2009 Nisan Anneleri

bencede söyleme müge.
bizde ist.dan tıkış tıkış geldik.
kerem sadece 2 kere emmek için uyandı.ondada mola verdik .
biraz zorlanırsınız ama kimse kırılmamış olur

eheheh:))
ben eskiden çok yapardım öyle şakalar anlatayımda gülün :))
banyo yaparken duşakabinin üstünden 1 kova soğuk su dökmüştüm küçücük duş nereye kaçacağını bilememişti gülmekten karnıma ağrı girmişti

vall sen bilirsin xor olur falan ama babayı kırmaktan iyidir
eşinde söylemesin ona daha çok kızaarlar evlat yine affediliyo ama eller söylerse daha da zoruna gider iyisimi sen babanııda götüüüüüüür

mektup ve mail olayına koptum bu arada:)
bende küçükken anneme babama söyleyemediğim şeyleri mektup yazardım hihihi

aay sultan çok fenasın hemde bi kova :)) ama acımışsında banyodayken yapmışsın bari ehehe..
biz yarın kayınvalideye gidiyoruz..pazara döneriz..acaba annemlere mi gitsem bu haftada diyorum karar veremedim..orası kalabalık zaman geçiyo anlamadan ama evinin düzeni de olmuyo tabi ..pööf aydında otursak ne vardı ((

:))
bende annemde kaldım dün akşam şimdi evdeyim
dediğin gibi çocukla ilgileniyolar temizlik yapmak yok
yemek yok derdin yok ama evin gbi olmuyo

sultan eşinin bu şakaya karşılığı nasıl oldu? intikamını almıştır
ben eşime böyle bişey yapsam (aklımdan da geçmedi değil) intikamı acı olur valla.

denizcim bizde bikaç ay öncesine kadar öyleydik.tek ortak konumuz keremdi.cidden sinir bozucu bi durum.biz atlattık.sizde inş. en kısa zamanda atlatırsınız canım

intikamını aldı tai ama evi su bastı :))heryer su olmuştu temizliği yine ben yapmıştım :)

müge bencede söyleme sıkış sıkış olsada idare edin babaların gönlü hiç alınmıyo anneyi kandırıyosunda baba kırıldımı fena

hee kızlar aklımdayken söyliyim bıdırcın yumurtası normal yumurtanın beş tanesinin taşıdığı değerleri taşıyomuş acayip kuvvetli bişi o yüzden sanırım 4 yaşından önce verilmiyor dr mutlaka danışın çocuklara aşırı demir yüklemesi yaparsınız aşırı demirde zeka gelişimini etkiliyo

bıldırcın yumurtası vermiyorum ben.
doktorumuz çok da gerekli değil demişti zaten.
bu da aklımda olsun.

beyazı izlemek istiyorum.ama uykumda var

aman izlemesemde olur
zuhal topal ve saba tümer varmış
sevmiyorum ikisinide.

kimse konuşmuyoooo.
huuu huuu kızlarr

tarif sütlaç topları tarifi şenaycım...
sen ben kalmışız deniz...idil az önce uyudu inş.deliksiz uyur bu gece...ela kalktımı bir daha

Müge bence de söyleme,sonuçta kucak kucağa gidecek değilsiniz,Demir de kendi koltuğunda oturacak.Hadi komşun falan olsa dersin de,babama asla söyleyemem.Rahat rahat bacağını uzatıp gidersin ama,ya içinin rahatsızlığı nolacak?

kızlar ben geldim gitmeyin...

bugün iş çıkışı baranı aldık eşimle birlikte zaraya gittik..
tam bir alışveriş çılgınlığı yaptık...
inanırmısınız kendime bir toka bile almadım..
hepsi baranın..

kendime bakıyorum aman çok pahalıymış diyorum .
ama el kadar şeyler daha pahalıydı..
ama aldık dayanamadık..
çıkarkende barana diyoruz ki..
2 yaşına kadar alış veriş yok sana :))))

aldıklarımızın resimlerini ekliyim mi....

bu arada sultan kereme aldığım yelekten bulamadım...
12-18 aldım... hiç denemedim. bakalım nasıl olacaklar....
okadar güzel şeyler vardıki ,, ama bedenleri kalmamıştı..
bir yandanda iyiki kalmamış. yanii

kızlara çok cici şeyler vardı...valla kız olacağğını bilsem bugün hamile kalmak isterdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…