2009 Nisan Anneleri

şirvan selinin soyadı neydi?
hangi kargo adresini biliyodu?
nihayet yaseminciğe elbisesini aldım
eşim diyo çekiliş mi yaptınız yine yok dedim olanları anlattım.haketmişsin dedi.
:sm_confused:

armağan diye biliyorum..
ben yurt içi kargodan göndermisştim.

mecidiyeköy adresi çıkmıştı. iş adresi var yanı .

yaa bence de hakketmiştin.. eşin doğrunun yanında bakkk.

sorma şirvan.biri antibiyotik veriyo enfeksiyon var diye biri bişeyi yok diyo.ama bugün ısrarla 2 kere baktırdım.üstten 4 dişi geliyo tamemen kulağını kaşıması onunla alakalı dedi .çocuk antibiyotik içmekten kendine gelemiyo minnacık kalakaldı.baksana daha 9 kiloyu bile göremedik.

saolun kızlar gülercim çok sevindim ya gülfemin kulağında bişey olmamasına kilo konusuna gelince bak seninki az da olsa almış ecem birde 100 gr vermış ama ne yapalım sağlıklı olsunlar kiloları az olsun dimi
maşallah gülfeme

selam kızlar....
eceme çok geçmiş olsun doğumgününe kadar keyfi gelir kesinlikle...2 gün sürüyor huzursuzlukları sonrasında keyiflenmeler başlıyor...Allah beterinden korusun hepsini...
gülfemede kocaman maşallah olsun hiç bir şeyi yokmuş kızımın...keşke naz koysaydın adını güler...bir isim bu kadar giderdi bızdığıma....
başka hasta bebek yoktur umarım unutmadım...
selene maşallah,kayrayada maşallah....

evet canım ya sağlıklı olsunlar da gerçekten artık boyu kilosu umrumda değil.

kocasının çekeceği var zillinin..
aman bütün nazları anneye olur bak görürsün..

doktor da öyle dedi biliyo musun.bu kızın nazı tamamen sana. sen yapmışsın bu kızı bu kadar nazlı.çok üstüne düşüyosun yapmaçocuk kendinin de ayrı bi birey olduğunu farketsin dedi.ohaoldumsmile

ama elimde değil napayım.ben her sabah gülfemin varlığına inanamıyorum.rüya gibi geliyo onun evdeki varlığı

sağol gülşencim.aslında haklısın naz koysaymışım ismiyle müsemma olurmuş hanfendi

okudum geldım geçmışı,gülfeme,egeye,eceme çok geçmış olsun,hemencık ıyıleşsınler,güler sonuçların temız çıkmasına ve ıltıhap olmamasına müthış sevındım arada dr.larda yanılabılıyor olan bızım sınırlerımıze gözyaşlarımıza oluyor unuttum gerısını vallaguclubacismile

sağol özlemcim.ben hep diyorum ki ben daha önce meğerse hiç üzülmemişim.gülfemin her hastalığında gerçek üzüntünün ne demek olduğunu anlıyorum

Allahım hiçbirimizi çocuklarımızla imtihan etmesin

kargo işi de tamam.evden gelip alıyolr.ohh be.hafifledim.inşallah selin beğenir.

sonunda :dance: :dance: :dance:
bu dr. benim söylediklerimi söylüyor hepp..

sağol gülşencim.aslında haklısın naz koysaymışım ismiyle müsemma olurmuş hanfendi

bundan sonra naz diyelim o zaman ..

günaydın kızlar
iki gündür bilgisayarda sorun var kk ya giremedim.
geçmiş olsun dilekleriniz ve doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederiz.
azönce doktordan geldik bir yaş aşılarımız vardı ama öksürük yüzünden haftaya erteledi doktor
bu aralar çok bulaşıcıymış bu kuru öksürüklü hastalık. bizede öksürük şurubu yazdı.

geçmiş olsun şeker....

Günaydın.....
dün gece kötü bi geceydi ege hiç durmadı devamlı agladı atşi 39,5 duş aldırdık ibu.... şurup vrdıkd bıraz uyuu tam 3,5 saat ayagımda salladım

yeni uyudu bende bakayım dedim sersem gibiyim başım felaket agrıyor..
gecmişe bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…