tuğbiş çok geçmiş olsun cnm inş. biran önce iyileşirsiniz
denz demirde bazen yapıyo bebişler 1 yaşından sonra rüya görmeye başlıyomuş
bende ona bağlıyorum sağlıklarında bişy olmasında
geçen gün nasıl ağlamış alışverişe gitmiştim yarı yoldan döndüm
babası susturamamış
neyse inş. bişeyleri yoktur kuzucukların
nugün melinanın doğum günü
oraya gidicez inş. herşey çok gzl olur bizde güzl vakit geçiririzzzzz
günaydın kızlar. poseidion geçmiş olsun, tuğbiş sizede geçmiş olsun ayrıca allah güç versinki doğum gününüzü yapabilin.
günaydın herkesee ...tuğba canım çok geçmiş olsun belki yarına kadar toparlarsınız ikinizde.deniz rüya görmüştğür kayrayada oluyo bazen.
şirvan deniz geçmiş olsun.
tuğba inşallah doğum gününe iyleşir kuzucuk.
selincim adresini aldım canım.telefon istenmiyor di mi?
selamlar bende geldim.....eceme yine çok geçmiş olsun bence son ateş yükselmeleri bunlar doğumgününde iyi olucak...sende evi temizleme tuğba zaten batacak....çok yorulursan tahammülsüz olursun kendimden biliyorum:)) kendimi parçalamadım doğumgünü için süpürüp sildim yalnızca...bana gelen tüle halıya bakacaksa hiç gelmesin daha iyi...doğumgününe hasta insan gelmesin yeter ecem için..
ben idilde ilk kaşıklarda zorlanmıyorum zaten yediği meyve ise sınırı yok meyvede çok şükür çok seviyor ama kahvaltıyı zor yiyor bu sıralar...benim pembe saatim var o ilgisini çekiyor çok onunla yediriyorum...bide kırmızı pabuçlarının cırtlarıyla.....yusufun doğumgünü kutlu olsun şimdiden yarın ama giremezsem kutlayayım ....
bu arada idil ağaç diyor....ne güzel bir kelime söylüyor :))
bir hastalıklı insandan daha selamlar...
evet aynen öyle yorgunluk çocuğun hastalığı kendinin hastalığı insan sinirlenmeyeceği şeylere bile sinirleniyor
maşallah idil e..
burdayımmm ama çok halsizim dün anneme geldim keremle ilgilenşylar ssaolsunlar kermde azcık öksürük kaldı ped..şurubunu kestim
bu seferde ben hastayım ona geçmesinde amn amann
bende ecemin doğum günüüne gidip gitmemekte kararsızım
hastayım çünkü
müge senin anneyle benim anne teknolojiye pek düşkün maşallah yaa:)bu yaştan sonra
hangisi şirvancım bir sürü pasta çıktı
geçmiş olsun tatlım çok yıprandın gerçekten ama sana kaç kere dedim bırak şu temizliği
tuğba çok geçmiş olsun bu arada
geçen gün iş arkadaşı diyor ki keşke ikizim olsa da bi kere de kurtulsam ay dedim öle deme çok zor dedim ikiz annesi olmak benim bi arkadaşım var(şenay) ondan biliyorum dedim.
haftasonu park bahçe gezmek lazım istanbulda lalelerde açtı ohh mis gibi
hava güzel olursa gezersin güzelim .
bende gülşaha gitmek istiyorum .. .mayıs anneleri toplanıyormuş orda..
kayınvalidemlerde yarın sabah ümreden dönüyormuş.. tam da gelecek günü buldular..
hafta sonu orda geçer şimdi.. duyunca çok uyuz oldum..
benim dedemler gitmişti hacıya biz ufakken bize bi sürü hediye getirmişlerdi walkmenler bebekler
Şirvan sizin hediyeler ulaşmış,Çiçek çok beğenmiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?