zaten en kötü tarafıda bu oldu bence....saf duygularla girdikleri için onlar adına üzüldüm...bu sabah bile gelirken düşündüm bize yapılsaydı çok sinirlenirdik diye...
moderni bilirim esenler köyü girişinde...eşimin köyüne tamda ordan giriyoruz...bizimde bu akşam gelme durumumuz vardı çorluya ama babamızın işi çıktı ama yaz geldi artık bizde ayda 2 defa geliriz idil köy havası alsın biraz....
ben olsam gelirdim dövmeyeklava:
evde hamak var - orda sallıyor..bende öyle yapıyom. ve bu yüzden gündüz bende başkasında uyumuyor. iyiki senin annen baranı uyutabiliyor . maşallah.
allah zihin açıklığı versin bol şanş.kızlar ben kaçıyorum. yarın sınavlarım var . iktisata çalışmam lazım. çok zor bi ders . herkezi öpüyom. byeeee
şaka şaka şekerim şaka.. da
benim bu kaındaki hareketler iyice beni korkutaya başladı..
şaka gerçek oluyormuş..
dün akşam bebek görmeye gittim.
daha 1 günlükdü..
2650 gr doğmuş. sağlığı allah şükür yerindeymiş.
baran yanında kocaman dı yaaa..
annesinin sütü az gelliyormuş. dedim istersen emzirim. çoçuk ağlaasın yok dediler..
teklif var ısrar yok..
ayyy çok şeker ya ufacık .. zaman ne kadar çabuk geçiyor..
kızlar dün akşam çok kötüydü ya.azıcık başınızı ağrıtcam.bununda başka derdi yok hep aynı şey diyeceksiniz ama napim rahatlamam lazım.
dün gülfem gündüz 1 buçuk saat uyudu.geceden uykusuzdu.akşam oldu saat 11 ben 2 saat salladım tam yerine koyuyorum uyuyan çocuk uyanıyo.sinirlerim çok bozuldu artık ya.annem uğraştı yok çocuk uyumuyo.sonra ben tekrar aldım salladım başladı ağlamaya ama nasıl ağlama.kıpkırmızı oldu sinirden.sonra emzirdim falan zorla uyudu.
kızlar bana bi akıl verin.gülfem artık toplamda uykusun 9 saate düşürdü.bu ona yeter mi?rahat mı olmalıyım?
zaten en kötü tarafıda bu oldu bence....saf duygularla girdikleri için onlar adına üzüldüm...bu sabah bile gelirken düşündüm bize yapılsaydı çok sinirlenirdik diye...
moderni bilirim esenler köyü girişinde...eşimin köyüne tamda ordan giriyoruz...bizimde bu akşam gelme durumumuz vardı çorluya ama babamızın işi çıktı ama yaz geldi artık bizde ayda 2 defa geliriz idil köy havası alsın biraz....
ben olsam gelirdim dövmeyeklava:
ayyy çok geçmiş olsun.. sultancığımıza ve keremciğimize....günaydın arkadaşlar dün gece çok kötü bir geceydi sultan bizdeydi çocukları yıkadık sonra uyuttuk kerem sürekli ağlıyo çocuk acıyla gece 12 ye kadar burnu tıkanıyo oksuruyo yavrum nasıl acısı var belli sultanlarda sonra acile göturduler sanıyorum nezle demiş ama kereşuma çok üzüldüm gece onlara bişey olmasınnn((
yeme bakalımm..öyle canım geçecek diyorum ama uykusuzluğu benden çok kendine zarar vermeye başladı artık.
evet olmuyor olmuyor olmuyorrrrr
yemem tabi ne yicem.laelaelaelaelae
deneyim ama benim kız en ufak kıpırtıda uyanıyo huyu çok kötü.
passiflora verdi. ama içirmiyorum.
başarılar canım
olsun ne güzel işte benim içime zaten ilk sen hamile kalıcaksın gibi gelıyor topikten.:))
ayy mis gibi süt kokar ya özledim aslında küçük bebeği eşimde çok istiyor ama cesaretim yok..
yeter canım merak etme üzme kendini sağlığı yerindeyse problem yok geçicek inşallah bu zor günlerinde allahım sana sabır kuvvet versin ne diyim
aaaa ne yaptın sadece bir mesaj yazdım.. zaten çoktan beni unutmuşlardır.şirvan aralık annelerinden kaçıcak yer arasın.
yada özür dilesin dimi:)))
evt canım esenler köyünü duydum.yazın temiz hava idile ne güzel olucak.
biz bakalım yazın nereye kaçıcaz çorludan
dışarı çıktın yasemine bişey almadanmı geldin.. yoksa..kahvaltı zamanı.
kızlar kahvaltı dedim de dün kızımın doğum günü için kendime bişeyler bakayım dedim.keşke demeseydim.çok fena kilo almışım ama sadece göbek bel şeklinde.hiçbişeyi yakıştıramadım kendime ellerim bomboş geri döndüm.almıcam zaten bişey.parama yazık.
yok şirvancım zaten dünden burnu tıkalıymış öksürüyormus sultanda rahat uyusun diye yıkadı
doktor ona balgam söktürücü bir ilaç vermiş onu kullandı sonrasında çocuk çok rahatsız oldu anlamadık(
ben beraber yatıyorum. her mırıldandığında ya emziğini veriyorum yada mememi
vermesem mi acaba?
yok şirvancım zaten dünden burnu tıkalıymış öksürüyormus sultanda rahat uyusun diye yıkadı
doktor ona balgam söktürücü bir ilaç vermiş onu kullandı sonrasında çocuk çok rahatsız oldu anlamadık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?