valla ılk bızım am 2 diş birden altta sanırım 2 de ustten gelıyo
günaydın şirvan afiyet olsun...
şirvan en son bizim doğum günümüz diyordun ya akşam bir göz attım en son biziz
zaten biz 1-2 mayıs bebeğiydik ama sezeyanla:)))
çok öksürüyor öksürünce kusuyor peditus kullanıyoruz daha doğrusu ullanamıyoruz çünkü verdiğim gibi ne varsa çıkartıyor açta tokta olsa kusuyor yediği şeylere karıştırıyorum onu bile anlıyo yani evde kusulmadı yer kalmadı vallahiıyıkı doğdun ege nıce mutlu guzel yıllara hayatın hep guzellıklerle dolsun
gunaydın kızlar bız erkencıyız bu gun kahvaltıyı ettık evı opladık bı bakalım dedık ama gelen olmamıs daha
sltan nıye kustukı kerem gene
Seni hep sevecek hep koruyacağız. Belki sevgimiz şımartacak belki üzecek. Ama biz seni hep seveceğiz...
Gül Yüzlü Güzel oglum..
Hayatın Boyunca Hep gül...Hep Mutlu OL...
Tüm Güzellikler Seninle OLsun..
İYİKİ DOGDUN CANIM OGLUM:):):):):)
valla sultancım çok zor işin o zaman bu sıpa yarın öburgun yemeklerın tadındanda anlıcak desene çok oksurmuyosa verme ıstersen ballı lımonlu su ver onunda faydası var
sabıha hanım var doktorumda ateslı havaleyı konusuyo
gözün aydınnn..kerem 1 adıım attı dünyalar benim oldu :)
senin de gözün aydın..benim kız da çok korkak.baya yürüyo ama çok düştü şimdi 4-5 adım atıyo hemen popoyu yere koyuyo
Allah şifa versin insallah düzelir.sorma şirvan ben de ilk kez duydum işte.ya gülfemin vajinasının alt tarafındaki kısım kapalı.sadece idrar yaptığı yerde minicik bi açıklık var.doktorumuz vajinada olan akıntıdan olmuş dedi.ilaç kullanınca açılma oluyo ama sonra yine kapanıyo malesef.açılmada tam değil.
bisikletini güle güle kullansın ege..Sagol cnm
sondan 2. sanırım sultan ufak bişey bu yaz binsin yeter sonra kocaman alırız ogluma 4 tekerlekli...:):):)
ay günlerde olucak ya büyüyecekler
tmmbel bu erkeler bee.... yürümeye nıyetlerı yokk...
bizim ki de 1 kez uyuyo çoğu zaman .. gece 1 i buluyo uyuması..ege de günde 1 kez uyuyor
ya şirvan senin gibi benim hastalanmam da 11 gün gecikti
normalde düzensiz gelir zaten ama bu ay daha da geçikti.
hakkımda hayırısı artık.....
allah kolayulık versin işin 2 kat daha zorayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr
geçmiş olsun.merhaba kızlar.benim kızımdada anal fissür olmuş.yani makatta çatlak.çok ağrılı oluyo.doğumdan sonra bende de oldu.çok çektim.o yüzden çok üzülüyorum onun için.genelde kabız.yemek seçiyo.belirli şeyleri yiyor.iştahsız.sıvı olarak sadece su içiyor.azda olsa beni emiyor.bizimde sorunumuz bunlar.hala yürümüyo.gece geç yatıp gündüz öğlene kadar uyuyo.olan bize oluyo.uykusuz okula gidiyorum.ama tabi sağliklı olsunlarda.
ohh herşey çok güzellsaçıma fön çektim makyaj yaptımm ohh kocişte yoldaymışşş oğlumda 2-3 adım atıyooo cıstak cıstak
ya bu çocuk kusmaktan bıkmadı çeşme gibi off
herşey istediğin gibi olur insallah melekçim.Seni hep sevecek hep koruyacağız. Belki sevgimiz şımartacak belki üzecek. Ama biz seni hep seveceğiz...
Gül Yüzlü Güzel oglum..
Hayatın Boyunca Hep gül...Hep Mutlu OL...
Tüm Güzellikler Seninle OLsun..
İYİKİ DOGDUN CANIM OGLUM:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?