allah yardımın olsun 3 daha erkek bide kocan ah ah...ah ah kızlar yarama tuz basmayın benimkiler 3 erkek birde beter bi babaları var sağolsun pijamalarını dahi toplamaz temiz olmak hayal oldu sabahları yataktan kaklmak dahi istemiyorum kalkınca başlıo herşey durdurak yok bazen kaçasım gelio herşeyi bırakıp amaoda olmuo kşmden kaçıcam iki dakka sonra ben özliycem yine ama hep dua ediyorum allahım aklımı koru ve bana güç kuvvet ver diye gerçekten zor
evet ortalık cakal doluu vallaaaaaşirvaaannnn kocanı takibe al anacııımmmmm
etrafta çoook çakal vaarrrrr
hadi ben kaçtm demr uyandı bi ayakkabı mağazasınıda talan ediyim hihihihi
evet ekmk yoıor ege sadece ekmek cok sevıyor bende sofra ezi serip koyuyorum önüne ama sofra bezi ters glıyor üstün dolanıor hr yer ekmk...aysuncum yemek konusunda çok haklısın ela da ekmek ufalamak istiyo sırf yeme yiyebilmek için veriyorum eline ama üstü ve her yer mahvoluyo çok zor cnm yemek işi haklısın..hele verdiğim yumurtayı çıkarırsa en sinir olduğum şey..
eşim her akşam toplarken ne topluyosun otur yarın yine dağıtacak diye kızardı 2 kere oyucaklara basınca nasıl canı acıdı kızdı hehehe sonra bi baktım hepsini topluyo
gene iyi kadınmış şirvan. özür dilemiş. öylelri varki evli çocuklu demiyo, gözüne kestrisin yeterki
ohhhhhhhhhhhhh afıyet olsun....
sana diyoum linde tut dıye kocayı ehehehehe
ne kadınlar var yaaaaaaaa
herhalde kanı kaynadı baranaaaaaaaaa
ne demek kaynak yapınca haber verr
gözlükleri çok büyükmüş ya ondan
doğru söylüyorsun.. allah düşmanıma göstermesin..
gerçekten zor..
bakın yaprak dökümünde bile kadın. adamın dudağına yapışmıştı..
ne varsa gene bizim cinsimiz de var...
evet bende 3 çocuk var birde kocam etti 4 erkek birde kardeşim var 29 yaşında bekar haftanın 3 günü bizde kalır etti 5 bide görümcem var işi dolayısıyla bizde kalıo haftada 4 gün falan ettimi 6 çingen çalar kürt oynar lafı tam bizlik anlıycanız bazen diyorum allahım sabrımımı sınıyosun imtahandamıyım amannnn benimkiler anlat anlat bitmez ağlarım bak şimdi
çok iyi bir tespitte bulundun canımee uyanmadı bu çocuk teekrardan uyudu hihihii
ugly naptın yaaaaaaaaaaa
noluyooooooo sığınma evimi orasııı
sorma dahasıdavarda yazmaya çekiniyorumay işin çok zor hayatım.
sonu noldu arkadaşının canım ben sonumu çok merak ediyorumda önümde örnekte yok sen söyle barisenin durumunda olan bi arkadaşım vardı. anlatınca onlan konuşuyomuş gibi hissettim. üstelik çalışıyordu. kız kafayi yiyecek gibi olurdu. eşide hiç halden anlayacak bi eş değildi. allah yardımcın olsun. gerçekten zor.
ayyy demr yattığı yerden bir zıpladı
zil çaldı ödü koptu çocuğumn
allahtn ağlamadı
kalktı koltuğa düştü uyudu yenden
anneme gelen bzm zile basıyo yaaaaa
şimdi gidip kafalarına basıcmmmmmmmmmmmmklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?