2009 Nisan Anneleri

allah yardımın olsun 3 daha erkek bide kocan ah ah...
şirvaaannnn kocanı takibe al anacııımmmmm
etrafta çoook çakal vaarrrrr

hadi ben kaçtm demr uyandı bi ayakkabı mağazasınıda talan ediyim hihihihi
evet ortalık cakal doluu vallaaaaa

adamları sıkı tutmak lazım ehehehehehhhheheee

evet ekmk yoıor ege sadece ekmek cok sevıyor bende sofra ezi serip koyuyorum önüne ama sofra bezi ters glıyor üstün dolanıor hr yer ekmk...

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, NAVRIS+, ugly, bursasu+, DatluCadu, Esennn+, zeyno5, demirim, denizela, ebalperen, burcu_arda, yaSelin

maşallahhhhhhhhhh

gene iyi kadınmış şirvan. özür dilemiş. öylelri varki evli çocuklu demiyo, gözüne kestrisin yeterki

doğru söylüyorsun.. allah düşmanıma göstermesin..
gerçekten zor..

bakın yaprak dökümünde bile kadın. adamın dudağına yapışmıştı..
ne varsa gene bizim cinsimiz de var...

ohhhhhhhhhhhhh afıyet olsun....

sana diyoum linde tut dıye kocayı ehehehehe
ne kadınlar var yaaaaaaaa

herhalde kanı kaynadı baranaaaaaaaaa

ne demek kaynak yapınca haber verr

gözlükleri çok büyükmüş ya ondan

gözlükleri çok büyükmüş ya ondan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bende anlamamıştım yaşa sen

deniz bir ekmek ufalayışı var egeninde mama sandalyesinin yanlarını temizlemek için süpürgeyi açıyorum:)

doğru söylüyorsun.. allah düşmanıma göstermesin..
gerçekten zor..

bakın yaprak dökümünde bile kadın. adamın dudağına yapışmıştı..
ne varsa gene bizim cinsimiz de var...

kim yapışmıştı

evet bende 3 çocuk var birde kocam etti 4 erkek birde kardeşim var 29 yaşında bekar haftanın 3 günü bizde kalır etti 5 bide görümcem var işi dolayısıyla bizde kalıo haftada 4 gün falan ettimi 6 çingen çalar kürt oynar lafı tam bizlik anlıycanız bazen diyorum allahım sabrımımı sınıyosun imtahandamıyım amannnn benimkiler anlat anlat bitmez ağlarım bak şimdi

ee uyanmadı bu çocuk teekrardan uyudu hihihii

ugly naptın yaaaaaaaaaaa
noluyooooooo sığınma evimi orasııı

bende iş arası bakıyorum yazdıklarım sonradan gelince fransız gibi oluyorum sizin gözünüzde:))
melek bu salatayı bu akşam yapma canım kurufasulye-pilav varsa...ben daha ziyade tavuk yemeklerinin yanına yapıyorum bunu sanki daha iyi oluyor ne bilimm....istersen komşularına yaparsın bir gün...

baklavalık yufkadanda böreğe gelince hiç aldınız mı bilmiyorum ama yufkalar kare şeklinde ve çok ince...bir tane yufkayı alıp seriyorsunuz sonra yağlıyorsunuz hafifçe..üzerine 2.yufkayı koyup onuda yağlıyorsunuz...sonra 3.yufkayı koyup yağlamadan uzun tarafına iç harcını koyuyorsunuz.....ve ne çok sıkı nede çok gevşek olacak şekilde sarıp ruloyu 4 e bölüyorsunuz ve yumurta sarısı sürüp fırına veriyorsunuz...içini istediğiniz gibi hazırlayın ama derim ki sarıyer böreğine benzediği için kıymalı kuş üzümlü harç yapın....ben pırasalı yapıyorum...

senin durumunda olan bi arkadaşım vardı. anlatınca onlan konuşuyomuş gibi hissettim. üstelik çalışıyordu. kız kafayi yiyecek gibi olurdu. eşide hiç halden anlayacak bi eş değildi. allah yardımcın olsun. gerçekten zor.

ayyy demr yattığı yerden bir zıpladı
zil çaldı ödü koptu çocuğumn
allahtn ağlamadı
kalktı koltuğa düştü uyudu yenden
anneme gelen bzm zile basıyo yaaaaa
şimdi gidip kafalarına basıcmmmmmmmmmmmmklava:

Dağınıklık mı dedinizzz
Kocamaaaan bir sofra bezini yere serdim,üstüne Miray ı oturttum,önünde de büyük bir kaba 1 avuç kadar burgu makarna (pişmemiş) koydum,sonra yanına başka bir kap,birinden diğerine eliyle geçirsin diye.İlk başta anlamadı,sonra baktım yapıyor.Başta güzel gitti,ama sonradan işi sapıttı veeee bütün makarnaları hooopp bir o yana bir bu yana saçtı.Sofra bezi miii Şimdi onun üstünde ne Miray ne tek bir makarna var.Neredeler miiiiiiii
Hepsi bir yanda saçılmış!!!

ee uyanmadı bu çocuk teekrardan uyudu hihihii

ugly naptın yaaaaaaaaaaa
noluyooooooo sığınma evimi orasııı
çok iyi bir tespitte bulundun canım
ay işin çok zor hayatım.
sorma dahasıdavarda yazmaya çekiniyorum
sonu noldu arkadaşının canım ben sonumu çok merak ediyorumda önümde örnekte yok sen söyle bari

bende çok kızarım çocuk uyurken çalan zile ama durmadan çalar delikafadulden

ugly den bir eksikte benim
benimde devamli yatili misafirim oluyo ve hep habersiz gelirler
daginikliktaaaa hic bitmeyen derdim simdi salonumu gostersem drsiniz anam ne pis kari ama nedek biri 1 digri 3.5 yasinda ne durdan ne sustan anliyolar hadi buyuk en azindan oyuncaklariyla oynuyordu reha onuda bozdu artik mutfktan bu tarafa tencere tava ne varsa artik dokup oynuyolar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy

benim evde giris kat ulan adres diye herkes benim kapimi calar sucu tupcu postaci nakliyaci ne ararsan hee bide simdi tain zamani esya soranlar var amanin delirtiyolar beniiiiiiiiii

Bence oyuncak dağınıklığını bu kadar takmayın kızlar ya!Olacak tabi,evde çocuk var.Dediğiniz gibi ev temizse o önemli.Çocuk bu ,birtek oyuncakla oynayıp yerine kaldırmıyor ki.Bir onla bir bunla oynuyor.Toplu durması imkansız.Hem artık çok derli toplu ev hayali de kurmayın.Biraz sonra kitap kalem çıkacak ortaya,boya kalemleri,defterler...Benim bile okuldan getirdiğim bir sürü kitap kağıt oluyor evde.
Moral bozmuş olmayayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…