ettim :)

deniz ben hemen yazayım yaşını 26 diye tahmin ediyorum.
tuğba sen daha ne kadar gençsin maşallah.ama elife katılıyorum sarı saç biraz daha yaşlı göstermiş.25 falan sanıyordum ben de.

valla beni yakından görenler yani eşimin arkadaşları falan hep yasımı soyledıelr hatta eşimin kardeşi sananlar var ecemi benim kardeşim falan dışarıda o yüzden çok şaşırdım ne yalan soylıyım

günaydın anneler...işlerimin yoğunlu nedeniyle her zaman katılamıyorum aranıza..umarım bundan sonra daha çok uğrayabilirim...
ben dün kulaklarını çınlattım canım burdaaklinialirimsmile
sana gösterdiğim göbeciğin fotosunu koydumbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile2bundan da ısmarladım eşime ama nerde bulucak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
aysun sabahları aç karnına ılık suyun içine 12 damla limon
1 çay kaşığıda bal koy iç yağları eritiyomuş yarım saat sonrada yemek ye
netten okumuştum bende bi ara içiodum
belkide o eritti
evt müge nette araştırdığımda bu ballı limonlu suyu bende okudumda.
bu karışımı içememakannehir
ılık suya limon sıkıp içiyorum:))

günaydınnnnn.
oğlumu uyutup geldim.
yine göbiş muhabbeti
akşam eşime rest çektim ya spor salonu yada hemen koşu bantı.
ayyyy dün araştırmalarım sonucunda göbek eritmeye başlanınca 3 ay sonra göbeğin gittiğini öğrendim.ve moralim bozuldu((
ama pes etmek yokkk!!!
sultan bana aynı gelmişti canım ama sen daha iyi bilirsin tabi yakından görmedim seni..

tuğba sarı saçlı halinde bence çok hoştu....
sarı saçın havası başka kaydirigubbakcemile3
ben koyu renge boyatıcaksın sanmıştım,çünkü kendi saç rengin güzel,oda yakışırdı..
bu 2.kat atıldıktan sonrada hoş olmuşsun ama bakır kızıl sanırım saçın uğraşı zorrr.
ve kızıl saçtan dönmek kolay değil.
ya siyahla kapanıyor ki ondada belli oluyor yada kendi rengi çıksın diye bekleniyor..
ama iyi günlerde kullan değişiklik iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…