2009 Nisan Anneleri

ben de biliyorum öyle olduğunu...
ama çok ağlıyor.. geçen gün hıçkıra hıçkıra 45 dk ağlamış..
hatta annem ile babam getirecekmiş yanıma..
yavaş yavaş alışacak...
500 gr daha gittiii

ohhh gözün aydın...

sanırım benim şimdi netten bulduğum kitaplar bahsettiğin.
0-2 yaş arası.

anladım elifçim ne kadar istikrarlı olduğum fikrine soktun şimdi beni....düzen ve nizamdan hoşlanırım çok doğru otobüse binince kitapta okurum ankaraya gidebilrim artık:))

herkese günaydınn
doğum günlerini takip edemedim doğum günü olan bütün kuzucukların doğum günü kutlu olsun eceme çok geçmiş olsunnn öksürük çok kötü biz laranjit bile olduk allaha şükür geçti

aysuncum sesli kitaplar var onları tavsiye ederim hikayede çiftliğe giden bir çocuğu anlatıyor mesela çiftlik hayvanlarının sesi var kitabın kenarında çok öğretici elife ineklere su vermeye gitmiş dediğimizde oraya basıyor:)))

bizde de var bir iki kitap müzik çalan da var fışır fışır olan da (oyuncak gibi kitaplardan) ama en çok bizim kitapları seviyor. bi de ayşegül vardı onu seviyordu ama yırtmış. hani hav hav diyordum kitaptaki hav havı gösteriyordu.

bazen biraz babasında dursa diyorum..
hep benim kucağımda yaramazzz.

dede baba anane dayı teyze hadii, gel,
çok nadir sıkışınca anne diyoo

bursasu aldıklarını güle güle giysin kerem. ama baya pahalı olmuş. açıkçası ben bu dönemde kıyafete fazla para vermek istemiyom. çabuk büyüyolar ve bidaha olmuyo. sonra hoopp kaldır. ya başkasına vercen yada kıyamayıp saklayacana ama hangi birini saklayacan. o yüzden ucuzunada kaçmadan orta karar kıyafet tercih ediyorum.

Ayshe sen açıköğretim mi okuyosun?. bende okuyorum ve sınavın tekini kaçırdım. çok üzüldüm . sanada geçmiş olsun. inş iyi sonuçlar gelir.

selin maşallah 500gr daha haifisin. ben kendime hakim olamıyorm ya . kendimi iardelei sanırdım. hemen kilo veririim diyodum ama vermek şöyle dursun alıyorum. göbeğimden nefret ediyorummmmm. kıyafetler hiç yakışmıyo. offfffffff

sağol yeliz..
aslında bende egeye kitabı okumak bir yandan da resimleri göstermek istiyorum.
netten bulduğumtam istediğim gibi.

bizim kitaplık yaseminin odasındaydı hepsini döküyor diye 3 rafını boşaltıp onun oyuncaklarını koyduk çıkan kitapları da bizim yatağın başucu içe gömük kitaplık gibi oraya dizdik ama istinazsız her sabah bizim yanımıza gelip hepsini aşağı indiriyor. gün içinde kaç kere daha indiriyor bilmiyorum

çok sağol canım,birazdan sipariş vericem.
afferin elife:))))

nereye koyarsan koy kitapları kurtuluş yok desene:)))
bizimde çekmecede kitaplarımız ama ege açtıkça hepsi yerde nedense:)))
diğer evimizde vardı ama bu evimize farklı istiyorum bende.
ike-da gördüğüm zikzaklı kitaplık gibi:))

ege uyandı ben çıkıyorum kızlar..

geçmiş olsun huzur.

çok displinli bi çocuk maşallah. görev edinmiş onu. :))

Bir de D&R dan almıştım ,puzzle var içinde,yani bir sayfada hayvan,diğerinde puzzle var,çıkarıp takılan,o küçük boy,ilk Miray a verdiğimde cildini koparmaya çalıştı,daha erken demek ki diye kaldırdım.

Çocuğa kitap kuma alışkanlığı kazandırmanın en etkili yolu,anne babanın okumasıdır,herşeyimizi taklit ettikleri gibi onu da ederler zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…