2009 Nisan Anneleri

canım sadece bir mesaj yazdım.. ondada akşam dr. gidecem dedim. kesinlik yoku yani..
fazlada orda uzatmadım..

-- bugünün konusu bu olur şimdi..
dövme beni gülşennnn
bende öyle yapıyom. ve bu yüzden gündüz bende başkasında uyumuyor. iyiki senin annen baranı uyutabiliyor . maşallah.
evde hamak var - orda sallıyor..

kızlar ben kaçıyorum. yarın sınavlarım var . iktisata çalışmam lazım. çok zor bi ders . herkezi öpüyom. byeeee
allah zihin açıklığı versin bol şanş.

şaka şaka şekerim şaka.. da

benim bu kaındaki hareketler iyice beni korkutaya başladı..
şaka gerçek oluyormuş..

olsun ne güzel işte benim içime zaten ilk sen hamile kalıcaksın gibi gelıyor topikten.:))

ayy mis gibi süt kokar ya özledim aslında küçük bebeği eşimde çok istiyor ama cesaretim yok..

yeter canım merak etme üzme kendini sağlığı yerindeyse problem yok geçicek inşallah bu zor günlerinde allahım sana sabır kuvvet versin ne diyim

şirvan aralık annelerinden kaçıcak yer arasın.
yada özür dilesin dimi:)))
evt canım esenler köyünü duydum.yazın temiz hava idile ne güzel olucak.
biz bakalım yazın nereye kaçıcaz çorludan

kahvaltı zamanı.
kızlar kahvaltı dedim de dün kızımın doğum günü için kendime bişeyler bakayım dedim.keşke demeseydim.çok fena kilo almışım ama sadece göbek bel şeklinde.hiçbişeyi yakıştıramadım kendime ellerim bomboş geri döndüm.almıcam zaten bişey.parama yazık.

ayyy çok geçmiş olsun.. sultancığımıza ve keremciğimize....
öksürük nasıl geçer....
keşke yıkamasaydınız... daha fazla üşütmesin keremcik...

yeme bakalımm..
heee passiflora ydı.. bir aklıma gelmedi..

kız güler aldınmı yaseminciğin elbisesini..

gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
uykusuzluktan bahsetmissiniz de ben rehayi
iyice yorana kadar oynatiyotum ama asla kucagima almadan iyice yoruyorum
birde aksam 6dan sonra uyutmuyorum ki 9 10 gibi uyusun
yinede inat ederse karanlik sessiz odamiza gidiyoruz orada ninniyle uyutuyorum
yerine koyacakken uyanacak olursa sirtina hafif hafif vuruyorum eeeee diyerek uyuyo
ha beni yoruyo ama uyuyo
heee bide uyutacaksam altini kesin degistiriyorum ferahlasin cok uyusun diye
elini yuzunu yikiyorum usyup sonra isininca iyice uyku basiyo rehayi
bunlarda benim yontemlerim bizde ise yariyo
bunlari uyumaya direnince yapiyorum genelde mememde uyuyo
bide bi arkadasim yogurtla rezene verirdi aksam ogununde uyusun diye ise yaradigini soluyordu

cok uzun oldu ama benim bu dunyada dayanamiyacagim ilk sey uykusuzluk anacim

hee ilk ben doğuracam yaaaa ..
hergün birinize gönderirim . bebek özleminiz gider...

ben geldim ama hemen kaçıcam kızlar babaannede bende temizlik ve hazırlık yapıcam pazara partimiz var keremitom hasta olmuş geçmiş olsun kuşuma bu bahar hep çarptı sıpaları öptüm hepinizi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok şirvancım zaten dünden burnu tıkalıymış öksürüyormus sultanda rahat uyusun diye yıkadı
doktor ona balgam söktürücü bir ilaç vermiş onu kullandı sonrasında çocuk çok rahatsız oldu anlamadık(

şirvan aralık annelerinden kaçıcak yer arasın.
yada özür dilesin dimi:)))
evt canım esenler köyünü duydum.yazın temiz hava idile ne güzel olucak.
biz bakalım yazın nereye kaçıcaz çorludan
aaaa ne yaptın sadece bir mesaj yazdım.. zaten çoktan beni unutmuşlardır.
daha kesin listeleri oluşmamış..

aysun sende biz yazın gelicez dedik. sende kaçacak yer arıyosun şuraya bak....

dışarı çıktın yasemine bişey almadanmı geldin.. yoksa..

ilaçmı dokundu acaba? yada balgamı tam çıkaramdı rahatsızmı oldu..
sultanında sinirleri oynamıştı.r.. zaten sabahtan kızgındı

almadım daha şirvan.alacam kız sıkıştırma.
betül belli rutinler bizde de var ama gülfem gittikçe hepsini es geçiyo.şimdi de kahvaltısını veriyorum yemiyo.esneyip duruyo.uyutmaya çalışsam mümkün değil uyumaz.çözemedim ben bu kızı.

kereme gecmisler olsun yakisikli bebeme nazarlarmi degdi acaba kizzzzz
ya o balgam sokturuculer ole yapiyo cocugu benim buyuk oglanda yasadim ayninida cocuga uyumadan verdim bi 20 dk sonra uyandi aglayarak ama nasil neyse ogurmeye basladi sonra kustu ama resmen tum balgamindan kurtulmustu
ilacin kurtarma bicimi biraz vahsi ama bayagi ise yariyo

ya dün kendime bişeyler için çıktım.bebek mağazasına uğramadım.ay nasıl hesap verdiriyo bana ya

Enesi uyutuyum dedim o beni uyutoyordu nerdeyse.....

ben beraber yatıyorum. her mırıldandığında ya emziğini veriyorum yada mememi
vermesem mi acaba?

Bence verme. Zaten birlikte uyuyormuşsun kokunu alır yeter.
Gülfem bide şu var 22 30 dan önce uyutmuyorum. Sabahta 7'de kahvaltı ettiriyorum. Uyuyo olsa bile kaldırın diyor dr. ama benim oğlum kurulmuş saat gibi 6 dan sonra yavaş yavaş uyanıyor zaten....

Kerem e çok geçmiş olsun Bebeklerin genelinde şu aralar bu belirtiler var Bizde hafif hafif kaldı hala...

evet balgam söktürücüler öksürüğü artırıyo ve genelde kusma şeklinde balgamı attırıyo

şirvan gelin yeterki hayatım ertelerim gezmeyi:)
güler benimde bel ve göbek bölgem fena
akşam mekik için spor aletlerine baktım mekik çekmeyi kolaylaştıran bir alet bu fiyatı da 59 ile 99 arasında değişiyor.
eşim bana al dedi de ben emin olamadım.
işe yarıcak mı yoksa başka şeyler mi baksam diye....
ama daha öncede yazmıştım göbek yağı en zor eriyen yer ve 3 aylık spordan sonra eriyor yani hemen başlanmalı:)))
akşam kipaya gittik spor aletlerine bakıyorum bir çift ama acayip kilolular eşim bak ne güzel uyumlular sen niye dert ediyosun dedi.
gülmeye bir başladık dönüp bize baktılar,çok utandım...

çok geçmiş kereme....ben balgam söktürücülerin daha fena olduğunu düşünüyorum ve idile hiç vermedim...doktor öyle şurup verdikçe ben almadım...limon ve bal en iyi çözüm...diğerleri öksürüğü azdırıp tıkıyor çocuğu...çok çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…