2009 Nisan Anneleri

gülşen merhaba .geçenlerde sütlaç topları diye bi tarif vermiştin .zahmet olmazsa bir kez daha yazar mısın

günaydın kızlar. poseidion geçmiş olsun, tuğbiş sizede geçmiş olsun ayrıca allah güç versinki doğum gününüzü yapabilin.

günaydın herkesee ...tuğba canım çok geçmiş olsun belki yarına kadar toparlarsınız ikinizde.deniz rüya görmüştğür kayrayada oluyo bazen.

şirvan deniz geçmiş olsun.
tuğba inşallah doğum gününe iyleşir kuzucuk.
selincim adresini aldım canım.telefon istenmiyor di mi?

tuğba çok geçmiş olsun bu arada

hepiniize teşekkür ederim arkadaşlar sorma sultan nasıl yordum hemde şu doğum gününü atlatana kadar ben biticem bende gribim evde maskeyle dolaşıyorum ne demek gelmemek sanada kapıda bir maske olur biter hastalara maska vericem hemen kapıdan :)))
pasta siparişini verdım geldim şimdi yarında yavaştan başlıycaz menülere şurda iki günümğz kaldı atlatıcaz inşallah hayırlısıyla

gülşencim inşallah iyi olur bende öyle ümit ediyorum dua edin bizim için...

geçen gün iş arkadaşı diyor ki keşke ikizim olsa da bi kere de kurtulsam ay dedim öle deme çok zor dedim ikiz annesi olmak benim bi arkadaşım var(şenay) ondan biliyorum dedim.

heee olsunda görsün dünya kaç bucak bana öyle diyenlere diyorum valla aklınızı başınıza toplayın diye millete ne kolay geliyo dışarıdan

biraz önce parti paketi diye bir siteden .. alışveriş yaptım..

ilk kez internetten alışveriş yapıyorum bakalım nasıl olacak...

masa örtüsü - peçete- doğum günü şapkası- 1 numara yazan balon . süs aldım..

anneme söylesem döver valla.. eminönünden o kadar da süs aldırmıştım..

ayy ne yapım görünce dayanamadım...

haftasonu park bahçe gezmek lazım istanbulda lalelerde açtı ohh mis gibi

hava güzel olursa gezersin güzelim .
bende gülşaha gitmek istiyorum .. .mayıs anneleri toplanıyormuş orda..

kayınvalidemlerde yarın sabah ümreden dönüyormuş.. tam da gelecek günü buldular..
hafta sonu orda geçer şimdi.. duyunca çok uyuz oldum..

bende haftasonuna öyle bişi denk geldi mi sinir oluyorum. neyse barana bi sürü hediye gelmiştir ümreden

benim dedemler gitmişti hacıya biz ufakken bize bi sürü hediye getirmişlerdi walkmenler bebekler

sELAMMMMHastalara çok geçmiş olsun.Ben hasta olduğumda dr. hastanede bir iğne yaptırmıştı,o iyi geldi herhalde,1 günde düzelmiştim.

Valla kızlar siz iştahsızlıklarından bahsedince ben bile okurken geriliyorum.Allah sabır versin.Karşı komşumdan biliyorum,en sonunda tekme tokat yediriyorlar yemeği,bir tek annesinden yiyor zaten.(Gündüz bakıcıda da) Tabi abarttım biraz)
Miray da kaşıkla yemediği birçok şeyi elimden yiyor.Bazen çorbaya bile fazla ekmek doğruyorum,elimle verebileyim diye.En az 40-45 dk sürüyor yemek faslımız.Çok yavaş yiyor,ağzındaki bitmeden asla ağzını açmıyor.Bir keresinde kaşık mamasını bile ekmeğe batırarak yedirmiştim ,o kadar yani)

Ama şu da bir gerçek ki,çocuk yemiyorsa yemiyor,anneler de kaşık elinde peşlerinden dolaşıyorlar malesef.Bir sürü tanıdığım var böyle.

valla ben çok kızıyodum başıma gelmeden önce o ne öyle elinde kase çocuğun peşinde acıkınca yer illaki diyodum yemiyomuş elde kase dolaşılıyomuş ne diyim büyük konuşmuşum galiba

tamam diğer tarafa yazmış...
buraya niye gelmiyor bu kız...
benim haberim olmadan yasakmı koydunuz bacılar..

AAAAAAAAAAA
Kimsecikler yok,kimse de birşey yazmamış,bugün Aşk-ı Memnu da yok ama

Bu yaz kaynımın düğünü var,ne zamandır düğün tarihi belli olsun diye bekliyordum,ona göre erken rezervasyon tatile gideriz diye planlıyorduk.Bugün aradı,düğün tarihi belli olmuş.Bildiğim kadarıyla erken rezervasyonlar için de süre doldu.Bir hafta önce söyleseydi ne olurdu sanki!!!!!

heey toplaşın çabuk bugün cuma yarın tatil çalışanlar :)) zaten cnm sıkılıyo muhabbet edecek kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…