yap şekerim ben gelince yerim artık tek tek ...kız şirvan şaka yaptım tarif yok diye siz yazın yazın ben kaydediyorum yapacam hepsini
onu nasıl koyuyolar onuda ben bilmiyorum
şirvoş şuan hepsi yıkamaya verilidi
ben biraz takıntılıyım bu konuda
ilk aldığım şeyi asla yıkamadn giymem
müge iyi günlerde giy.
bende kıyafet alınmışsa ,poşetten direk kirli sepetine koyarım.
4-5 günden uzun girmeyenler olursa.. dikkate alınıyor. sen daha mrak edilmediin . şeker.AYYYYYYY kuru biber dolmasimi dedi birisi bayilirim bende heee
MUGEiyi gunlerde kullan anacim
SIRVAN EMINIM 4 5 GUNDUR BENDE GIRMIYORUM AMA BENIDE KIMSE SORMAMISTIR TABBIIII BEN SIZIN KADAR RUTBRLI DEGILIM AMA
aslinda bnede ilklerdenim ama 6ay kadar internetim kesilince epeyce gerriledim
kimse dayanamaaazzzzzz
Allah korusun çok kötü bişy bi sorun yüzünden
ayrılık olur anlaşmalı boşanırsın
ama aldatılınca yüüzünü görmek istemezsin
bide arada çocuk varsa
çooook zor bişey
bu arada bnm diğer kuzenmde geçen ay boşandı
yaprak dökümüne döndük
sağol betülcüm daha güzelleri sizin olsun
valla ben uzun zmn girmeyince soruyorum sizleiriiii
ama herkes birbirine ulaşamıyo tabii
mugeee o face deki tombiz kiz kimdi kimin kizi
çok saçma ama ya anlaşamadığın halde evli kalmak
niye boşanmak ölüm gibi görülür ki,boşanınca kadına bişey mi yaparlar?
aman allahım yaaa
fatoş banu çok yoğun kızlar tuğbada allah kısmet ederse bugün kıbrısta....
sultan menün yeter canım elifin dediği gibi çok kalıyor...biz masanın zengin olmasını seviyoruz ama çok kalıyor...ben gelenlerin yanına verdiğim halde kaldı sonrada 2 gün onları yedik ve +1-2 kilo olarak geri döndü bize(....
melek annane geldiyse sizde arnavutluk kalmamıştır :)) benim babam geldi ordan ben bile istanbulluyum diyorum:))
bizimde babaannemiz gitti köye idil kuzenimle 2 gün[/QUOTE
eşimin babası ve annesi arnavut babanneleri ve annaneleri oradan gelmiş sonuçta arnavut kökü
hatırladımm....bi arada köfte dye bi arkadaş ardı.avatarı da çiğ köfteydi.hamile hamile ne anım çekiyodu o çiğ köfteyi amma
soran sensin uzatanda yok.........melek konu çokk uzadııııı!!!!
artık soru sormadan 10 defa düşünücemmm
şirvan dr.umuz verdi canım şurubu ama 2 günde birişe yaramadı.
trıfı verirmisin...bu arada arpa şehriye,pirinç salatası,tel şehriye salatası yaparımda severimde....çok güzel ve değişik tarifler bana görede....birde baklavalık yufka diye satılan yufkalardan börek yapın kızlar harika oluyor tavsiye ederim...çokta basit ama hazır börek gibi çıtır çıtır oluyor...
offfffffff bayılırım ikisinideeeekızlar annem kayranın doğum günü için sarma yapmıştı bide kuru biber dolması biz antepliyiz çook güzel olmuş herkes sildi süpürdü ben 1 tane bile yiyemedim içimde kaldı
güele benziyor ya bu neyin yanına yakışırrr gülşen lezzetiiiini biliorsun yaa....ben kendi tarifimi veriyim canım...arzu ettiğin miktarda şehriyeyi ki ilk etapta istersen 1 su bardağı kadar kullan bunu makarna haşladığın gibi haşlıyorsun ama çorbalık kıvama getirme sanırım 5-6 dakika yeter sonra soğuk sudan geçir...üzerine zeytinyağını gezdirip ağzını kapat ve dolapta 30 dakika beklet...bu sırada içi için tavla zarı büyüklüğünde doğradığın kornişon turşu,havuç,taze soğan ve maydonoz,dereotunuda ekleyip beklettiğin şehriye ile karıştır...1 tanede limon kullan....ben varsa hindi salamda kullanıyorum içine yada sosis....pirinç pilavı kalıncada yine aynı malzemeyle karıştırıp yapıyorum ekstra haşlanmış mercimek çok iyi gidiyor pirinç salatasına...
ben bugun kuru fasulye pilav yapıcam yanınada brokoli cok sevıyor eşim haşlıcam bunudamı yapsam
güle güle giyin canımohoooo geçmiş çook uzun okuyamicaaammmm
kusura bakmayıınnn
dün akşam misafirim vardı giremedimde birikmiş hepsi
bugün dün gidemediğim alışverişime gittim
alt üst ettim her yeri bişey bulamadm
sonra bi mağazaya girdm
orayıda alt üst ettim ama süper şeyler buldum hihihiii
bnde hemen kirli sepetine atarım
evet yaprak dökümü gibi dökülmüş herkes müge benımde agbım gecen sen boşandı hemnde 2 erkek cocugu var biri 10
digeri 18 yaşındaaa
herkesin haklarında hayırlısı olsun
ege uyumamak için direnıyor nasıl uykusu var...
bodrumdan bi arkadaş cnm yarın doğum günüsü var kuzumunmugeee o face deki tombiz kiz kimdi kimin kizi
konuşalım cnmcımben geldim benimle konuş müge
iyi tutturdun cnmarkadaşı burcunun kızı .. bodrumdan ...
ismi attım bu arada...:tomato::tomato::tomato:
çok saçma ama ya anlaşamadığın halde evli kalmak
niye boşanmak ölüm gibi görülür ki,boşanınca kadına bişey mi yaparlar?
aman allahım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?