ben de biliyorum öyle olduğunu...Ohhh,yakışır kuzuma,ben de bazen para gitti diye üzülüyorum,ama üstünde görünce çok mutlu oluyorum,başka şeyleri daha uyguna alıp telafi edersiniz artık!Güle güle giysin Keremcim.
Kesinlikle ben de kaçma derim,Sabiha Paktuna yı okudun mu bilmem ama,çok güzel anlatmış.
Bide 1 gün 2 gün değil ki,hangi birgün kaçacaksın,akılları daha da erecek,kapıdan çıkarken eline sevdiği birşeyi ver,ben çoğunlukla öyle yapıyorum,tabi sizde işe yarr mı bilemiiciiim.
Ay benim eşim de öyle ya,habişre bana kızıyor,ço giydiriyorum,atkı bere takıyorum diye,ben de diyorum bu çocuk hasta olmadıysa şimdiye kadar,çok şükğr,ben böyle yaptığım için olmadı diye.Ona kalsa yalınayak çıkaracak locuğu,bide kendi hiç üşümez,bilmiyor soğuğu!
Gülşencim,disiplin derken sertlikten ciddilikten bahsetmedim,hani birşeyi istikrarlı yaparsın,belli disiplin içinde ,planlı düzenli yaparsın falan...Serseri mayın gibi yaşamazsın.
Ankara da metroya bindiğimde insanların kitap okuduklarını ,otobüse binerken kuyruk oluşturduklarını gördüğümde şaşırmıştım.Bursa tam tersidir,hayatta kimsenin kitap okuduğunu görmedim mesela.Otobüse binerken de kim kimi ezecek yarışı vardır malesef.
500 gr daha gittiii
Aysuncum ben kitap fuarından almıştım 1 tane.Müzikli,sesli değil ama.Remzi Kitabevi nin Renkler Şekiller Sözcükler.Miray çok seviyor,içinde birçok da kelime var,yararlı.Bunun 3 tane daha kitabı vardı.İlk Sözcüklerim di biri galiba,öbürünü unuttum.
Sesli kitapları ben önermiyorum,çocukları hazırcılığa alıştırıyor,onun yerine sen anlat,o da ses çıkarsın dinlerken.
Şimdi aklıma geldi,bir arkadaşım var,Anaokulu Öğretmeni,o da Boyama Kitaplarını önermiyor,onlar da çocuğun yaratıcı gücünü ve çizim yapma kabiliyetini engelliyormuş diye.
esen peki nerden aldım canım,nasıl bulucam
bizde de aynı durum var babası masada yemek yerken asla başka yerde oturmaz hep onun kucağında..
evet havalar çok esiyor bu aralar bizde pazar günü çıktık öyle ama allahtan birşey olmadı biraz daha dikkat edeyim bende bütün bebişlere geçmiş olsun....
çok sağol canım,birazdan sipariş vericem.
afferin elife:))))aysuncum sesli kitaplar var onları tavsiye ederim hikayede çiftliğe giden bir çocuğu anlatıyor mesela çiftlik hayvanlarının sesi var kitabın kenarında çok öğretici elife ineklere su vermeye gitmiş dediğimizde oraya basıyor:)))
bizim kitaplık yaseminin odasındaydı hepsini döküyor diye 3 rafını boşaltıp onun oyuncaklarını koyduk çıkan kitapları da bizim yatağın başucu içe gömük kitaplık gibi oraya dizdik ama istinazsız her sabah bizim yanımıza gelip hepsini aşağı indiriyor. gün içinde kaç kere daha indiriyor bilmiyorum
geçmiş olsun huzur.herkese günaydınn
doğum günlerini takip edemedim doğum günü olan bütün kuzucukların doğum günü kutlu olsun eceme çok geçmiş olsunnn öksürük çok kötü biz laranjit bile olduk allaha şükür geçti
bizim kitaplık yaseminin odasındaydı hepsini döküyor diye 3 rafını boşaltıp onun oyuncaklarını koyduk çıkan kitapları da bizim yatağın başucu içe gömük kitaplık gibi oraya dizdik ama istinazsız her sabah bizim yanımıza gelip hepsini aşağı indiriyor. gün içinde kaç kere daha indiriyor bilmiyorum
geçmiş olsun denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?