şirvan selinin soyadı neydi?
hangi kargo adresini biliyodu?
nihayet yaseminciğe elbisesini aldım
eşim diyo çekiliş mi yaptınız yine yok dedim olanları anlattım.haketmişsin dedi.
:sm_confused:
armağan diye biliyorum..
ben yurt içi kargodan göndermisştim.
mecidiyeköy adresi çıkmıştı. iş adresi var yanı .
yaa bence de hakketmiştin.. eşin doğrunun yanında bakkk.
şirvan doktor da gülfemi nazlı kızımız diye seviyo.
saolun kızlar gülercim çok sevindim ya gülfemin kulağında bişey olmamasına kilo konusuna gelince bak seninki az da olsa almış ecem birde 100 gr vermış ama ne yapalım sağlıklı olsunlar kiloları az olsun dimi
maşallah gülfeme
kocasının çekeceği var zillinin..
aman bütün nazları anneye olur bak görürsün..
kargo işi de tamam.evden gelip alıyolr.ohh be.hafifledim.inşallah selin beğenir.
bu dr. benim söylediklerimi söylüyor hepp..evet canım ya sağlıklı olsunlar da gerçekten artık boyu kilosu umrumda değil.
doktor da öyle dedi biliyo musun.bu kızın nazı tamamen sana. sen yapmışsın bu kızı bu kadar nazlı.çok üstüne düşüyosun yapmaçocuk kendinin de ayrı bi birey olduğunu farketsin dedi.ohaoldumsmile
ama elimde değil napayım.ben her sabah gülfemin varlığına inanamıyorum.rüya gibi geliyo onun evdeki varlığı
sağol gülşencim.aslında haklısın naz koysaymışım ismiyle müsemma olurmuş hanfendi
sağol özlemcim.ben hep diyorum ki ben daha önce meğerse hiç üzülmemişim.gülfemin her hastalığında gerçek üzüntünün ne demek olduğunu anlıyorum
Allahım hiçbirimizi çocuklarımızla imtihan etmesin
günaydın kızlar
iki gündür bilgisayarda sorun var kk ya giremedim.
geçmiş olsun dilekleriniz ve doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederiz.
azönce doktordan geldik bir yaş aşılarımız vardı ama öksürük yüzünden haftaya erteledi doktor
bu aralar çok bulaşıcıymış bu kuru öksürüklü hastalık. bizede öksürük şurubu yazdı.
yaşıyorum ölmedim ayaktayım hala.. gülşahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?