2009 Nisan Anneleri

şirvan bende yaprak sarması var anacım hemde çok güzel yapmışşım mis mis
1 kilodan yaptım anacım 1 günde tencerenin dibinigördüm inanmıyorum bayram yapıo bizimkiler sarma olunca
insan az da olsa bize de gönderir..

allah korusun o nasıl konuşmak öyle..

bu arada bu bir gerçek kimse alınıp gücenmesin. belli kişiler artık oturmuş topikte onlar olmayınca daha çok merak ediliyor..
şahsen bende...

dün akşam resimlere bakarken görmüştüm. ismi aklımda kalmış bak..
o kadarda yaşlanmamışım...

inşallah beğenirsiniz..ev konusunda bende çok takardım herşey eladan önceki gibi dursun diye ama ela evi dağıttığı gibi beni de iyice dağıttı :))) artık takmıyorum temiz olsun ama dağınık olsun önemli değil bende akşam eşim gelmeden topluyorum sonra azıcık dağıtıyo bi de uyuyunca topluyorum ertesi gün yine aynı..

müge evim hep temiz,derlitoplu olsun istiyorum evt.
ama ege dağıttığı için kızmıyorum ona oyunu bittikten sonra yanında topluyorum.
ama evin bitmeyen işi yoruyor artık beni
ay görsen eline verdiklerimi nasıl kemirip yerlere döküyor:))))
yeterki azcıkta olsa yesin diye boşveriyorum.
dediğin gibi çocuklu kadın evi:)))

bende aynısını yapıyorum ve öyleo lmasını istiyorum
temiz olduktaan sonra dağınık olması önemli olmuyo
biri geleceğini söylese bile hemen demirin oyuncaklarını topluyorum ki
bazen hiç toplamıyorum çünkü demr kızıyo hihihihi
napim artık bize gelen böyle kabullensin

öyle cnm anlıyorum seni
aynı şeyleri demirde yapıyo
bazen çooooooook yorgun olursam bide havada sıcaksa
baaaaarrbaarr bağırasım geliyo
eskiden çok yapıyodum ama artık kendimi frenliyorum
çünkü anlamıyo aslında anlıyoda takmıyo :)) çünküü o daha bebeeekkk :))))

biliyorum sende hep yesin diye yapıyosun ama artık sende takmamaya çalış
sters yapmaki onada geçmesn o herşeyi anlıyo

evde kaldığım bi sene boyunca iş yerimi özledim. toton bi dakka yer görmüyo sürekli ayakta. eşimde gelir eve akşama kadar evdesin ne var demezmi. sinir oldum. çok nankör ayrıca ev işleri. her gün yap her gün istiyor. valla şimdi saldım çayıra mevlam kayıra.

şirvan ege baranın rsmini öpttü...
pc yi sallıyo delii bi yandda perdeleri bozuyor yemek yedirdim azcık yed bende acıktım bende bişiler atıştırayım...
hopppala... kanı kaynadı demek .. egeciğimizin..

aminnnnnnnnn......

geçen eşimle bir bayan msn konuşuyor.. iş yaptığı bir kadın .. eşim kendi anlatıyor bu arada..
kadın ilk önce siz diye hitap etmeye başlamış sonra sen olmuş..
benimkide cenebazdır zaten...
kadın sonra bunun facebok adresini istemiş buda vermiş.
kadın açmış bakmış.. demiş burda çoçuk var kimin ..
eşimde demezmi dalga geçermiş gibi karımın diye
kadın aaa demiş ssiz evlimisiniz.. çok özür dilerim falan diye..

akşam eve gelmiş bana anlatıyor..
diyeceğim nasıl kadınlarda var...

aman ben hiç toplamıyorum artık..
oyuncakları oyun havuzuna atıyorum o kadar. o çok iyi oldu... dağınıklığı alıyor..

valla şirvancım çok haklısın bende oturmuş kişileri merak ediyorum zaten hihihiii

bende aynıydım hep derli toplu olsun isterım oyuncaklar oynanır hmen toplanırrr astalık herhald bu .....
heryer kitap gibi olucak

eşimle geçen pazar yanımızda arkadaşlarda var. yürüyoruz..

karşımızdan havalı bir hatun geliyor,, güzel değil ama sadece kendini güzel zannediyor..

gözündede kocaman güneş gözlüğü..
eşimde kuucağında baran , benim elimden tutumuş, yanımızdada arkadaşlar..
kadın yanımıza yaklaşatı.. kaynak yapacağınız zaman haber verin diye.. laf attı..

deli bu adammm vallahi delii.. ama ben bu adamla evliyim işte..

allahım dedim bunu biri bana söylese... ne yapardım acaba..

Son düzenleme:
valla kızlar bende evi hergün siler süpürürüm kayra yerlerde tüm gün toz olsun istemem ama heryer dağınık oyuncak dolu toplasam nolcakii gene aynısı akşamları uyuyunca topluyorum bende

gerçektenmiiiiiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance:

amannn benimkide öyleydi..
ne yaptınki demezmii delirirdim..
bide benimki o senin görevin diyor.. o daha çok delirtiyor beni..

gene iyi kadınmış şirvan. özür dilemiş. öylelri varki evli çocuklu demiyo, gözüne kestrisin yeterki

aysuncum yemek konusunda çok haklısın ela da ekmek ufalamak istiyo sırf yeme yiyebilmek için veriyorum eline ama üstü ve her yer mahvoluyo çok zor cnm yemek işi haklısın..hele verdiğim yumurtayı çıkarırsa en sinir olduğum şey..
eşim her akşam toplarken ne topluyosun otur yarın yine dağıtacak diye kızardı 2 kere oyucaklara basınca nasıl canı acıdı kızdı hehehe sonra bi baktım hepsini topluyo

ah ah kızlar yarama tuz basmayın benimkiler 3 erkek birde beter bi babaları var sağolsun pijamalarını dahi toplamaz temiz olmak hayal oldu sabahları yataktan kaklmak dahi istemiyorum kalkınca başlıo herşey durdurak yok bazen kaçasım gelio herşeyi bırakıp amaoda olmuo kşmden kaçıcam iki dakka sonra ben özliycem yine ama hep dua ediyorum allahım aklımı koru ve bana güç kuvvet ver diye gerçekten zor

şirvaaannnn kocanı takibe al anacııımmmmm
etrafta çoook çakal vaarrrrr

hadi ben kaçtm demr uyandı bi ayakkabı mağazasınıda talan ediyim hihihihi

şirvan bende yaprak sarması var anacım hemde çok güzel yapmışşım mis mis
1 kilodan yaptım anacım 1 günde tencerenin dibinigördüm inanmıyorum bayram yapıo bizimkiler sarma olunca
ohhhhhhhhhhhhh afıyet olsun....

sana diyoum linde tut dıye kocayı ehehehehe
ne kadınlar var yaaaaaaaa

herhalde kanı kaynadı baranaaaaaaaaa

ne demek kaynak yapınca haber verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…