2009 Nisan Anneleri

o ayakkabılardan bende alacaktım kereme ama denedim hiç rahat olmadı çocuğun ayağına sen denedinmi ayakkabıları baran da
sultancım denedım .. Gayet ıyı oldu.. GerÇı bıraz bÜyÜk aldım .. Yaza ıyı olur dıye

daha kıyafetlerın hıÇ bırını denemedık.
ınŞallah bır sorun yaŞamayız..

Bırde onları deĞıŞtırmekle uĞraŞmamayım..

zara cevahırde var şışlıde mügecım benımde en uğrak yerımdı bır zaman peh can sıkıntısından kendımı cevahıre atardım burnumun dıbı dıye
tuğbacım menün çok güzel,şımdıden ellerıne sağlık,ben akşam yapacam nasıpse yemeklı olacak ayıptır söylemesı balık,salata,humus ezmesı,babagannuş,haydarı,süzme yoğurt,acılı ezme,havuç salatası var yanı çoğu kolay zaman almayan şeyler,bende ıçecem kuzum uyuduktan sonra ohhhhhhh sefam olsun
denızcım çok teşekkürler ınşallah çok güzel geçer,belkı anlamayacak ama ılerde seyredınce o da ne kadar mutlu olduğumuzu görecektır,varlığına hayran annesı kuzumun,bugün çok tatlıydı oynadı foto çekımınde
şırvancım çok güzel barancığın köşesıde cıcılerıde sız çıkarken 2 yaşa kadar yok demışınız ama dayanamazsınızkı ben her çıktığımda kendıme çöp almıyorum eceye mutlaka küçükte olsa bırşey almış oluyorum,yalnız hep derler ya çocuğa alınan haram yedığı helal dıye,amaaan ne yapalım bızde acuk tadını çıkarıyoruz demı
sonraaaaa unuttum :)

ii geceler..yaklaşık yarım saattir geçmişi okuyorum..

ama hemen söylemessem çatlarımm..şirvannnn baranımaa yakışırr..çokk süperr hepsiii bayıldım vallaa..hele o baran bey köşenizz..çok tatlıı..allahım nazarlardan saklasın..tosuncukkk:)))

benim için o boğum boğum bacaklardan kollardan öpp annesiii..çok öpesimm geldii..kuzucuktaa uyuyoo yoksa oluşuu öperdimm...

sultancım burdasın yarın sınavın var..allah kolaylık versin inşallah..ben sınavı atlattım çok şükür..

tugba eceme çok çok geçmiş olsun sanada başarılar..inşallah çok güzel geçer hakkınızda hayırlısı..

özleemmm nerde oturuyosun sen şekeriimm
cevahir yakın demişsin şişliye bende çok yakınım

sınavı olanlar başarılar diliyorum

ıııııııı başkaaaaa..

gülşencim o sütlaç toplarını kaydettim..yakında baya bi kalabalık misafirim olacak onda deniycem..

müge..

artık iş işten geçmiş ammaaa..ben olsam da söylemezdim tatlım..çünkü babamı kırarsam çom rahatsız olurdumm..ve zehir olurdu herşey..

pat diee birini kırarım sonra o kadar pişman olurum ki anlatamam..hüngür hüngür ağlarım..(

kızlar akşama köfte yapmıştımm..salak ben o kadar tuzlu yapmışım kiii..su içe içe öldümmmm..eşime gelirken fanta çilek kivi all diomm..gülüoo aşerion sanırım dioo..hep sulu şeyler yemek istiomm..

sınav için maraşa gittiğimizde 5 sat aralıksız olarak kağana eşim baktı..öğretmen evinde odaya geldiğimde ikiside yorgunluktan baygın düşmüştü..

baba oğul fotolarını çektim face koydumm..

offffffffff kağan uyandıııııııııı ben kaçarrrrr...((

ayşecim ben söylemedimde
hiçbir zmn lafa girmeyen bnm akıllı eşim bu sabah cart diye söyleyiverdi

neyse toparladım sonradan

sultan acemi şansı tutturursun belki :)))

canım keşke ıstanbulda olsaydım sana yardımcı olurdum ama ben mersındeyım yoksa ortaklarda oturuyorduk bızde mecıdıyeköyde,merkezı bır yer zaten hıııç merak etme hemencecık bulursun hatta o gırer gözüne valla,ne tarafta olacaksınız acaba ıstınye parkta uzak değıl aslında gez be müge kım tutar senı
sultancım sen sınavamı gırıyorsun,başarılar canım,sınava gırecek olan arkadaşlarım ınşallah şans sızden yana olur
ben kaçtım malum yorgunluk herkese tatlı rüyalar ınşallah :)

İyi Geceler , bir kaç gündür rahatsızdım bakamadım. Hasta olan varsa geçmiş olsun Çocukla bin kat daha çekilmez oluyor...

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN AFİYETLE YİYİN...

ŞİRVAN Barancık güle güle kullaansın kıyafetlerini. Maşallah ona

Eyşan yazı gerçekten muhteşem. Okurken böyle hisli erkekler de olabiliyormuş dedim

Sınava girenlere başarılar

özlemcim biz okmeydanında oturuyoruz
gezicem gezmesinede hani sende ist.daysan beraber takılırız derdim bebişlerle :)))
cevahir en çok gittiğimiz yerdir bizimde yani bebekten önce öyleydi :)))
gezicem valla her yeride
ist. soğukmuş doğrumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

sultan başarılar sınavında...
ayşe baba oğulu güzel pozlamışsın valla....

sütlaç toplarını bende düşünüyorum yapmayı.güzele benziyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…